WILTEC.nl | De juiste tools voor jouw klus, mét goed advies & snelle levering
WILTEC.nl | De juiste tools voor jouw klus, mét goed advies & snelle levering
Logo autostore en een afbeelding van twee mannen voor magazijnstellingen

Altijd de juiste producten op ieder gewenst moment

Wiltec heeft een groot assortiment en een uitgebreid magazijn met aanzienlijke voorraden, zodat we snel kunnen leveren. Ons logistieke centrum wordt dit jaar voorzien van een AutoStore, een volledig gerobotiseerd magazijn. Hierdoor kunnen we nog sneller werken en u op uw wenken bedienen.
Persoon met filter in zijn handen, afbeelding van een spuitcabine en een bumper van een witte auto

Onze specialisten geven advies op maat

Wiltec kan, als ketenregisseur in de spuiterij, u volledig ondersteunen. De specialisten van Wiltec inventariseren uw wensen en toepassingen en analyseren uw gehele productieproces binnen de spuiterij. We begeleiden het project van begin tot einde, zorgen voor de juiste installatie en geven desgewenst trainingen zodat het optimale resultaat behaald wordt!
Drie afbeeldingen uit het productieproces van een auto

De best passende oplossing voor uw toepassing

De specialisten van Wiltec zoeken altijd naar de best passende oplossing voor uw toepassing. Dit kan variëren van een standaard product, een aanpassing op standaard product tot een maatwerkoplossing. Wij denken met u mee en nemen waar mogelijk u het werk uit handen.
Monteurs plaatsen een uitlaat op het dak, monteurs werken in een nieuwe cabine

Een geruisloze ingebruikname door juiste levering en montage

Hebben de specialisten van Wiltec een (maatwerk)oplossing voor u uitgedacht? Dan is het mogelijk dit te testen bij Wiltec of bij uw bedrijf. Ook kunnen onze experts de producten en oplossingen afleveren, monteren en zorgen voor een geruisloze ingebruikname. Wij helpen u graag!
Drie afbeeldingen van een spuittraining

Het beste eindresultaat door trainingen

Door vakmensen de juiste handvaten te bieden, kunnen zij efficiënter werken, met een hoogwaardig eindresultaat. Tijdens instructies en trainingen van de specialisten van Wiltec krijgt u ins & outs van onder meer spuitapparatuur en bepaalde technieken, zodat medewerkers hun werk beter en sneller kunnen uitvoeren. Ook leren zij veilig met de apparatuur om te gaan en preventief storingen te voorkomen, wat zorgt voor minder stilstand en ongevallen.
Monteurs plaatsen een uitlaat op het dak, monteurs werken in een nieuwe cabine

Technisch onderhoud en keuringen betalen zich direct terug

Wiltec biedt service en technisch onderhoud aan voor alle merken spuitcabines, droogcabines en overige luchttechnische apparatuur. Ook voor technisch onderhoud & keuringen van alle type gas- en oliebranders en brandstoftoevoerleidingen kunt u bij Wiltec terecht. Uw apparatuur gaat langer mee, werkt beter, verbruikt minder energie en u voorkomt stilstand in productie.
Wiltec monteur sleutelt aan Graco pomp

Onze specialisten

geven advies op maat

Zoekt u een oplossing op het gebied van spuit- of doseerapparatuur? Onze specialisten denken graag met u mee!
Wij helpen u graag vooruit!