WILTEC.nl | De juiste tools voor jouw klus, mét goed advies & snelle levering
WILTEC.nl | De juiste tools voor jouw klus, mét goed advies & snelle levering
Graco applicatiepomp en een afbeelding van een spuiter met spuitpistool en beschermende kleding

Wiltec levert vooruitgang met de juiste apparatuur en producten

Er zijn altijd zaken die slimmer, efficiënter of duurzamer kunnen. Gedreven door techniek dragen wij continu bij aan de vooruitgang van uw productieproces. Wij helpen u vooruit op het gebied van kostenbesparing, efficiëntie, continuïteit, kwaliteit, innovatie en veilig werken. Dat doen we door u te voorzien van de juiste apparatuur en producten.
Afbeelding van een gluemix apparaat en verlijmingstafel

Lijm, kit en gietmassa-apparatuur

Op het vlak van lijmen, kitten en gietmassa’s (o.a. potting) biedt Wiltec een uitgebreid pakket aan installaties om deze materialen te kunnen mengen en/of doseren. De materialen zijn onder andere gebaseerd PU, SMP, MMA, epoxy en siliconen, waarbij zowel 1 als 2 componenten-materialen gemengd en aangebracht kunnen worden.
Bekijk in de webshop
Spuiter aan het verspuiten van verf, afbeelding van binnenzijde van een cabine

Primer-, lak- en coatingapparatuur

Voor het verwerken van primer, lak en coating heeft u een geschikte spuitinstallatie nodig. Wiltec kan u voorzien van de juiste systemen, accessoires, toebehoren en service zoals advies, installatie, instructie en onderhoud. Hierdoor realiseert u een kostenbesparing, terwijl u uw productieproces verbetert en de kwaliteit hoog blijft.
Bekijk in de webshop
Man met beschermende kleding verspuit isolatiemateriaal, afbeelding van isolatieinstallatie.

Isolatieapparatuur

Of u nu (PUR) schuim verwerkt of polyureacoatings aanbrengt, wij helpen u de klus te klaren met superieure resultaten. Door gebruik te maken van de juiste apparatuur kunt u niet alleen een beter eindresultaat bereiken. Ook uw proces wordt geoptimaliseerd wat zorgt voor een groei in uw productiecapaciteit.
Bekijk in de webshop
Schilder verft met spuitapparatuur het plafond. Twee afbeeldingen van verfspuitinstallaties.

Muurverf- en stukadoorsapparatuur

Door het gebruik van de juiste verfspuitapparatuur en toebehoren kunt u sneller én lichter werken, terwijl u toch het beste resultaat behaalt. Wiltec heeft verschillende soorten installaties beschikbaar. Dit varieert van de kleinere lagedruk turbine machines voor fijnere afwerking, tot de grote installaties voor muurverf en dunpleister.
Bekijk in de webshop
Polyesterverspuiter aan het werk

Polyesterapparatuur

Wiltec heeft een complete range aan polyesterverwerkingsmachines, voorzien van verschillende opties en/of accessoires. De installaties worden op maat geassembleerd en samengesteld om optimaal te voldoen aan uw applicatieproces. De kwaliteit van het eindresultaat van uw product wordt meteen verbeterd.
Bekijk in de webshop
Afbeelding van man die wegmarkeringen aanbrengt.

Wegbelijningsapparatuur

Veiligheid en doorstroom is steeds belangrijker. Daarvoor worden op allerlei soorten ondergrond belijning en markeringen aangebracht. Van sportvelden tot uiteenlopende verkeersgerelateerde oppervlakken of magazijnen. Gebruik van de juiste apparatuur is essentieel om uw werkzaamheden optimaal uit te kunnen voeren.
Bekijk in de webshop
Spuiterijbenodigdheden, schuurmaterialen, mengbekers en kwasten

Spuiterijbenodigdheden en non-paintartikelen

Wiltec biedt een allesomvattend assortiment aan spuiterijbenodigdheden en non-paintartikelen. Schuur- en polijstmaterialen, kwasten, maskeertapes en -folies, striplakken en kleefcoatings, schoonmaakmiddelen, poets- en kleefdoeken, mengbekers, (infrarood)drogers, stuclopers, en nog veel meer!
Bekijk in de webshop
Monteur werkende in een spuitcabine, spuiter die verf verspuit

Wiltec neemt als ketenregisseur al het werk uit handen

Wilt u gebruikmaken van onze expertise of oplossingen? Wiltec kan, als ketenregisseur in de spuiterij, u volledig ondersteunen. De specialisten van Wiltec begeleiden het project van begin tot einde. We inventariseren uw wensen, zorgen voor de juiste installatie en geven desgewenst trainingen zodat het optimale resultaat behaald wordt!
Monteurs plaatsen een uitlaat op het dak, monteurs werken in een nieuwe cabine

Technisch onderhoud en keuringen betalen zich direct terug

Wiltec biedt service en technisch onderhoud aan voor alle merken spuitcabines, droogcabines en overige luchttechnische apparatuur. Ook voor technisch onderhoud & keuringen van alle type gas- en oliebranders en brandstoftoevoerleidingen kunt u bij Wiltec terecht. Uw apparatuur gaat langer mee, werkt beter, verbruikt minder energie en u voorkomt stilstand in productie.
Foto van een man die een reparatie uitvoert aan een machine

Onze specialisten

geven advies op maat

Zoekt u een oplossing op het gebied van spuit- en doseerartikelen? Onze specialisten denken graag met u mee!
Afspraak maken