WILTEC.nl | De juiste tools voor jouw klus, mét goed advies & snelle levering
WILTEC.nl | De juiste tools voor jouw klus, mét goed advies & snelle levering
Foto van een geautomatiseerd proces

Automatisering zorgt voor een constante kwaliteit

Spuitapparatuur die makkelijk samenwerkt met robottechnologie verzekert u van constante spuitomstandigheden en spuitbewegingen. Hierdoor verbetert het resultaat. Wiltec kan, als ketenregisseur samen met haar ketenpartners, u volledig ondersteunen in het inrichten van uw automatiseringsproces. Onze specialisten brengen uw huidige situatie in kaart en geven advies voor een passende automatiseringsoplossing die bij uw wensen aansluiten.
Gluemix pomp

Nauwkeurig werken met de GlueMix

De GlueMix is speciaal ontwikkeld voor het mengen en doseren van twee of zelfs drie componenten lijmen, harsen, afdichtingsmiddelen/kitten en gietmassa (potten) met zowel lage als zeer hoge viscositeiten. De Gluemix zorgt voor een hoge nauwkeurigheid van menging en van het aan te brengen volume, wat zorgt voor het beste eindresultaat.
Foto van drie graco pompen langs elkaar

Een optimaal proces zorgt voor een perfect eindresultaat

De specialisten van Wiltec helpen u uw proces te optimaliseren. Transportsystemen zorgen er bijvoorbeeld voor dat producten op de juiste plek hangen. Een 2k installatie heeft een constant resultaat tot gevolg, doordat het product automatisch wordt gemengd. Hierdoor heeft u minder afkeur en verbetert de kwaliteit van het eindproduct.
Foto van een man die een auto aan het schuren is met een norton cyclonic

Feilloze oppervlaktefinish voor verven en aflakken

De Cyclonic is een alles-in-één schuuroplossing van Norton. De range bestaat uit schuurschijven, schuurrollen en accessoires. De Norton Cyclonic technologie zorgt voor een betere stofafzuiging, het minimaliseert de schuurtijd, verhoogt de productiviteit en geeft de perfecte oppervlaktefinish voor verven en aflakken.
Foto van iemand in een spuitcabine die aan het spuiten is

Minder uitval door een geconditioneerde spuitruimte

Realiseer een kwaliteitsverbetering door uw spuitruimte te conditioneren. Door een conditionering van de ruimte wordt vloeistof gefilterd en raakt de spuitruimte niet vervuild. Dit resulteert in minder uitval van productie en een betere kwaliteit.
Foto van een spuitcabine waaraan onderhoud wordt gepleegd

Preventief onderhoud is geen overbodige luxe

Technisch onderhoud van spuit- en doseerinstallaties en spuit- en droogcabines zijn geen overbodige luxe. Door preventief onderhoud voorkomt u stilstand en bespaart u kosten. Wiltec biedt service en technisch onderhoud aan voor alle merken spuitapparatuur, doseerinstallaties, droogcabines en overige luchttechnische apparatuur. Ook voor technisch onderhoud en keuringen kunt u bij Wiltec terecht.
Foto van een man achter een bureau die iets aan het tekenen is op zijn ipad

Onze specialisten

geven advies op maat

Wilt u de kwaliteit van uw processen en producten verbeteren? Onze specialisten denken graag met u mee!
Afspraak maken