Top
 
Contact

Tips en downloads

Food sector

Alles wat je in beweging kunt brengen, kun je verpompen!
Tomatensaus, ijs, mayonaise… We lusten het graag bij Wiltec, maar u zou misschien niet verwachten dat we er ook nog van alles mee kunnen! Krijgt u er al trek van? Pak er wat lekkers bij en lees snel verder, want we stellen graag de SaniForce voedingspompen van Graco aan u voor. Graco-systemen verpompen namelijk niet alleen verf, lijm of kit, maar worden ook ingezet in fabrieken waar voeding wordt verwerkt. Voeding die u iedere dag consumeert. Leuk om te weten, toch? Smakelijk!

Van dressing tot wijn, van yoghurt tot boter, pindakaas, siroop, vlees, fruitpasta en puree: we kunnen het allemaal verpompen. De mogelijkheden zijn ontelbaar. ‘In de voedsel- en drankindustrie zijn pompsystemen een zegen’, vertellen gebruikers. ‘Vroeger, en nu soms nog, werden voedingsmiddelen handmatig over geschept. Dat ging niet alleen trager, er kwamen ook heel wat gezondheidsrisico’s bij kijken. Want een medewerker die saus over schept, moet in het vat gaan hangen. Dat is niet altijd prettig én de kans bestaat dat er ongemerkt een haartje of vuiltje in het vat valt.’

Hygiëne voorop
Hygiëne is topprioriteit in de food sector. Gelukkig, voor ons allemaal, zijn er strenge veiligheidsvoorschriften. Hoe meer er machinaal verpompt kan worden, hoe beter! Op de Amerikaanse markt is Graco al jaren actief met deze systemen en sinds enige tijd ook in Europa. Engineeringbedrijven vragen vaak wat er allemaal door een pomp verwerkt kan worden. Het antwoord is simpel: alles wat je in beweging kunt brengen, kan verpompt worden.

Heeft u een vraag of wilt u direct advies op maat? Vraag het aan onze specialist!

MEER TIPS 2

Direct contact

WHATSAPP

Stel uw vraag via WhatsApp!
Tel. 06 54 24 64 16.

Chat
Start met chatten
>
Sluiten Sluiten

Aanhef *

Voornaam *

Achternaam *

Bedrijf *

Functie *

Telefoon *

E-mail *

Opmerking

Ik heb het Privacy- en Cookiebeleid gelezen en ga hiermee akkoord.

x

Chat met een specialist!

Online
Vul hieronder uw naam in en start de chat
Momenteel is er geen medewerker beschikbaar. We zijn er voor u tussen 7.30 - 21.00 uur. U kunt altijd mailen naar info@wiltec.nl.
E-mail conversatie naar: