WILTEC.nl | De juiste tools voor jouw klus, mét goed advies & snelle levering
WILTEC.nl | De juiste tools voor jouw klus, mét goed advies & snelle levering
Man met 3M PBM aan, kledingpakket van Fristads en rode schoen van Elten

De allerbeste kleding, schoenen en PBM

Als totaalspecialist in kleding, schoenen en PBM heeft Wiltec alles in huis om u volledig te ontzorgen. Strak geregisseerde processen, met volop ruimte voor maatwerkafspraken en een hoge servicegraad zijn ons uitgangspunt. Net zoals voortdurende verbetering van onze dienstverlening en een duurzame manier van werken.
Beeldscherm met als achtergrond login scherm van kledingmanagement systeem Wiltec Online

Gemakkelijk bestellen en beheren met Wiltec Online

Wiltec Online (WOL) is ons ISO/IEC27001 gecertificeerde servicesysteem waarmee u kleding en PBM eenvoudig kunt beheren en bestellen. Met één druk op de knop heeft u zicht op actuele verbruiksoverzichten per medewerker. Met WOL zorgen wij voor inzicht en een efficiënte verwerking van uw administratie.
Lees verder
Warmte terugwin installatie, zonnepanelen, handschoen met groen blad

Duurzaam ondernemen van groot belang voor Wiltec

Wiltec onderneemt duurzaam. Door een warmte-terugwininstallatie en extra isolatie van ons pand besparen we 28% aan energie en verminderen wij ons gasverbruik jaarlijks met circa 45.000 kuub. Ook zijn we zelfvoorzienend in onze elektriciteitsbehoefte door 4.031 zonnepanelen op ons dak.
Lees verder
Fearwear logo en afbeelding van oosterse werkneemster in een atelier.

Duurzame producten: beter voor mens, milieu en maatschappij

Door gebruik te maken van duurzame materialen zorgen wij voor een lange levensduur en voorkomen we onnodig gebruik van nieuwe materialen. De producten worden zo duurzaam mogelijk geproduceerd door mensen die zich veilig en prettig voelen. De volledige keten is transparant, inzichtelijk en wordt ge-audit.
Lees verder
Blonde vrouw achter naaimachine, afbeelding van een meetlint en wasmachine.

Was- en reparatieservice verlengt levensduur van kleding

Wiltec kan kledingstukken reinigen en repareren. Dat scheelt u tijd, geld en energie en het is beter voor het milieu! U blijft zelf eigenaar van de kleding en er wordt gewerkt zonder complexe contracten of leaseconstructies. Door de kleding te reinigen en waar nodig te repareren, wordt de levensduur van de kleding optimaal benut.
Lees verder
Blauw beeldmerk van RFID

RFID maakt gebruik van kleding inzichtelijk

Door kleding te voorzien van RFID is de levensloop en levensduur van ieder kledingstuk inzichtelijk. Dit verhoogt het bewustzijn op verbruik en verlaagt vermiste items. Het vereenvoudigt voorraadbeheersing, voorkomt fouten en vertraging bij uitlevering en bestelling en werkt kostenverlagend.
Lees verder
Afbeelding van de Wiltec pasbus met pasbusmedewerkster die een fluor oranje polo vasthoudt.

Kleding en schoenen op maat door pas- en aanmeetservice

Het is belangrijk dat uw kleding- en/of schoenenpakket perfect past. Wiltec biedt daarom verschillende pasmogelijkheden: passen in onze shop, een passet op locatie óf we komen met onze passtudio en ervaren pasmedewerkers naar u toe. Persoons- en maatgegevens worden opgeslagen, zodat u eenvoudig kunnen bestellen!
Lees verder
Groen beeldmerk van Re-Tour

Een volledige retourstroom met Wiltec RE-TOUR

Wiltec RE-Tour is een volledige retourstoom voor versleten of kapotte kleding, schoenen en PBM. Dat betekent minder afval en versleten producten op de ‘grote’ afvalhoop, minder waste, minder CO2-uitstoot, minder impact op het milieu!
Lees verder
Afbeeldingen van de certificeringen van Wiltec

Wiltec levert gegarandeerd kwaliteit

Om de kwaliteit van de producten en diensten te onderstrepen en te waarborgen heeft Wiltec diverse kwaliteitscertificaten en keurmerken. Daarnaast is Wiltec lid van verschillende brancheverenigingen.
Lees verder