WILTEC.nl | De juiste tools voor jouw klus, mét goed advies & snelle levering
WILTEC.nl | De juiste tools voor jouw klus, mét goed advies & snelle levering
Visual Norton Cyclonic Automotive Innovatieve producten en diensten

De alles-in-één schuuroplossing van Norton

Cyclonic is de nieuwe en unieke alles-in-één schuuroplossing van Norton. De range bestaat uit schuurschijven, schuurrollen en accessoires. De Norton Cyclonic technologie zorgt voor een betere stofafzuiging - tot wel 25%! Het minimaliseert de schuurtijd, verhoogt de productiviteit en geeft de perfecte oppervlaktefinish voor het aflakken.
Wiltec-WiltecNL:/02 Branchepagina's/Algemeen - IPD (APO)/IPD Visual with Text/vwt-ipd-automotive-norton-cyclonic-kleurcodering-767x512.webp

Minder fouten en minder afkeur

Door de Norton Cyclonic is het niet langer nodig schuurschijven te wisselen om een perfecte finish te verkrijgen. Door de kleurcodering voor de verschillende toepassingen is het benodigde type schuurschijf voor iedereen makkelijk te selecteren. Met als resultaat minder fouten, minder afkeur en dus kostenbesparend.
Visual with text Norton Cyclonic Automotive Innovatieve producten en diensten

Ervaar de vooruitgang met Norton Cyclonic

Benieuwd welke vooruitgang Norton Cyclonic kan betekenen voor uw schuurproces? Vraag eenvoudig een sample aan. Of laat een specialist van Wiltec een productvergelijking uitvoeren. Er wordt gekeken naar de gemiddelde ruwheid, de hoogste pieken en dalen van de schuurkrassen en de gemiddelde krasdiepte. Zeker weten dat u daarna overtuigd bent!
Bekijk Norton Cyclonic in de shop