WILTEC.nl | De juiste tools voor jouw klus, mét goed advies & snelle levering
WILTEC.nl | De juiste tools voor jouw klus, mét goed advies & snelle levering
Innovatief product/dienst Bouw - WOL

Gemakkelijk bestellen en beheren met Wiltec Online

Met Wiltec Online kunt u standaard collectie, persoonsgebonden kleding en PBM beheren en bestellen. U heeft toegang tot actuele verbruiksoverzichten per medewerker en u en uw medewerkers kunnen gemakkelijk bestellingen plaatsen voor een snelle levering. Met WOL zorgen wij voor inzicht en een efficiënte verwerking van uw administratie.
Lees verder
Innovatief product/dienst Bouw - WOL

Kleding en schoenen op maat door de pas- en aanmeetservice

Het is natuurlijk belangrijk dat uw kleding- en/of schoenenpakket perfect past. Wiltec biedt daarom verschillende pasmogelijkheden: passen in onze shop, een passet op locatie óf we komen met onze passtudio en ervaren pasmedewerkers naar u toe. Persoons- en maatgegevens worden opgeslagen in WOL, zodat uw collega’s er altijd op en top bij lopen!
Lees verder
Innovatief product/dienst Bouw - WOL

Pakketten op de juiste tijd, op de juiste plaats

Bestellen via Wiltec Online (WOL) levert diverse voordelen op. U kunt eenvoudig bestellen, beheren en de kleding wordt naar keuze afgeleverd op het hoofdkantoor, een vestiging of een thuisadres. Dit levert u een tijds- en daardoor ook kostenbesparing op, doordat we de administratie en logistiek uit handen nemen. Ons team van specialisten staat altijd voor u klaar!
Persoon met bouwhelm onder zijn arm.

Gratis advies van

de Wiltec specialisten

Als totaalleverancier weten wij welke middelen en oplossingen (op maat) nodig zijn voor uw bedrijf om veilig en comfortabel te werken. Onze specialisten zijn beschikbaar voor al uw vragen.
Wij helpen u graag vooruit!