WILTEC.nl | De juiste tools voor jouw klus, mét goed advies & snelle levering
WILTEC.nl | De juiste tools voor jouw klus, mét goed advies & snelle levering
Graco pomp voor pasteuze producten

Spuitklus met pasteuze producten

Werkt u met pasteuze producten, zoals epoxy coatings, grandwerende coating, dunpleisters en bitumen? Wij hebben voor u de Graco Mark VII pomp die ervoor zorgt dat uw materiaal goed verspoten wordt met het beste eindresultaat als gevolg. De Graco Mark VII heeft een stevige onderpomp en bijgeleverd slanghaspel.
Bekijk in de webshop
Graco Tex apparatuur en schilder die de muur strijkt

Spuitklus met korrelhoudende producten

Voor producten waar een korrel in verwerkt zit, heeft Graco het juiste textuurspuittoestel. Bij de korrelhoudende apparatuur vindt het aanzuigtraject plaats door middel van een hopperbak. Dit zorgt voor continuïteit tijdens het werken.
Bekijk in de webshop
Spuiter spuit een muur met graco pomp

Spuitklus met muurverf

Bent u op zoek naar apparatuur voor grondverf en tex? Wij hebben voor u de juiste Graco apparatuur. Voor zowel voor dagelijks, wekelijks of maandelijks gebruik hebben wij de beste oplossing, waarmee u een perfect eindresultaat behaalt.
Graco spuitapparatuur voor het verspuiten van lak

Spuitklus met lak

Voor spuitklussen met lak op solventbasis en waterbasis heeft Graco apparatuur waarmee u het beste resultaat behaalt. Is het een klus waarbij minimale verneveling van lakken is vereist of een klus waar verneveling van lakken minder kritiek is: wij hebben de juiste apparatuur voor elk project.
Adviseur schilders- en stukadoorsapparatuur

Keuzehulp spuitapparatuur

Wij maken kiezen eenvoudig

Twijfelt u welke spuitapparatuur het beste past in uw situatie? Ontvang na het invullen van enkele korte vragen een advies op maat!
Bel +31(0)413 24 44 44
Keuzehulp schilders- & stukadoorsapparatuur