Top
 
Contact

Clients

Shapeways

shapeways

Shapeways_header_wiltec_tips

“3D printen kan al met 50 verschillende soorten materialen zoals nylon, plastic, metaal en zelfs goud en zilver!”
Bekijk hier het complete artikel “Op bezoek bij Shapeways”.

Johan Siekmans: “Onze gehele organisatie draait om maximale service. Wij regelen alles voor onze klanten: het printen, de verkoop, opslag en verzending. Designers leveren het ontwerp dat onze klanten kunnen kopen.”

Een nieuw pand, veel jonge mensen, een goede sfeer: Shapeways in Eindhoven bouwt hard aan de toekomst. We spraken met Johan Siekmans (Industrial Engineer). Uit zijn antwoord op de vraag ‘hoe zijn jullie bij Wiltec terecht gekomen’ knalt de ambitie: “In de fabriek van Shapeways in New York staat een afzuigcabine, ik wilde een betere! Dankzij Google kwam ik bij Wiltec uit. Er was meteen het vertrouwen dat zij de benodigde expertise en kennis in huis hadden. Het klikte goed met de adviseur en de prijs was goed. Geen reden meer om verder te kijken! Toen Wiltec besloot het specialisme van Lutec erbij te betrekken voor een nog beter eindresultaat, kon ik alleen maar meer dan tevreden zijn. Daardoor hebben wij hier nu een betere stofafzuiging dan het filiaal in Amerika!”

Lutec en Wiltec hebben een afzuigcabine op maat geleverd voor het 3D-printbedrijf. Johan legt het uit: “De 3D-geprinte modellen moeten goed schoongemaakt worden, daar zit na de productie veel stof aan. We hadden hier nog geen goede tool voor: alle vloeren waren daardoor continu voorzien van een laagje wit stof en door de statische reactie, zat het stof zo weer op het product. In de afzuigcabine zit een vacuümsysteem, waardoor we voorgoed van het stof verlost zijn. Nu kunnen we sneller én schoner werken.”

Shapeways weet betekenis te geven aan de term ‘service’. Klanten hoeven alleen maar een tekening te (laten) maken en kunnen verder gebruik maken van alles wat het bedrijf te bieden heeft. Hoogwaardige 3D-printers, verschillende soorten materiaal, webshop, opslag en verzending. Johan
vertelt: “Eigenlijk kun je thuis vanuit je luie stoel je eigen productie opzetten en winst maken! Wij berekenen de materiaalprijs aan de klanten door, zij
mogen zelf bepalen voor welke prijs ze het product verkopen. Dit kan via onze website: een soort Marktplaats. Wij verzorgen ook de nabewerking, zoals polijsten en kleuren. Ook voor juweliers is 3D-printing ideaal: zij hoeven niet voor ieder sieraard een malletje te maken en boetseren is verleden tijd. We kunnen een extreem hoge kwaliteit garanderen. De eerste full colour 3D printer is onderweg, daarmee kunnen we in de toekomst nog meer bieden!”

Wanneer ga je echt tot het uiterste voor je klant?
Juist, als je de samenwerking opzoekt met andere partijen om tot het beste resultaat te komen voor de relatie. En dat deden Lutec en Wiltec. Lutec is gespecialiseerd in ‘ontstoffing’, door een goede afzuiging. Wiltec weet alles van het bouwen van een afzuigcabine. Perfecte combinatie!

Gegevens

Wiltec
Industrielaan 24 5406 XC Uden
Postbus 116 5400 AC Uden
Telefoonnummer +31 (0)413-24 44 44
Fax +31 (0)413-24 44 99
Service
Whatsapp 06 54 24 64 16
E-mailadres info@wiltec.nl
BTW nummer NL851349894B01
KvK Den Bosch 54.55.65.11
Openingstijden klantenservice
Ma - Vr 07.30 tot 17.30 uur
Zaterdag gesloten
Showroom en winkel Ma - Vr 08:00 tot 17:30 uur
Route

Direct contact

WHATSAPP

Stel uw vraag via WhatsApp!
Tel. 06 54 24 64 16.

Chat
Start met chatten
>
Sluiten Sluiten

Aanhef *

Voornaam *

Achternaam *

Bedrijf *

Functie *

Telefoon *

E-mail *

Opmerking

Ik heb het Privacy- en Cookiebeleid gelezen en ga hiermee akkoord.

x

Chat met een specialist!

Online
Vul hieronder uw naam in en start de chat
Momenteel is er geen medewerker beschikbaar. We zijn er voor u tussen 7.30 - 21.00 uur. U kunt altijd mailen naar info@wiltec.nl.
E-mail conversatie naar: