Top
 
Contact

Clients

Op zoek naar partnership!

Over Scania trucks wordt wel beweerd dat ze 3 levens hebben. De eerste miljoen kilometer rijden ze in dienst van een West-Europese onderneming, de tweede miljoen voor een bedrijf uit het voormalige Oostblok en de derde miljoen leggen ze af in Afrika. Dit tekent de kwaliteitsbeleving die de trucks van Scania oproepen: de wagens zijn de absolute top.

Kwaliteit is naast veiligheid en milieu dan ook één van de belangrijkste speerpunten van Scania. Het bedrijf beschikt over vestigingen iin de hele wereld: van Brazilië en Mexico tot Frankrijk en Nederland.

Een bedrijf dat zo goed wordt gewaardeerd in de markt, is uiteraard bijzonder kieskeurig in het selecteren van leveranciers. Deze moeten niet alleen voldoen aan de allerhoogste kwaliteitseisen; ook veiligheid en milieuaspecten spelen een voorname rol bij deze besluitvorming. Vandaar dat Scania voor de levering en begeleiding van de spuitinstallaties en de daaraan gekoppelde persoonlijke beschermingsmiddelen samenwerkt met Wiltec. Daarmee beschikt Scania over een totaalleverancier die aan alle voorwaarden voldoet.

In het streven naar optimale resultaten hanteert Scania 4 speerpunten, te weten: 1. veiligheid en milieu; 2. kwaliteit; 3. betrouwbaarheid en 4. kosten. Het bedrijf houdt heel strak vast aan deze filosofie en eist ook van de leveranciers dat ze zich er aan houden. Wiltec voldoet op alle fronten aan het zorgvuldige profiel van Scania. De samenwerking verloopt op dezelfde wijze als met onze andere leveranciers: zij zijn volledig verantwoordelijk voor het goed functioneren van hun product. Wiltec zorgt ervoor dat dat de spuitinstallaties altijd voldoen aan de eisen die in het contract zijn vastgelegd. De dagelijkse onderhoudswerkzaamheden aan de installaties worden uitgevoerd door de firma IJssel Technologie.Gaat het om complexere problemen, dan wordt er een specialist van Wiltec bij geroepen. Het technologiebedrijf wordt overigens opgeleid en aangestuurd door de mensen van Wiltec.

Wiltec bezoekt Scania maandelijks voor een grondige inspectie van de machines. Preventief wordt gekeken naar onderhoudslijsten en storingsoverzichten. Aan de hand daarvan wordt bepaald of er verdere stappen moeten worden ondernomen voor bepaalde installaties. Binnen de Scania-filosofie gaat de rol van Wiltec dus veel verder dan die van een doorsnee leverancier. Het is eerder een partnership, waarbij ieder zijn eigen verantwoordelijkheden kent.

Gegevens

Wiltec
Industrielaan 24 5406 XC Uden
Postbus 116 5400 AC Uden
Telefoonnummer +31 (0)413-24 44 44
Fax +31 (0)413-24 44 99
Service
Whatsapp 06 54 24 64 16
E-mailadres info@wiltec.nl
BTW nummer NL851349894B01
KvK Den Bosch 54.55.65.11
Openingstijden klantenservice
Ma - Vr 08.00 tot 17.30 uur
Zaterdag gesloten
Showroom en winkel Ma - Vr 08:00 tot 17:30 uur
Route

Direct contact

WHATSAPP

Stel uw vraag via WhatsApp!
Tel. 06 54 24 64 16.

Chat
Start met chatten
>
Sluiten Sluiten

Aanhef *

Voornaam *

Achternaam *

Bedrijf *

Functie *

Telefoon *

E-mail *

Opmerking

Ik heb het Privacy- en Cookiebeleid gelezen en ga hiermee akkoord.

x

Chat met een specialist!

Online
Vul hieronder uw naam in en start de chat
Momenteel is er geen medewerker beschikbaar. We zijn er voor u tussen 7.30 - 21.00 uur. U kunt altijd mailen naar info@wiltec.nl.
E-mail conversatie naar: