WILTEC.nl | De juiste tools voor jouw klus, mét goed advies & snelle levering
WILTEC.nl | De juiste tools voor jouw klus, mét goed advies & snelle levering
Man in fluor oranje werkkleding met RFID logo

Alle kleding eenvoudig inzichtelijkmet RFID

Bij het samenstellen van het perfecte kledingpakket kijken we samen met u verder dan alleen het kledingitem zelf. Zo helpen we u op diverse manieren om voorraadbeheersing te vereenvoudigen, kosten te besparen en u meer inzicht te geven in zaken als verbruik en levensduur van items. Een van die manieren is door kledingitems te voorzien van RFID; een kleine chip die onzichtbaar wordt weggewerkt in de kleding.  

Op deze RFID chip kan, binnen de AVG wetgeving, informatie worden geplaatst zoals de persoonsgegevens van de drager, om vermissing te voorkomen. Ook werkt RFID bijvoorbeeld perfect samen met een uitgiftekast, waarbij u middels een pasje een kledingitem uit de voorraadkast kunt halen. Het RFID signaal voorkomt dat kleding wordt meegenomen naar huis.  

Kleding voorzien van RFID heeft meerdere voordelen. Het verhoogd het gemak voor uw logistieke centrum en afdeling Inkoop, voorkomt fouten en vertraging bij uitlevering en bestelling en werkt kostenverlagend door verhoogd bewustzijn op verbruik en doordat vermiste items verleden tijd zijn. 

Enkele voordelen opgesomd:  

  • Pallet vol kleding? Met deze scanfunctie heeft u direct inzichtelijk welke kledingstukken op de pallet zitten en welke medewerker gekoppeld is aan het item.  
  • Wordt kleding ongewenst mee naar huis genomen? Dit is met RFID eenvoudig te voorkomen. 
  • Kleding kan nog wel eens zoek raken in een wasserette. Met RFID zijn de gegevens van de drager nooit verloren. Het scheelt een hoop onnodige kosten! 
  • Doordat de chip bijhoudt hoe vaak een item gewassen is, kunnen we u tijdig een seintje geven wanneer de certificering dreigt te verlopen. 
  • Heeft u een duurzaam kledingpakket? De chip brengt inzichtelijk wat er met het item is gebeurd; hoe vaak is het gewassen, gerepareerd en indien van toepassing hoe vaak de vezels opnieuw zijn ingezet. Hiermee krijgt u duidelijk inzicht in de ecologische besparingen die u realiseert! 

Wiltec heeft met deze technologische innovatie al vele klanten ontzorgt. Benieuwd wat het u aan voordelen kan opleveren? Maak dan vandaag nog een afspraak met onze specialist. We kijken graag hoe we ook u vooruitgang kunnen leveren met deze technologie! Terug naar boven