WILTEC.nl | De juiste tools voor jouw klus, mét goed advies & snelle levering
WILTEC.nl | De juiste tools voor jouw klus, mét goed advies & snelle levering
Afbeelding met tekst "CleanAIR Ready 2 Paint Set"
Brochure Clean Air ready 2 Work
Wie in zijn dagelijks werk afhankelijk is van adembescherming, weet dat het gebruik van een gelaatsmasker behoorlijk wat inspanning vraagt en energie kost. Toch kan het écht anders. De keuze voor een luchtzuiverend aanblaassysteem, in plaats van een meer traditioneel stofmasker of halfgelaatsmasker, maakt ademhalen niet alleen een stuk minder inspannend, het biedt ook een aanzienlijk hoger niveau van bescherming én comfort. U leest er alles over in onze brochure.
CleanAIR aanblaassysteem set, bestel direct

CleanAIR Ready 2 Work set

Het merk CleanAIR produceert al sinds 1996 hoogwaardige aanblaassystemen voor de Europese markt. Door hun jarenlange ervaring bent u altijd verzekerd van de juiste adembescherming. Profiteer nu van introductiekorting van € 1599,- voor slechts € 999,-. Prijs bij bestelling van 5 stuks of meer, actieprijs per stuk: € 699,-
Voordelen Clean Air ready 2 Work set

Nóóit meer schitteringen in uw masker!

De CleanAIR Ready 2 Work set biedt vele voordelen; zo is de set eenvoudig te onderhouden en is de luchtstroom van het Unimask instelbaar! Daarnaast heeft de set een snel verwisselbare gelaatsafdichting en een gemakkelijk verwisselbare batterij. Spuit u meer dan 3 tot 4 uur per dag? Dan is een tweede batterij een must!
Filterbussen CleanAIR

Gratis CleanAIR Ready 2 Work set bij aankoop van 1 jaar filtervoorraad

Bestelt u minimaal 69 filters en heeft u een totale bestelwaarde van € 1700,- dan ontvangt u de CleanAIR Ready 2 Work set helemaal gratis! * * Deze actie is van toepassing op de volgende filters en staffel: ABEK2P3 (69 filters/€ 1700,-), A2P3 (99 filters/€ 1700,-), P3 (198 filters/€ 1700,-)
Sfeerbeeld cleanair

Nog niet overtuigd?

U ontvangt 50% korting op uw eerste onderhoudsbeurt. Wiltec is namelijk een officieel CleanAIR servicecenter en kan voor u het onderhoud van de aanblaassystemen verzorgen, zodat de levensduur geoptimaliseerd wordt. Daarnaast kunt u ook kennis maken met onze CleanAIR Ready 2 Work set door middel van een gratis demo!

Direct bestellen of op zoek naar meer informatie?

Neem contact op met uw accountmanager, via (+31)413-24 44 44 of vul onderstaand contactformulier in!