WILTEC.nl | De juiste tools voor jouw klus, mét goed advies & snelle levering
WILTEC.nl | De juiste tools voor jouw klus, mét goed advies & snelle levering
Certificeringen

Onze certificeringen

Om de kwaliteit van de producten en diensten te onderstrepen en te waarborgen heeft Wiltec onderstaande kwaliteitscertificaten. Daarnaast is Wiltec lid van verschillende brancheverenigingen.

Certificaten

Wiltec beschikt over ISO 9001, waarmee de interne processen zijn geborgd.Klik hier voor het Nederlandse certificaat
Click here for the English certificate

Wiltec beschikt over ISO 14001, wat aantoont dat Wiltec werkt met een adequaat milieumanagementsysteem.

ISO14001 Wiltec

Klik hier voor het Nederlandse certificaat
Click here for the English certificate
Wiltec werkt volgens ISO 26000, een internationale richtlijn waarmee het MVO-bewustzijn van een organisatie wordt vastgesteld. Hierdoor is Wiltec gecertificeerd voor het MVO managementsysteem, volgens de richtlijnen van de MVO-Wijzer.

ISO 26000 Wiltec
Klik hier voor het Nederlandse certificaat
Zowel Wiltec als alle monteurs en projectleiders die bij Wiltec werken, hebben een VCA* certificaatKlik hier voor het Nederlandse certificaat
Click here for the English certificate

MVO

Wiltec werkt volgens ISO 26000, een internationale richtlijn waarmee het MVO-bewustzijn van een organisatie wordt vastgesteld. Hierdoor is Wiltec gecertificeerd voor het MVO managementsysteem, volgens de richtlijnen van de MVO-Wijzer.

ISO 26000 Wiltec
Klik hier voor het Nederlandse certificaat
Wiltec is in het bezit van het FIRA basis rapport.

Logo fira keurmerk

Erkenningen en brancheverenigingen

Wiltec biedt werk aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en is co-founder van AANtWERK. AANtWERK is ontstaan vanuit een grote behoefte van enkele bedrijven en organisaties om elkaar en andere bedrijven te inspireren en te informeren over inclusief ondernemen.
Logo Aantwerk

Innovatief, slagvaardig, enthousiast en ondernemend; dat zijn eigenschappen waardoor de Wiltec Groep zich ieder jaar sinds 2012 tot de best geleide organisaties binnen het Nederlandse midden- en groot bedrijf mag rekenen. Dit blijkt uit het Best Managed Companies programma, dat Deloitte ieder jaar organiseert. Deloitte beoordeelt de strategie, de bedrijfsvoering en de resultaten van de genomineerde Nederlandse bedrijven.
Best Managed Company Wiltec
De branchevereniging voor Veilig en Gezond Werken spant zich in voor een veilige werkomgeving. VVGW is een nationale gesprekspartner voor het bedrijfsleven en overheden rondom bedrijfsveiligheid én maakt deel uit van een internationaal netwerk van brancheverenigingen. VVGW-leden respecteren een gedragscode, waarbinnen zaken als garanties en productaansprakelijkheid geregeld zijn.

Branchevereniging VVGW

Wiltec heeft in 2021 de Groene Pluim ontvangen voor duurzaam ondernemen. Bedrijven die serieus werk maken van duurzaam ondernemen maken kans op deze erkenning. Door deze duurzame parels zichtbaar te maken, ontstaat een positieve beweging en is een netwerk ontstaan van zo’n 200 bedrijven met een stevig duurzaam beleid en global doelstellingen.

afbeelding De groene pluim logo

Wiltec is een door Ecabo en VTL (Transport en Logistiek) erkend leerbedrijf. Wiltec werkt in samenwerking met opleidingsinstanties aan de (vak)ontwikkeling van medewerkers op het gebied van dienstverlening, transport en logistiek.

Erkend Leerbedrijf Wiltec
In Noordoost-Brabant werken we samen aan een veerkrachtige arbeidsmarkt waar plaats is voor alle talenten en werk voor iedereen die wil werken. Wiltec zet zich in voor duurzame inzetbaarheid en is daarom ambassadeur van Noordoost Brabant Werk.

Keep on learning van Noordoost Brabant Werlt
Wiltec omarmt Open Hiring en stelt de arbeidsmarkt open voor iedereen. Open Hiring houdt in dat u, als u wilt werken, gewoon aan de slag gaat. Zonder sollicitatiegesprek, cv of bemoeienis van de overheid. Iedereen is welkom, ongeacht wat u in het verleden heeft gedaan, uw opleiding of ervaring.
Logo Open Hiring
Wiltec heeft de Safety Sign® erkenning, welke alleen gevoerd mag worden door bedrijven die erkend zijn door de Stichting Bedrijfserkenning voor Veiligheid, Gezondheid en Welzijn op de werkplek. Periodiek worden de bedrijven die het Safety Sign® certificaat voeren gecontroleerd, zodat u altijd zeker bent van de kwaliteit, vakmanschap en service op het gebied van uw leveranciers van arbeidsveiligheid.

Logo Groen Safety Sign Erkend
Wiltec heeft de Safety Sign® erkenning onderhoud valbeveiliging ontvangen. Onze productspecialisten beschikken over de juiste kennis onze klant juist te adviseren op het gebied van werken op hoogte. Denk hierbij aan visuele inspectie van valbeveiliging en inspectie & onderhoud van producten van de volgende merken: Söll, Miller, Antec, North en Honeywell.

Logo Rode Safety Sign Erkend Valbescherming

VNO-NCW Brabant Zeeland is een regionaal ondernemingsnetwerk met als doel ondernemers te versterken en ondernemerskracht te bundelen. Wiltec is onderdeel van VNO-NCW Brabant Zeeland en praat, denkt en besluit bestuurlijk mee over duurzame werkgelegenheid.
VNO NCW Brabant Zeeland