WILTEC.nl | De juiste tools voor jouw klus, mét goed advies & snelle levering
WILTEC.nl | De juiste tools voor jouw klus, mét goed advies & snelle levering
Vrouwelijke spuiter met adembescherming en spuitpistool in haar handen

Wiltec Industrie& spuiterijtechniek

Nederland slimmer, duurzamer en veiliger laten werken, daar zetten we ons voor in. Dankzij onze jarenlange ervaring kennen wij uw markt door en door. Wij helpen u uw werkomgeving slim in te richten, uw productieprocessen te optimaliseren en uw arbeidsomstandigheden te verbeteren. Onze specialisten adviseren en nemen desgewenst de regie. 

Slim inrichten van de werkomgeving 
Een slimme en goede werkomgeving draagt bij aan een hogere kwaliteit van eindproducten en bespaart kosten. Direct en indirect. Of het nu gaat om spuit- en droogcabines of werkplaatsen? Wij regelen het. Van inventarisatie, ontwerp, levering en installatie tot aan instructie, training en onderhoud. 

Optimaliseren van productieprocessen 
Besparen op productie- en arbeidstijd, energiekosten en afval, zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit van het eindproduct. Dat is het doel. Wij denken graag met u mee en zetten onze kennis en ervaring in om slimme procesoplossingen te realiseren. Ontvetten, schuren, spuiten en polijsten; op elk terrein in het productieproces hebben onze (automatiserings)oplossingen impact. Door de standtijden van uw materiaal te verlengen en het bestellen, verwisselen en onderhouden makkelijker te maken, voorkomen we kostbare productiestilstand. Zo helpen we u uw deadlines te halen en uw kwaliteitsbelofte te garanderen. 

Verbeteren van de arbeidsomstandigheden 
Binnen uw bedrijf vinden uiteenlopende werkzaamheden plaats. Met verschillende uitdagingen. Wij denken graag met u mee over automatisering en robotisering. Ook bij het realiseren van slimme transportoplossingen kunnen wij u van dienst zijn. Niet alleen door deze oplossingen, ook door inzet van ergonomische producten, helpen we u arbeidsomstandigheden te verbeteren. Als totaalleverancier weten wij welke middelen (op maat) nodig zijn voor uw bedrijf om veilig en comfortabel te werken, zoals de juiste ademmaskers, spuitcabines, filters en certificeringen. Het resultaat: minder veiligheidsrisico’s, minder verzuim, meer tevreden medewerkers én een hogere productiviteit. Terug naar boven

Foto van man met rode trui zittend achter een bureau met papier in zijn handen

Onze specialisten

geven advies op maat

Wilt u uw productieproces optimaliseren? Onze specialisten denken graag met u mee!
Afspraak maken