WILTEC.nl | De juiste tools voor jouw klus, mét goed advies & snelle levering
WILTEC.nl | De juiste tools voor jouw klus, mét goed advies & snelle levering

Door de corona- en de stikstofcrisis en het PFAS debacle trekken veel bedrijven de broekriem strakker aan. Ook grondstoftekorten, materiaalschaarste, hoge transportkosten en verlaat transport zorgen onder meer voor de nodige uitdagingen. Het vergt een nieuwe kijk op werkwijzen en het gebruik van apparatuur en materialen. Het op kosten besparen door processen te vereenvoudigen kan zorgen voor een beter rendement, zonder in te boeten op kwaliteit.Implementeren handschoenenplan levert kostenbesparing op
Het opstellen van een handschoenenplan kan hierbij helpen. Door te inventariseren welke handschoenen nodig zijn, wordt de inkoop versimpeld. Dit levert niet alleen een kostenbesparing op, ook de veiligheid van medewerkers stijgt.

Kosten- en tijdsbesparing door bestellen en beheren via Wiltec Online
Ook bestellen van beroepskleding kan eenvoudiger. Via het bestelsysteem Wiltec Online (WOL) kunt u beroepskleding 24/7 online bestellen, beheren, rapporteren en organiseren wanneer het u uitkomt. Per medewerker, afdeling of vestiging kunt u pakketten, kosten en budgetten beheren. Met één druk op de knop ziet u per medewerker de meest actuele (verbruiks)overzichten. Persoonlijke gegevens, zoals de maat, worden opgeslagen voor nog meer bestelgemak. Dit scheelt u op logistiek gebied veel werk. Wiltec verpakt de bestellingen per medewerker en bezorgt dit op elk gewenst adres in Nederland. Dit bespaart u veel onnodig uitzoekwerk, kostbare tijd en dus kosten.

Aanmeten kleding zonder dat het veel tijd en geld kost
En denkt u dat het aanmeten van beroepskleding veel tijd en geld kost? De specialisten van Wiltec meten de maten van uw medewerkers zonder dat u er last van heeft! We komen met onze pasbus bij u op locatie of gebruiken onze bodyscanmethode waarbij uw collega’s in één minuut, zonder zich te hoeven uitkleden, worden opgemeten via een fotoscan. Makkelijker kan bijna niet!

Realiseer een kostenbesparing met de persoonlijke PBM-kit
Wiltec levert ook diverse slimme oplossingen waarmee u kosten kunt verlagen. Zo wordt de juiste PBM geleverd op het moment dat ze daadwerkelijk nodig zijn. Door een persoonlijke PBM-kit wordt de administratie uit handen genomen, waardoor u bespaart op arbeidskosten. Dit levert nog meer voordelen op, want weinig voorraad op locatie kan eveneens de kosten drukken. Het scheelt ruimte en het gebruik van een PBM-kit, afgestemd op medewerkers, zorgt ervoor dat u minder persoonlijke beschermingsmiddelen hoeft in te kopen, terwijl de veiligheid wordt vergroot. De persoonlijke PBM-kit voorkomt verkeerd gebruik van producten en doordat medewerkers zich verantwoordelijk voelen voor hun eigen voorraad, wordt er bovendien zorgvuldiger met de producten omgegaan. Win-win dus!Terug naar boven