WILTEC.nl | De juiste tools voor jouw klus, mét goed advies & snelle levering
WILTEC.nl | De juiste tools voor jouw klus, mét goed advies & snelle levering
Twee medewerkers bij een koffiezet apparaat

Nabuurs profiteert vanWiltec als totaalleverancier op het gebied van kantoor

Al jarenlang neemt Nabuurs Supply Chain Solutions alle kantoorartikelen af bij Wiltec Kantoor & Facilitair. De logistiek dienstverlener is hierover zo tevreden dat de samenwerking verder is uitgebreid met koffie. Dit maakt Wiltec de totaalleverancier van Nabuurs op het gebied van kantoor. 

Al sinds 1928 is Nabuurs Supply Chain Solutions een prominente logistiek dienstverlener in Nederland. De logistiek dienstverlener richt zich met meer dan twintig vestigingen en ruim 1.000 medewerkers op FMCG bedrijven in food, personal care, retail en horeca.

De vraag
Wiltec Kantoor & Facilitair voorziet Nabuurs al jarenlang van kantoorartikelen. De logistiek dienstverlener is hierover zo tevreden, dat zij de kantoorkenners van Wiltec hebben benaderd om de gehele koffievoorziening, waaronder de machines, ingrediënten en het service en onderhoud op alle vestigingen te verzorgen. De samenwerking op het gebied van kantoorartikelen is daarom uitgebreid met koffie.

De oplossing
De koffiespecialisten van Wiltec Kantoor & Facilitair hebben bij diverse vestigingen van Nabuurs in kaart gebracht wat de wensen en behoeftes zijn op het gebied van koffie. Dat heeft geresulteerd in een oplossing op maat. Op verscheidene vestigingen zijn de beste koffiemachines geplaatst. Daarbij heeft Nabuurs bewust gekozen voor ingrediënten van koffiemerk Jacks Coffee: lekker en duurzaam!

De vooruitgang
Voor iedere kop Jacks Coffee die de medewerkers en bezoekers van Nabuurs drinken, gaat een bijdrage naar een goed doel. Daarnaast zit Nabuurs nooit meer zonder deze duurzame en lekkere koffie, want de kantoorkenners van Wiltec Kantoor & Facilitair zorgen voor preventief onderhoud. En mocht er toch een storing zijn, dan staan onze specialisten razendsnel op de stoep om deze te verhelpen. Zo zorgt Wiltec ervoor dat alle medewerkers van Nabuurs kunnen genieten van de lekkerste koffie én altijd beschikken over de beste kantoorartikelen. Eén totaalleverancier zorgt daarbij voor minder facturen én minder kosten. Een groot voordeel van ons partnerschap!

De vooruitgang in feiten!
# Totaalleverancier; minder facturen, minder kosten
# Altijd beschikking over de lekkerste koffie
# Optimale service
# Tevreden medewerkers