WILTEC.nl | De juiste tools voor jouw klus, mét goed advies & snelle levering
WILTEC.nl | De juiste tools voor jouw klus, mét goed advies & snelle levering
Innovatief product/dienst Bouw - Duurzaamheid

Draag ook bij aan een duurzamere wereld

Maatschappelijk verantwoord en duurzaam ondernemen is voor Wiltec van groot belang. We zijn én voelen ons verantwoordelijk. Wij leveren een bijdrage aan de maatschappij door een voorbeeldrol te pakken in duurzaam ondernemen, voorop te lopen door innovatie en te inspireren. We hebben diverse merken met een duurzaam assortiment. Doet u met ons mee?
Innovatief product/dienst Bouw - Duurzaamheid

Circulaire veiligheidsschoenen van EMMA

De veiligheidsschoenen van EMMA worden circulair geproduceerd. Het merk maakt gebruik van materialen met een langere gebruiksduur en, door minder materiaal en andere materiaalconstructies, is de schoen makkelijker uit elkaar te halen. Elke veiligheidsschoen heeft een materialenpaspoort en voor elk materiaal is een volgende gebruikstoepassing bedacht.
Innovatief product/dienst Bouw - Duurzaamheid

Duurzame beroepskleding-uitblinkers van HAVEP

De beroepskleding die HAVEP produceert is zoveel mogelijk circulair. Om dit inzichtelijk te maken is het HAVEP Green Choice-label ontwikkeld, een advieslabel waarmee het maken van een bewuste, duurzame keuze makkelijker wordt. Dankzij dit label ziet u in één oogopslag welke producten duurzame uitblinkers zijn.
Innovatief product/dienst Bouw - Duurzaamheid

Duurzame kleding van Tricorp: reduce, reuse & rewear

De Rewear artikelen van Tricorp zijn gemaakt van gerecyclede polyester en biologisch katoen. Tricorp wil met de duurzame kledinglijn watergebruik, energie en CO2-uitstoot verminderen, net als het gebruik van nieuwe grondstoffen. Gedragen werkkleding wordt ingezameld en in nieuwe textielproducten gebruikt.
Innovatief product/dienst Bouw - Duurzaamheid

Circulaire oplossingen in kleding en PBM: Wiltec loopt voorop

De juiste kleding en PBM, in de juiste maat, die voldoet aan alle wensen, die comfortabel en óók nog eens duurzaam is. Wiltec kan u volledig ondersteunen bij deze keuze. We nemen regie in de keten, zetten ons in voor een circulaire economie en bieden tal van ‘groene’ oplossingen die u helpen om maatschappelijk verantwoord te ondernemen.
Lees verder
Persoon met bouwhelm onder zijn arm.

Gratis advies van

de Wiltec specialisten

Als totaalleverancier weten wij welke middelen en oplossingen (op maat) nodig zijn voor uw bedrijf om veilig en comfortabel te werken. Onze specialisten zijn beschikbaar voor al uw vragen.
Wij helpen u graag vooruit!