WILTEC.nl | De juiste tools voor jouw klus, mét goed advies & snelle levering
WILTEC.nl | De juiste tools voor jouw klus, mét goed advies & snelle levering
Header afbeelding - klantcase Delaroy

Minder afkeur door goede luchtstroomDe La Roy Isolatie & Design

Een nieuwe spuitcabine met ruimte voor twee spuitprocessen. Dat realiseerden de specialisten van Wiltec voor De La Roy Isolatie & Design. De spuitcabine zorgt voor een optimaal spuitresultaat en minder afkeur van het eindresultaat.

De La Roy Isolatie & Design in Gemert produceert een brede range aan producten uit EPS. Zo maken ze onder andere funderingsbekisting en EPS mallen en contramallen voor de betonbouw. In hun eigen fabriekshal worden de producten voorzien van kleur of beschermende coating.

De vraag
De spuitcabine waarin De La Roy Isolatie & Design hun producten voorzien van kleur of een beschermde coating liet nog wat te wensen over. Het bedrijf in Gemert had dringend behoefte aan een nieuwe spuitcabine en aan ruimte om spuitapparatuur en spullen netjes op te bergen. De specialisten van Wiltec gingen hiermee aan de slag.

De oplossing
Wiltec heeft bij De La Roy een spuitcabine met toebehoren gebouwd. Hierin is ruimte voor twee spuitprocessen; een proces met grondlak en een proces met de aflak. De pompen en spuitapparatuur hiervoor zijn door Wiltec geplaatst.De spuitcabine zorgt voor een optimaal spuitresultaat door filters te plaatsen die de toevoerlucht zuiveren en filters te leveren die de verf uit de afzuiglucht filteren. Ook heeft Wiltec naast de spuitcabine opbergkasten geïnstalleerd waarin de pompen en verf veilig en handig opgeslagen kunnen worden.

De vooruitgang
De La Roy Isolatie & Design kan veilig en efficiënt lak spuiten in de spuitcabine. Door de goede luchtstroom in de cabine hebben zij minder afkeur van hun eindproduct en door de opbergruimte, werken ze naast veiliger ook sneller, doordat spullen altijd snel vindbaar zijn.

De vooruitgang in feiten!
# Minder afkeur van het eindproduct
# Toename veiligheid door gefilterde afzuiglucht
# Minder tijdsverlies door slimme opslag
# Dubbele state of the art spuitcabine


Terug naar boven