WILTEC.nl | De juiste tools voor jouw klus, mét goed advies & snelle levering
WILTEC.nl | De juiste tools voor jouw klus, mét goed advies & snelle levering
Projectontwikkelaar met notepad in zijn hand.

Onze visie

Nederland slimmer, duurzamer en veiliger laten werken, daar zetten we ons voor in.

Onze visie

Nederland slimmer, duurzamer en veiliger laten werken, daar zetten we ons voor in. Dankzij onze jarenlange ervaring kennen wij uw markt door en door. Onze markt- en productspecialisten weten welke uitdagingen op uw bordje liggen en met welke oplossingen ook in uw bedrijf verbeteringen te realiseren zijn. Onze marktteams adviseren en nemen desgewenst de regie om de volgende pijlers te optimaliseren:

 

Slim inrichten van de werkomgeving
Een slimme en goede werkomgeving draagt bij aan een hogere kwaliteit van eindproducten en bespaart kosten. Direct en indirect. Of het nu gaat om spuit- en droogcabines, werkplaatsen, het magazijn of de inrichting van kantoor? Wij regelen het. Van ontwerp en installatie tot aan onderhoud.

Optimaliseren van productieprocessen
Besparen op productie- en arbeidstijd, energiekosten en afval, zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit van het eindproduct. Dat is het doel. Wij denken graag met u mee en zetten onze kennis en ervaring in om slimme procesoplossingen te realiseren. Ontvetten, schuren, spuiten en polijsten; op elk terrein in het productieproces hebben onze oplossingen impact. Door de standtijden van uw materiaal te verlengen en het bestellen, verwisselen en onderhouden makkelijker te maken, voorkomen we kostbare productiestilstand. Zo helpen we u uw deadlines te halen en uw kwaliteitsbelofte te garanderen.

Verbeteren van de arbeidsomstandigheden
Pershal. Lakstraat. Assemblage-afdeling. Binnen uw bedrijf vinden uiteenlopende werkzaamheden plaats. Elk met hun eigen veiligheidsrisico. Wildgroei aan kleding en persoonlijke beschermingsmiddelen ligt voor de hand. Deels vanwege onwetendheid, deels doordat de risico’s onderschat worden. Als totaalleverancier weten wij welke middelen en oplossingen (op maat) nodig zijn voor uw bedrijf om veilig en comfortabel te werken. Het resultaat: minder veiligheidsrisico’s, minder verzuim, meer tevreden medewerkers én een hogere productiviteit. Samen met u streven we naar 0 calamiteiten!Terug naar boven