WILTEC.nl | De juiste tools voor jouw klus, mét goed advies & snelle levering
WILTEC.nl | De juiste tools voor jouw klus, mét goed advies & snelle levering
Drie afbeeldingen in een rondje. Spuiter spuit een auto, personen lopen door een hal, interieur van kantoor.

Wiltec levert vooruitgang.

Wiltec is specialist op het gebied van Industrie & Spuiterijtechniek, Veiligheid & Bedrijfskleding en Kantoor & Facilitair. Wij geloven dat er in elk bedrijf áltijd zaken zijn die slimmer, veiliger of duurzamer kunnen. Door uw werkomgeving slimmer in te richten, uw werkprocessen te optimaliseren en uw werkomstandigheden te verbeteren helpen we u vooruit! We zorgen voor de juiste producten, diensten en services, op een manier die écht bij u past. Iedereen slim aan het werk en veilig weer thuis. Daar doen we het voor.
Drie afbeeldingen in een rondje. Spuiter spuit auto en afbeelding van spuitcabine

Wiltec Industrie & Spuiterijtechniek

Dankzij onze jarenlange ervaring weten we tegen welke uitdagingen u aanloopt. Met onze (op maat gemaakte) installaties, producten en diensten zorgen we voor kostenbesparingen, hogere efficiëntie, continuïteit, kwaliteit, innovatie én veilig werken. Van cabines, afzuigwanden en filters tot spuit- en doseerapparatuur. En van álle spuiterijbenodigdheden tot training en onderhoud. Hiermee realiseren we een continue verbetering van productieprocessen en schone, prettige werkomgevingen. Zo werkt u slimmer en veiliger.
Drie afbeeldingen in een rondje. Persoon met persoonlijke bescherming en afbeelding van rode bedrijfskleding

Wiltec Veiligheid & Bedrijfskleding

Bedrijfskleding, werkschoenen, persoonlijke beschermingsmiddelen en EHBO-artikelen zijn er in ontelbare kleuren, samenstellingen, vormen, types en normeringen. Daar een weg in vinden is specialistenwerk. Wij ontzorgen u bij de aanschaf van een perfect kleding- en PBM-pakket, volledig op maat. Ook stimuleren we het veiligheidsbewustzijn door middel van preventiecampagnes en training. Met onze producten, diensten en strak geregisseerde processen kunt u veilig, comfortabel en duurzaam aan het werk; overal, ongeacht de risico’s.
Drie afbeeldingen in een rondje. Inrichting van kantoor.

Wiltec Kantoor & Facilitair

Het is essentieel dat kantoormedewerkers op een prettige en ergonomische manier kunnen werken. Op kantoor, maar ook thuis. We kunnen u volledig ontzorgen op het gebied van kantoor en facilitair. Want alles wat op een werkplek vanzelfsprekend is, regelen wij! Van kantoorartikelen tot de lekkerste koffie. En van kantoormachines met slimme documentoplossingen tot moderne projectinrichting en installatie en onderhoud op locatie. Zodat u nóg slimmer en veiliger kunt werken.
 • Man met kind op zijn schouders kijkende naar een zonsondergang

  Onze overtuiging

  Dagelijks helpen we met zo’n 400 collega's klanten met slimmer en veiliger werken. We hebben daarbij altijd oog voor de toekomst en geloven in het goede doen; voor de mens en de planeet.

 • Man met helm en veiligheidsvest kijkt naar een ipad

  Veiligheid

  Veilig werken, dat gaat ons aan het hart. De juiste producten, kleding en PBM zorgen ervoor dat uw medewerkers comfortabel en dus veilig aan het werk gaan. Tot welk niveau mogen we u ontzorgen?

 • Man in magazijn

  Duurzaamheid

  Maatschappelijk verantwoord ondernemen is voor ons geen vraag, het is het hart van ons bedrijf. Onze droom? Een oneindige cirkel van circulaire producten. Benieuwd hoe we u kunnen helpen?