WILTEC.nl | De juiste tools voor jouw klus, mét goed advies & snelle levering
WILTEC.nl | De juiste tools voor jouw klus, mét goed advies & snelle levering
Pasmedewerkster Wiltec bij de Wiltec pasbus

Altijd de juiste maat kleding en schoenenmet onze passervice op locatie

U heeft gekozen voor een veilig, mooi en comfortabel kledingpakket. Niet onbelangrijk is dat de kleding perfect past! Daarom biedt Wiltec verschillende pasmogelijkheden aan: passen in onze shop, het ontvangen van een passet op locatie óf we komen met onze passtudio en ervaren pasmedewerkers naar u toe. 

Na het aanschaffen van een kleding- en/of schoenpakket is het belangrijk de beschikking te hebben over de juiste maten. U kunt kleding en schoenen passen in onze shop in Uden, een passet ontvangen of we komen met onze passtudio naar u toe. Persoons- en maatgegevens kunnen worden opgeslagen in Wiltec Online (WOL), zodat uw collega’s er altijd op en top én comfortabel bij lopen!

1-4 personen
U kunt de kleding en/of schoenen passen in onze shop in Uden. Ook kunt u kiezen voor een passet op locatie, met daarin alle beschikbare maten van het gekozen kledingpakket of schoenen. Beide opties zijn bij de prijs inbegrepen. Wilt u liever dat we met onze passtudio bij u langskomen, dan komen er €65 voorrijkosten bij. Dit is inclusief 1 uur passen met begeleiding van een pasmedewerker.

5-9 personen
U kunt de kleding en/of schoenen passen in onze shop in Uden. Ook kunt u kiezen voor een passet op locatie, met daarin alle beschikbare maten van het gekozen kledingpakket of schoenen. Beide opties zijn bij de prijs inbegrepen. Wilt u liever dat we met onze passtudio bij u langskomen, dan komen er €45 voorrijkosten bij. Dit is inclusief 2 uur passen met begeleiding van een pasmedewerker.

Vanaf 10 personen
We komen met onze passtudio bij u langs, zodat u de kleding en/of schoenen kunt passen. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden. Het passen wordt begeleid door een of meerdere ervaren pasmedewerkers.

Mogelijke extra kosten
Indien er uiteindelijk minder dan 10 personen komen passen, zijn wij genoodzaakt alsnog de voorrijkosten door te berekenen. Als een pasmedewerker lange tijd moet wachten, berekenen we €45 per uur door. Het loont dus om medewerkers aansluitend te laten passen. Wilt u passen buiten kantooruren? Onze pasmedewerkers zijn beschikbaar tussen 7.00 uur en 18.30 uur. Voor uren buiten kantoortijden berekenen we €45 per uur per pasmedewerker. Als een overnachting nodig is, berekenen we €99 per persoon.

SizerPro
Geen tijd of mogelijkheid de kleding daadwerkelijk te passen? Aanmeten gaat gemakkelijk en snel met SizerPro. SizerPro is 24/7 online beschikbaar en eenvoudig in gebruik. U vult digitaal uw maten in, waarna SizerPro de maat bepaalt, afgestemd op het pakket dat voor u beschikbaar is.


Terug naar boven