WILTEC.nl | De juiste tools voor jouw klus, mét goed advies & snelle levering
WILTEC.nl | De juiste tools voor jouw klus, mét goed advies & snelle levering
Afbeelding van een vlinder en een afbeelding van een spuiterij waar een carrosserie wordt bespoten.

Schone lucht in de spuitruimte

Voor elk bedrijf waar verfproducten, kitproducten of lijmproducten worden verwerkt is de veiligheid van medewerkers van groot belang. Met de juiste afzuiging zorgt u ervoor dat damp in een spuitruimte op een goede manier wordt afgevoerd en dat uw medewerkers veilig aan het werk kunnen. De specialisten van Wiltec adviseren u graag!
Gluemix apparaat en luchtbehandelingskast

Dampafzuiging bij lijmverwerking

Komt u tijdens uw werk met schadelijke dampen/rook in aanraking? Investeer dan in een dampafzuiging die de meeste schadelijke dampen uit de lucht haalt voordat deze de kans hebben om uw longen te bereiken. Een gezonde werkomgeving is van levensbelang. Zeker als u werkt met verschillende soorten lijmen.
Afbeelding van een PBM vending machine

Verstrekken juiste PBM noodzakelijk

Om veilig te kunnen werken is niet alleen een op werkzaamheden aangepaste werkomgeving noodzakelijk. Ook persoonlijke beschermingsmiddelen zijn van groot belang. Denk aan adembescherming, kleding, brillen, schoenen en handschoenen. Wiltec is totaalleverancier en zorgt voor een veilige werkomgeving!
Gevarensignalen ATEX

ATEX in de spuiterij: altijd veilig aan het werk

Werkt u in explosiegevaarlijke omgevingen, dan dient u maatregelen te nemen zodat uw werknemers op een veilige manier hun werkzaamheden kunnen uitvoeren. Wiltec zorgt ervoor dat uw werkomgeving voldoet aan de ATEX (van het Franse ATmosphères EXplosibles) normen en richtlijnen.
Foto van een man achter een bureau die iets aan het tekenen is op zijn ipad

Onze specialisten

geven advies op maat

Wilt u de kwaliteit van uw processen en producten verbeteren? Onze specialisten denken graag met u mee!
Afspraak maken