WILTEC.nl | De juiste tools voor jouw klus, mét goed advies & snelle levering
WILTEC.nl | De juiste tools voor jouw klus, mét goed advies & snelle levering
Twee afbeeldingen met transportrails aan het plafond en een afbeelding van een monteur in blauw overal

Een productieproces dat op rolletjes loopt

Als ketenregisseur kan Wiltec u volledig ondersteunen op het gebied van transportoplossingen. Niet alleen kan de juiste manier van transporteren u helpen sneller te werken, het werk wordt ook ergonomisch verantwoorder. Uw producten rollen zo de spuiterij in, zonder dat daar fysiek werk aan te pas komt. Daarbij zorgt het eveneens voor minder afkeur en een beter eindresultaat.
Een drietal Graco pompen op een rijtje

Spuit sneller met een 2K installatie

De specialisten van Wiltec adviseren u graag. Bijvoorbeeld over een 2K installatie. Een twee-componenten installatie kunt u perfect afstellen om zo efficiënt mogelijk te spuiten. Ook kunt u grotere hoeveelheden in één keer verwerken waardoor u uw productiecapaciteit verhoogt.
Twee monteurs bekijken werktekening, afbeelding van uitgewerkte 3D tekening en een opgeleverde cabine

Efficiënter werken door automatisering

Wilt u nog efficiënter werken? Automatiseer uw productieprocessen! Wiltec kan, als ketenregisseur, u volledig ondersteunen bij het inrichten van uw automatiseringsproces. Onze specialisten brengen uw huidige situatie in kaart en geven advies voor een passende automatiseringsoplossing die bij uw wensen aansluit.
Lees verder
Man polijst een deur van een auto, afbeelding van Norton schuurmaterialen

Feilloze oppervlaktefinish voor verven en aflakken

De Cyclonic is een alles-in-één schuuroplossing van Norton, bestaande uit schuurschijven, schuurrollen en accessoires. De duurzame keramische korrel gaat lang mee en door een kleurcodering gebruikt u altijd het juiste schuurmateriaal. Dit zorgt voor minder afkeur en een efficiënter werkproces.
Lees verder
Dynabride schuuraparatuur

De beste producten voor een efficiënte productie

Wiltec levert altijd kwalitatief hoogwaardige producten, zoals schuurmaterialen, en poetsdoeken die niet pluizen. Deze producten voor minder afkeur waardoor uw productiecapaciteit toeneemt. Zo bereikt u het beste en gewenste resultaat in minder tijd.
Foto van een man achter een bureau die iets aan het tekenen is op zijn ipad

Onze specialisten

geven advies op maat

Wilt u nog efficiënter werken? Onze specialisten denken graag met u mee!
Afspraak maken