WILTEC.nl | De juiste tools voor jouw klus, mét goed advies & snelle levering
WILTEC.nl | De juiste tools voor jouw klus, mét goed advies & snelle levering

Peltor WS ProTac XPI hoofdband

3M
Peltor WS ProTac XPI hoofdband
€ 752,90
undefined Peltor WS ProTac XPI hoofdband
undefined Peltor WS ProTac XPI hoofdband

Helpt het gehoor te beschermen

3M™ PELTOR™ WS™ ProTac XPI is een reeks niveau-afhankelijke Bluetooth®-headsets voor effectieve gehoorbescherming die geen afbreuk doet aan communicatie. Deze innovatieve gehoorkappen zijn uitgerust met niveau-afhankelijke microfoons waarmee u zich bewust blijft van omgevingsgeluiden en tegelijkertijd kunt blijven communiceren in luidruchtige omgevingen. De Bluetooth-connectiviteit maakt een naadloze verbinding met andere Bluetooth-apparaten mogelijk. De headsets zijn voorzien van IP68-geclassificeerde microfoons met onderdrukking van omgevingslawaai. Ze zijn uitgevoerd in een gele high-viz kleur en voorzien van een hoofdband, nekband of helmbevestiging, en ook verkrijgbaar met FLX2-accessoireaansluitingen.

Bescherm uw gehoor met 3M™ PELTOR™ WS™ ProTac XPI Headsets en profiteer van effectieve draadloze communicatie in luidruchtige omgevingen. Deze headsets zijn uitgerust met niveau-afhankelijke microfoons voor omgevingsgeluiden en de communicatie in luidruchtige omgevingen vergemakkelijken. Tegelijkertijd beschermen de headsets de gebruiker ook tegen tijdelijke lawaaipieken. Als de niveau-afhankelijke functie laag staat of zelfs is uitgeschakeld, kunnen gebruikers de PTL-functie (push-to-listen) gebruiken. Met deze functie kunt u omgevingsgeluiden horen tijdens handelingen die extra bewustzijn van de omgeving vereisen. Met een druk op een knop wordt het geluidsniveau voor omgevingsbewustzijn teruggezet naar de voorkeursinstelling. De headsets beschikken over Bluetooth® Multipoint-connectiviteit voor naadloze gelijktijdige verbinding met maximaal twee externe Bluetooth-apparaten. Ze zijn voorzien van een IP68-geclassificeerde staafmicrofoon met onderdrukking van omgevingslawaai, voor optimale prestaties in luidruchtige omgevingen en duidelijke communicatie tussen gebruikers. Alle headsets zijn uitgevoerd in een gele high-viz kleur. Ze werken op AA-batterijen of een oplaadbare NiMH-accu nodig, voor een gebruiksduur van 45 uur. Ze zijn verkrijgbaar met een hoofdband, nekband of helmbevestiging. Enkele headsets zijn beschikbaar met het FLX2-accessoiresysteem voor een eenvoudige en betrouwbare extra bedrade verbinding met de meest voorkomende tweewegradio's. Dit dient als aanvulling op de gebruiksvriendelijke, robuuste PTT-functie (push-to-talk) op de headset, voor eenvoudige radiocommunicatie.

ulliSNR 34 dB (in combinatie met HY80-gelringen, 32 dB met helmbevestiging)/liliMaakt gebruik van AA-batterijen of oplaadbare NiMH-accu/liliGebruiksduur van 45 uur/liliFunctie om omgevingsgeluiden te blijven horen en beschermd te blijven/liliBluetooth-connectiviteit voor naadloze verbinding/liliBluetooth MultiPoint voor verbinding met twee apparaten tegelijk/liliIP68-geklassificeerde microfoon met onderdrukking van omgevingslawaai/liliGele (high-viz) kleur die zorgt voor extra zichtbaarheid in zware omstandigheden/liliPTL, Push-to-listen, voor eenvoudige activering van de functie voor omgevingsbewustzijn/liliBeschikbaar met hoofdband of helmbevestiging/liliSNR 33 dB (SNR 31 dB met helmbevestiging)/li/ul

emGTIN/EAN code: 07318640069497, Art. code 3M (Short id) MT15H7AWS6, Art. ref. 3M: 7100196045/em

DAB+Nee
Two-way RadioNee
DraagwijzeHoofdbeugel
EN352-6 oorkappen met audio-communicatieNee
Artikelnummer27.45MT15H7AWS6
Isolatiewaarde SNR33
Met radioNee
EN352-1 oorkappenJa
ModelWS ProTac XPI hoofdband
VerstelbaarJa
Gewicht375
DetecteerbaarNee
EN352-3 oorkappen voor helmmontageNee
Actieve ruisonderdrukkingJa
Communicatie frequentieN.v.t.
Product kwaliteit4 sterren
Merk3M
Atex = Anti ExplosiefNee
EN352-5 actieve oorkappenJa
OpklapbaarNee
TypeActief
Verwisselbare oorkussensJa
DraadloosJa
Hoge zichtbaarheid (signaalkleuren)Ja
EN352-4 niveau-afhankelijk oorkappenJa
BluetoothJa