Top
 
Contact
Facilitair

Facilitair

Voor een efficiënt en doelmatig gebruik van bedrijfsvoorzieningen en de beschikbaarheid van kantoorartikelen, vertrouwen vele professionele bedrijven op een facilitaire partner. Wiltec is zo’n partner. De jarenlange ervaring als industrieel toeleverancier heeft geleerd wat het betekent om van service een toegevoegde waarde te maken. Het uitgebreide pakket aan kantoorartikelen, copiers, printers, meubelen voor een complete inrichting en het relevante assortiment aan hygiëne en EHBO artikelen zorgen voor een ‘one stop shop’ omgeving. Online en offline. Dat is altijd gemakkelijk, voordelig én op maat voor u ingericht.

Maak nu ook kennis met onze eigen kwaliteitskoffie: Ricolt Uthen. Koffie met karakter

Productgroepen binnen deze divisie

Wiltec werkt met trots voor

Area

Kracht lokale samenwerking

Een lokale prestatie om trots op te zijn: daar zijn de Udense bedrijven...
Lees meer

No-nonsense aanpak

‘Door onze bestaande relatie met Wiltec, zijn we daar al snel al onze...
Lees meer
meeus

Groene kantoorartikelen

Goed voor het milieu én onze portemonnee. ‘Sinds onze overstap...
Lees meer
Alle klantcases

Uitgelicht

AREA WONEN: DE KRACHT VAN LOKALE SAMENWERKING

Een lokale prestatie om trots op te zijn: daar zijn de Udense bedrijven PINX Design en Wiltec het over eens! Dankzij een goede samenwerking hebben zij het pand van wooncorporatie Area in Uden een compleet nieuwe en spectaculair frisse look gegeven. Als je binnenkomt, word je al meteen verblijd met het kleurrijke geheel en de perfecte afwerking. Mooie wanden, felle kleuren, kwalitatief en stijlvol meubilair; het kloppende samenspel maakt het af. Dit succes is voor de regio een mooi voorbeeld van lokale partijen die elkaar weten te vinden en een gouden combinatie vormen. Met als resultaat: een meer dan tevreden klant!

 

PINX Design heeft tijdens dit project laten zien wat zij in huis heeft op het gebied van interieurarchitectuur & bouwbegeleiding. Zij hebben het ontwerp uitgevoerd en het kleuradvies voor hun rekening genomen. Met prachtige kleuren en sfeerbeelden heeft PINX Design de nieuwe Area locatie echt een ‘eigen’ uitstraling gegeven. De interieurspecialisten van Wiltec vulden dit feilloos aan met kennis en oplossingen op het gebied van projectinrichting. Dankzij het brede totaalpakket konden zij kwalitatief hoogwaardig meubilair leveren, dat uitstekend bij de inrichting past en is afgestemd op de eisen van deze tijd aan een modern kantoor.

Area: ‘Door de goede samenwerking tussen Wiltec en onze binnenhuisarchitect, hebben wij totaal geen omkijken gehad naar de inrichting van ons nieuwe pand. Ook na oplevering van het meubilair is er uitstekende service geleverd met meerdere (uitgebreide) zitinstructies en het adviseren en aanbrengen van bijvoorbeeld kabelmanagement.’

 

Wooncorporatie Area verhuurt en beheert zo’n 8000 woningen in Uden, Veghel en de dorpen eromheen. De wortels en toekomst liggen in deze omgeving. Area wil dat mensen hier goed kunnen wonen, in bedrijvige steden, levendige dorpen en prettige wijken. Een woonomgeving waar het veilig voelt, in een buurt waar bewoners oog hebben voor elkaar. Samen laten zij wonen leven. Area baseert haar denk- en werkwijze op de kernwaarden Hartelijk, Verbindend en Uitdagend. Bij Area zijn ongeveer 100 medewerkers in dienst.

We zijn er voor:

Blijf op de hoogte

Sluiten Sluiten

Aanhef *

Voornaam *

Achternaam *

Bedrijf *

Functie *

Telefoon *

E-mail *

Opmerking

Ik heb het Privacy- en Cookiebeleid gelezen en ga hiermee akkoord.

x

Chat met een specialist!

Online
Vul hieronder uw naam in en start de chat
Momenteel is er geen medewerker beschikbaar. We zijn er voor u tussen 7.30 - 21.00 uur. U kunt altijd mailen naar info@wiltec.nl.
E-mail conversatie naar: