WILTEC.nl | De juiste tools voor jouw klus, mét goed advies & snelle levering
WILTEC.nl | De juiste tools voor jouw klus, mét goed advies & snelle levering
Foto van een man in een wit gekleed pak die met een verfspuit een auto in de kleur blauw spuit.

Schilders- en stukadoorsapparatuur

Wiltec heeft een uitgebreid pakket Graco schilders- en stukadoorsapparatuur. Bekijk het volledige assortiment pompen, spuitpistolen en onderdelen in de shop.

Naar alle schilders- en stukadoorsapparatuur
Adviseur schilders- en stukadoorsapparatuur

Keuzehulp spuitapparatuur

Wij maken kiezen eenvoudig

Twijfelt u welke spuitapparatuur het beste past in uw situatie? Ontvang na het invullen van enkele korte vragen een advies op maat!
Keuzehulp schilders- & stukadoorsapparatuur

Schilders- en stukadoorsapparatuur

Tegenwoordig wordt er steeds meer van de Schilder geëist. Het aanbrengen van muurverven op gladde, ruwe en zelfs bijna niet te schilderen ondergronden, of het lakken van kozijnen, keukens en deuren zijn daar geen uitzondering op. Om aan de slag te gaan met de juiste verfspuit installaties, heeft Wiltec een brede range verfpompen, spuitpistolen en toebehoren beschikbaar van onder andere de bekende merken Graco en Iwata. Dit varieert van spuitapparatuur voor kleine projecten, tot spuitapparatuur voor middel grote projecten en grote projecten. Naast apparatuur van Graco en Iwata levert Wiltec toebehoren als slangen, jetrollers en accessoires. Wij begrijpen dat het kiezen van de juiste apparatuur een uitdaging kan zijn. Onze specialisten staan voor u klaar met een op maat geformuleerd advies. Wilt u meer weten over onze schilders- en stukadoorsapparatuur? Neem dan contact op met één van onze specialisten via +31413244444 of sales@wiltec.nl.