WILTEC.nl | De juiste tools voor jouw klus, mét goed advies & snelle levering
WILTEC.nl | De juiste tools voor jouw klus, mét goed advies & snelle levering
Twee monteurs bekijken werktekening, afbeelding van uitgewerkte 3D tekening en een opgeleverde cabine

Een constante kwaliteit van uw eindproduct door automatisering

Een constante kwaliteit van uw eindproduct. Dat is natuurlijk van groot belang. Automatiseren van productieprocessen kan u hierbij helpen. Wiltec kan, als ketenregisseur samen met haar ketenpartners, u volledig ondersteunen in het inrichten van uw automatiseringsproces. Onze specialisten brengen uw huidige situatie in kaart en geven advies voor een passende automatiseringsoplossing die bij uw wensen aansluit.
Logo van autostore en twee mannen met armen over elkaar in het magazijn.

Voorkom stilstand door continue beschikbaarheid

Wiltec heeft een uitgebreid magazijn met grote voorraden, zodat we snel kunnen leveren. Ons logistieke centrum wordt dit jaar voorzien van een AutoStore, een volledig gerobotiseerd magazijn. Niet alleen is dit zeer ergonomisch voor onze medewerkers, het is ook duurzaam door weinig energieverbruik en we kunnen daardoor nog sneller werken en u op uw wenken bedienen. Zo is de continuïteit van uw werkzaamheden gewaarborgd.
Drie applicatiepompen op een rij

Een consistent eindresultaat met een 2K installatie

De specialisten van Wiltec adviseren u graag. Bijvoorbeeld over een 2K installatie. Door het gebruik van een twee-componenten installatie realiseert u een consistente afwerking, doordat de mengverhouding constant wordt bewaakt. Ook heeft u minder last van storingen en dus stilstand, wat de continuering van uw productieproces verhoogt.
Man met filtratie in zijn hand, luchttechnische cabine, foto van een witte auto

Continuïteit van uw product door op maat gemaakte spuitcabine

Wiltec bouwt spuitcabines met toebehoren op maat. Ook levert Wiltec spuitapparatuur en de juiste verbruiksproducten voor in de spuitcabine. Een spuitcabine met filters die de toevoerlucht zuiveren en verf uit de afzuiglucht filteren zorgt voor een optimaal spuitresultaat. Een goede luchtstroom in de cabine zorgt voor minder vervuiling en dus minder afkeur van uw eindproduct en een constant resultaat.
Spuiter die een boxfilter uit een boxfilterwand verwisseld.

Modulair wisselen: voorkom stilstand

Door filters in uw afzuigwand modulair te wisselen, neemt uw productiecapaciteit toe en voorkomt u stilstand. Een spuitwand wordt in het midden het meest belast met overspray, de filters daar zijn dus eerder volledig verzadigd. Vervang alleen de volledig verzadigde filters en boek flinke vooruitgang op kwaliteit én op efficiency.
Dynabride schuuraparatuur en een verpakking poetsdoeken

Altijd de beste producten op ieder gewenst moment

Wiltec heeft een groot assortiment aan verbruiksgoederen, zoals poetsdoeken, schuurmaterialen, mengbekers en afdekmaterialen. Door onze aanzienlijke voorraden kunnen we snel leveren zodat uw productieproces niet stil komt te liggen. Wilt u zeker zijn van voldoende voorraad? Wij helpen u graag en houden uw voorraden in de gaten, waardoor continuïteit wordt gegarandeerd.
Monteurs plaatsen een uitlaat op het dak, monteurs werken in een nieuwe cabine

Service en onderhoud is geen overbodige luxe

Technisch onderhoud en keuringen van spuit- en doseerinstallaties & spuit- en droogcabines zijn geen overbodige luxe. Wiltec biedt service en technisch onderhoud aan voor alle merken spuitapparatuur, doseerinstallaties, droogcabines en overige luchttechnische apparatuur. Ook voor technisch onderhoud en keuringen van alle type gas- en oliebranders en brandstoftoevoerleidingen kunt u bij Wiltec terecht.
Foto van een man achter een bureau die iets aan het tekenen is op zijn ipad

Onze specialisten

geven advies op maat

Wilt u de continuïteit van uw productieproces optimaliseren? Onze specialisten denken graag met u mee!
Afspraak maken