WILTEC.nl | De juiste tools voor jouw klus, mét goed advies & snelle levering
WILTEC.nl | De juiste tools voor jouw klus, mét goed advies & snelle levering
  • Graco E-king pomp met zonnepaneel

    Onze producten en oplossingen

    Er zijn altijd zaken die slimmer, efficiënter of duurzamer kunnen. Gedreven door techniek dragen wij met de juiste apparatuur en producten continu bij aan de vooruitgang van uw productieproces.

  • Twee mannen met bouwtekeningen in een productieomgeving

    Onze werkwijze

    Bent u niet op zoek naar een standaard product, maar naar een (maatwerk)oplossing voor uw toepassing? De specialisten van Wiltec denken graag met u mee.

Tevreden klanten

Van vraag naar oplossing

Foto van een man achter een bureau die iets aan het tekenen is op zijn ipad

Onze specialisten

geven advies op maat

Zoekt u een oplossing op het gebied van spuiten en doseren? Onze specialisten denken graag met u mee!
Afspraak maken

Alles om uw productieproces zo efficiënt mogelijk in te richten.

Binnen een spuiterij kennen we diverse processen met ieder zijn eigen benodigdheden. Bij Wiltec vindt u alles om uw productieproces zo efficiënt mogelijk in te richten. Of het nu gaat om een autospuiterij of meubelspuiterij, voor elk spuitwerk heeft Wiltec de juiste oplossing. Denk daarbij onder andere aan primer-, lak- en coatingsapparatuur, polyesterapparatuur, muurverf- en stukadoorsapparatuurlijm-, kit- en gietmassaapparatuur en isolatieapparatuur van de vooroplopende merken Graco en Iwata.

Ook voor de voorbewerking en nabewerking biedt Wiltec alle benodigdheden van verwerkingsapparatuur en schuurmaterialen, tot tapes en verfbenodigdheden. Lees op onze site interessante content over deze productgroepen of bekijk de rijk gevulde productpagina's. Komt u er zelf niet helemaal uit of twijfelt u welke materialen u nodig heeft om uw proces zo efficiënt mogelijk in te richten? Neem gratis contact op met de specialisten van Wiltec via +31413244444 of mail naar sales@wiltec.nl.