WILTEC.nl | De juiste tools voor jouw klus, mét goed advies & snelle levering
WILTEC.nl | De juiste tools voor jouw klus, mét goed advies & snelle levering
Pasmedewerkster Wiltec bij de Wiltec pasbus

Altijd de juiste maat kleding en schoenenmet onze passervice op locatie

U heeft gekozen voor een veilig, mooi en comfortabel kledingpakket. Niet onbelangrijk is dat de kleding perfect past! Daarom biedt Wiltec verschillende pasmogelijkheden aan: passen in onze shop, het ontvangen van een passet op locatie óf we komen met onze passtudio en ervaren pasmedewerkers naar u toe. 

Na het aanschaffen van een kleding- en/of schoenpakket is het belangrijk de beschikking te hebben over de juiste maten. U kunt kleding en schoenen passen in onze shop in Uden, een passet ontvangen of we komen met onze passtudio naar u toe. Persoons- en maatgegevens kunnen worden opgeslagen in Wiltec Online (WOL), zodat uw collega’s er altijd op en top én comfortabel bij lopen!

Uw contactpersoon bij Wiltec stemt samen met u af waar en wanneer de passessie plaatsvindt. Onze passpecialisten werken van maandag tot en met vrijdag tijdens kantooruren. Mocht u buiten kantooruren een passessie willen plannen, dan kunt u dit in overleg met uw contactpersoon afstemmen. Overnachtingen vinden uiteraard in overleg plaats en alleen als het gezien het aantal medewerkers qua kosten gunstiger is. Via Outlook ontvangt u van ons een uitnodiging voor de pasdag(en). In deze uitnodiging ziet u ook direct de dagplanning, tijdvakken waarin u uw medewerkers kunt plannen en de tarieven. Op de pasdag(en) staan wij uiteraard garant voor een vakkundige begeleiding en zorgen wij ervoor dat de juiste maten opgenomen- en verwerkt worden.

Het aantal medewerkers dat per uur kan passen, is altijd afhankelijk van het te passen pakket. Als richtlijn kunt u het volgende aanhouden:
- Veiligheidsschoenen: ongeveer 6 medewerkers per uur (10 min. p.p.)
- Beroepskleding: ongeveer 4 medewerkers per uur (15 min. p.p.)

Mogelijkheden en tarieven
1. Verzenden passet naar klantlocatie: gratis
2. Passessie op locatie Wiltec in Uden: gratis
3. Passessie op locatie klant:
- Kilometerprijs vanaf hoofdkantoor Uden: €0,75
- Uurtarief passpecialist (reis- en pastijd): €50,-
- Overnachtingskosten per passpecialist*: €195,-
*Parkeerkosten, diner, overnachting, ontbijt

SizerPro
Geen tijd of mogelijkheid de kleding daadwerkelijk te passen? Aanmeten gaat gemakkelijk en snel met SizerPro. SizerPro is 24/7 online beschikbaar en eenvoudig in gebruik. U vult digitaal uw maten in, waarna SizerPro de maat bepaalt, afgestemd op het pakket dat voor u beschikbaar is.


Terug naar boven