Top
 
Contact

Tips en downloads

Geld en tijd besparen

Filters kunnen geld en tijd besparen

Hoe? 5 Tips!

 

1. Kies bij voorkeur voor filters met een lange standtijd
Wanneer u filters kiest met een lange standtijd, hoeft u minder vaak filters te verwisselen. Zo halen de Columbus filters standtijden die vier keer zo lang zijn als die van veel alternatieve verfvangfilters. Hiermee bent u jaarlijks dus een stuk minder geld kwijt aan filtermaterialen én aan tijd voor het wisselen van deze filters.

2. Kies voor filters met een hogere efficiëntie
Een grotere doorlatendheid van een filter heeft een positieve invloed op de levensduur van uw filter. Echter, het is relevant om te weten dat alles wat uw filter opvangt, niet terechtkomt in afvoerkanalen en ventilatoren. Dat zorgt ervoor dat u minder geld kwijt bent aan onderhoud en schoonmaak van de installatie.

3. Ervaar het gemak van een snelwissel systeem en filters op maat
Naar wens kunnen wij verschillende filtermatten aan elkaar maken of filters monteren op een draadframe of in een cassette. Vanzelfsprekend helemaal op maat waardoor het verwisselen van filters een stuk sneller gaat.

4. Verwissel uw filters op tijd
Een verzadigde filter is een dure filter. Zo loopt de luchtweerstand op waardoor ventilatoren meer energie vragen en zorgt de verminderde filterfunctie voor een slechtere luchtkwaliteit.

5. Gemakkelijk online besteld
Wiltec maakt het u graag gemakkelijk. Zo kunt u online de juiste filters selecteren en bestellen voor uw eigen cabinetoepassing. U heeft in één oogopslag inzichtelijk welke filters voor welke cabine nodig zijn.
Wiltec filterabonnement bent u niet alleen voordeliger uit, maar bent u vooral verzekerd van altijd de juiste filters op het juiste moment.

Vraag het!
Heeft u nog vragen over filteronderhoud en de juiste filters voor u? Aarzel niet om contact op te nemen met één van de Wiltec experts. Telefonisch via 0413 – 24 44 44 of per mail info@wiltec.nl.

Direct contact

WHATSAPP

Stel uw vraag via WhatsApp!
Tel. 06 54 24 64 16.

Chat
Start met chatten
>
Sluiten Sluiten

Aanhef *

Voornaam *

Achternaam *

Bedrijf *

Functie *

Telefoon *

E-mail *

Opmerking

Ik heb het Privacy- en Cookiebeleid gelezen en ga hiermee akkoord.

x

Chat met een specialist!

Online
Vul hieronder uw naam in en start de chat
Momenteel is er geen medewerker beschikbaar. We zijn er voor u tussen 7.30 - 21.00 uur. U kunt altijd mailen naar info@wiltec.nl.
E-mail conversatie naar: