WILTEC.nl | De juiste tools voor jouw klus, mét goed advies & snelle levering
WILTEC.nl | De juiste tools voor jouw klus, mét goed advies & snelle levering
Bar in het Center of Progress Wiltec te Uden

Center of Progress

Slimmer, veiliger, efficiënter of duurzamer werken? Laat u inspireren in ons Center of Progress. Een inspiratiecenter waar u proeft van onze expertise, waar u ideeën op doet en waar we u meenemen in de laatste trends, innovaties en productoplossingen.

In het Center of Progress laten we u kennismaken met Wiltec. Wij nemen graag de regie bij het inrichten van werkomgevingen, het optimaliseren van werkprocessen en het verbeteren van werkomstandigheden. Met welke producten, diensten en services we dat doen? Dat ontdekt u in ons inspiratiecenter. Iedereen energiek, duurzaam en slim aan het werk en veilig weer thuis. Daar doen we het voor. Elke dag opnieuw. Wiltec levert vooruitgang.

 • Foto van de werkkamer Vitaal en Fit, een groene werkplek met verschillende elementen die zorgen voor een goede werkruimte.

  Vitaal & Fit

  Wie onvoldoende beweegt, wordt eerder ziek. Kies daarom voor meubilair waarmee u staand en zittend werken kunt afwisselen. Het resultaat? Meer vitaliteit en meer productiviteit.

 • Vergaderruimte Balans en Focus met twee lampen, scherm aan de muur en tafel met stoelen

  Balans & Focus

  Een eigentijds ‘wellnesskantoor’ zorgt met de juiste facilitaire middelen voor meer rust en een betere focus. Het resultaat? Minder stress, meer productiviteit en meer creativiteit.

 • Foto van de werkkamer Duurzaamheid en Circulair.

  Duurzaam & Circulair

  Duurzaam en circulair ondernemen is belangrijk voor Wiltec. In deze vergaderruimte is daarom gekozen voor Plastic Whale by Vepa meubilair.

 • Foto van de werkkamer Thuis & aan het werk.

  Thuis & Aan het werk

  Hybride werken is de toekomst! We zien er allemaal de voordelen van in. Tijd om uw werkplek hier optimaal op in te richten, zowel thuis als op kantoor.

 • Foto van de Lunchroom in het Center of progress, een langwerpige tafel.

  Fijn zitten & Bijpraten

  De beste gesprekken vinden plaats onder het genot van een goede kop koffie. Aan een lange tafel met diverse aangename stoelen kunt u heerlijk bijpraten.

 • Foto van de werkkamer Bedenk & Inspireer, een ronde tafel met een televisie.

  Bedenk & Inspireer

  Het juiste meubilair zorgt voor de nodige inspiratie en laat ideeën ontspruiten. Fijn licht, een ronde vergadertafel en comfortabele stoelen stimuleren de creativiteit.

Iedereen veilig weer thuis

Wiltec levert vooruitgang

 • Man met helmcombinatie (helm en ookkappen) en valharnas aan

  Oog voor gehoor

  Plotseling harde geluiden of langdurige blootstelling aan hoge dB kan onomkeerbare gehoorschade veroorzaken. Beperk de risico’s met de juiste gehoorbescherming.

 • Man met valharnas op hoogte

  Veilig op hoogte

  Het gevaar is na een val nog niet geweken, ook al heeft u valbeveiliging aan. Voorkom met de juiste beveiliging stagnatie van de bloeddoorstroming in ledematen.

 • Man met helmcombinatie en verhoogde zichtbaarheidskleding

  Verhoogde alertheid

  Betere zichtbaarheid en gehoorbescherming die schadelijk geluid dempt, maar alarmsignalen doorlaat kunnen ernstige ongevallen door een vallend object of aanrijding voorkomen.

 • Man met chemisch beschermend pak en adembescherming hanteert een blauw vat

  Veilig werken met verraderlijke stoffen

  Chemische vloeistoffen en schadelijke stofdeeltjes in de lucht kunnen (in)direct grote gevolgen voor de gezondheid hebben wanneer u geen geschikte bescherming draagt.

 • Handschoenen en schaar die een ijzeren plaat doorknipt

  Minder handongevallen

  1 op de 4 bedrijfsongevallen betreft handletsel. Dit kan voorkomen worden door het gebruik van de juiste handschoenen.

 • Man met helm in hand veegt zweet van zijn voorhoofd

  Hitteproof

  Behoud gezonde werkomstandigheden, ook bij extreme temperaturen. Door het dragen van speciale kleding en PBM blijven comfort en productiviteit hoog.