Top
 
Contact

Clients

Op bezoek bij… Van Ginkel

Van Ginkel Groep - Wiltec

Van Ginkel Groep: een familiebedrijf dat al 47 jaar bestaat. De derde generatie staat nu aan het roer van dit mobiele straalbedrijf. Ze varen nog steeds dezelfde koers waarbij kwaliteit voorop staat. Vroeger stond de vader van Mark van Ginkel, één van de directeuren nu, er al om bekend: “Als een ander het niet kan maken, ga dan naar Van Ginkel. Want daar denken ze altijd verder.” En dat doen ze nu nog steeds. Het is dan ook niet voor niets dat het bedrijf nu bezig is met een grote opdracht voor de Maasvlakte 2. De ‘monopiles’ van de enorme windmolens die daar worden geplaatst, worden op locatie door Van Ginkel Groep gestraald en geconserveerd.

Björn, inkoper bij Van Ginkel Groep, vertelt: “De nieuwe webshop van Wiltec vergroot het bestelgemak! Door alle bestellijsten en mijn favoriete lijsten hoef ik nooit meer te zoeken naar een product en de bestelling wordt binnen een werkdag geleverd, ideaal!”

Waar normaliter 36 medewerkers vast in dienst zijn, heeft Van Ginkel nu wel 75 extra krachten ingehuurd om het project op de Maasvlakte succesvol af te ronden. Mark van Ginkel vertelt: “We focussen ons volledig op het leveren van het beste resultaat voor onze klanten. Daarbij groeien we hard. Dan heb je iemand nodig, een leverancier, die er voor ons is. Want we willen zo min mogelijk bezig zijn met inkoop en leveranciers. Daarom zijn we op zoek gegaan naar een leverancier die een breed scala non-paint producten kan leveren. Van filters, tot aan kleding en persoonlijke beschermingmiddelen, en zelfs de Graco spuitapparatuur waar wij het liefst mee werken. Ideaal!” Veiligheid is ook een belangrijk thema bij Van Ginkel Groep. Van Ginkel: “We hebben twee collega’s aangesteld die zich focussen op veiligheid binnen het bedrijf, onmisbaar in deze tijd. We willen dit altijd 100% op orde hebben. Ook daarin hebben wij een partner gevonden in Wiltec. Het is goed te weten dat zij hierin voorop lopen, meedenken, adviseren en de juiste producten leveren. Weer een zorg minder! Zo kunnen wij alle aandacht besteden aan hetgeen waar wij goed in zijn: onze klanten verder helpen met de meest uitdagende straalopdrachten!”

Gegevens

Wiltec
Industrielaan 24 5406 XC Uden
Postbus 116 5400 AC Uden
Telefoonnummer +31 (0)413-24 44 44
Fax +31 (0)413-24 44 99
Service
Whatsapp 06 54 24 64 16
E-mailadres info@wiltec.nl
BTW nummer NL851349894B01
KvK Den Bosch 54.55.65.11
Openingstijden klantenservice
Ma - Vr 07.30 tot 21.00 uur
Zaterdag 08.00 tot 12.00 uur
Route

Direct contact

WHATSAPP

Stel uw vraag via WhatsApp!
Tel. 06 54 24 64 16.

Chat
Start met chatten
>
Sluiten Sluiten

Aanhef *

Voornaam *

Achternaam *

Bedrijf *

Functie *

Telefoon *

E-mail *

Opmerking

Ik heb het Privacy- en Cookiebeleid gelezen en ga hiermee akkoord.

x

Chat met een specialist!

Online
Vul hieronder uw naam in en start de chat
Momenteel is er geen medewerker beschikbaar. We zijn er voor u tussen 7.30 - 21.00 uur. U kunt altijd mailen naar info@wiltec.nl.
E-mail conversatie naar: