WILTEC.nl | De juiste tools voor jouw klus, mét goed advies & snelle levering
WILTEC.nl | De juiste tools voor jouw klus, mét goed advies & snelle levering
Foto van een blauw graco spuitpomp met een man in een wit gekleed beschermingspak met spuitpistool

Van pneumatisch naar elektrisch pompen

Doorlopende innovaties maken het mogelijk om steeds duurzamer en efficiënter te produceren, terwijl u wel aan de normeringen blijft voldoen. Met een elektrisch aangedreven pomp realiseert u een kostenreductie en de mogelijkheid tot CO²-neutrale productie. Dankzij deze innovatie profiteert u van een lager geluidsniveau en minder fluctuaties. Daarnaast bespaart u op onderhoud en beperkt u stilstand en storingen.
Foto van een automatiseringsproces

Blijf innoveren door uw productieproces te automatiseren

De individuele behoeften van klanten, het tekort aan goede arbeidskrachten, de digitalisering en de toenemende onzekerheid door onvoorspelbare gebeurtenissen jagen automatiseringsoplossingen aan. Wiltec kan, als ketenregisseur samen met haar ketenpartners, u volledig ondersteunen in het inrichten van uw automatiseringsproces. Onze specialisten brengen uw huidige situatie in kaart en geven advies voor een passende automatiseringsoplossing die bij uw wensen aansluiten.
Man met elektrisch schuurapparaat

Duurzaam en efficiënt schuren met elektrische machines

Voorheen was pneumatisch schuren een must, maar de kwaliteit van elektrische schuurmachines wordt steeds beter. Het resultaat is nu even constant als pneumatisch schuren. Door over te stappen op de elektrische variant bespaart u energiekosten. Door gebruik te maken van deze innovatie werkt u duurzamer en efficiënter.
Filterbox PC Pleat en spuiter die een PC Pleat filter verwisselt

Vergemakkelijk uw werk door modulair te wisselen met Columbus Filterboxen

Wanneer u een hoge spuitfrequentie heeft kan het interessant zijn om voor de crème de la crème op het gebied van verfvangfilters te kiezen: de Columbus Filterboxen. Een wandfilter met een lange standtijd, en die de luchtkwaliteit verbetert. Wiltec is exclusief distribiteur in de Benelux, Duitsland en Denemarken.
Lees verder
Foto van de nonwoven poetsdoeken in een doos

Langere levensduur non-woven poetsdoeken

De markt van poetsdoeken staat niet stil, fabrikanten blijven innoveren. Zo worden non-woven poetsdoeken steeds ‘groener’ door gebruik van duurzame materialen. Ook is de werking efficiënter door een beter absorptievermogen en langere levensduur.
Foto van een man achter een bureau die iets aan het tekenen is op zijn ipad

Onze specialisten

geven advies op maat

Wilt u blijven innoveren en uw productieproces optimaliseren? Onze specialisten denken graag met u mee!
Afspraak maken