WILTEC.nl | De juiste tools voor jouw klus, mét goed advies & snelle levering
WILTEC.nl | De juiste tools voor jouw klus, mét goed advies & snelle levering
Innovatief product Wiltec online - Semioverheid

Gemakkelijk bestellen en beheren met WiltecOnline

WiltecOnline is het servicesysteem van Wiltec waarmee u standaard collectie, persoonsgebonden kleding en PBM kunt beheren en bestellen. Met één druk op de knop heeft u zicht op actuele verbruiksoverzichten per medewerker. Ook kunnen u en uw medewerkers eenvoudig bestellingen plaatsen voor een snelle levering. Met WOL zorgen wij voor inzicht en een efficiënte verwerking van uw administratie. Met WOL zorgen wij voor inzicht en een efficiënte verwerking van uw administratie.
Innovatief product/dienst Bouw - WOL

Kleding en schoenen op maat door de pas- en aanmeetservice

Het is natuurlijk belangrijk dat uw kleding- en/of schoenenpakket perfect past. Wiltec biedt daarom verschillende pasmogelijkheden: passen in onze shop, een passet op locatie óf we komen met onze passtudio en ervaren pasmedewerkers naar u toe. Persoons- en maatgegevens worden opgeslagen in WOL, zodat uw collega’s er altijd op en top bij lopen!
Lees verder
Innovatief product/dienst Bouw - WOL

Pakketten op de juiste tijd, op de juiste plaats

Bestellen via Wiltec Online (WOL) levert diverse voordelen op. U kunt eenvoudig bestellen, beheren en de kleding wordt naar keuze afgeleverd op het hoofdkantoor, een vestiging of een thuisadres. Dit levert u een tijds- en daardoor ook kostenbesparing op, doordat we de administratie en logistiek uit handen nemen. Ons team van specialisten staat altijd voor u klaar!