Top
 
Contact

Nieuws

2 december 2015

Wiltec voor vierde jaar op rij bekroond tot Best Managed Company

BMC2015Gold

De flexibiliteit van business modellen: toegevoegde waarde bieden in een veranderende wereld

Wiltec is wederom door Deloitte en ING uitgeroepen tot Best Managed Company. Dat betekent dat Wiltec ook dit jaar hoort tot de best geleide bedrijven binnen het Nederlandse midden- en grootbedrijf. Het thema dit jaar is ‘de flexibiliteit van business modellen’: welke ontwikkelingen zien bedrijven, hoe zorgen zij ervoor dat het business model levensvatbaar blijft en nóg belangrijker: wat is de toegevoegde waarde voor klanten? De strategie, bedrijfsvoering en resultaten van Wiltec zijn grondig onder de loep genomen en de conclusie was wederom dat Wiltec voorop loopt in Nederland, voor het vierde jaar op rij! Deze titel is een mooie erkenning én bevestiging dat Wiltec continu luistert naar haar klanten, meegaat met de veranderende wereld en daar haar producten en diensten op aanpast!

Deloitte en ING organiseerden dit jaar voor de achtste keer het Best Managed Companies programma. Daarbij hebben de deelnemende bedrijven antwoord gegeven op vragen als: ‘Wat is mijn toegevoegde waarde in de “nieuwe wereld”, rekening houdend met veranderende vraagpatronen, veranderende eisen en veranderend gebruik van de klant?’ en ‘Wat moet ik veranderen om deze toegevoegde waarde te kunnen leveren?’ Deze vragen sluiten perfect aan bij de visie van Wiltec; elke dag vraagt het Udense bedrijf zich opnieuw af hoe ze nóg meer voor haar klanten kan betekenen. Goede voorbeelden daarvan zijn de klantenservice die sinds dit jaar voor alle bedrijven bereikbaar is van 07.30 – 21.00 uur, de klantenservice per WhatsApp en de logistieke oplossing waarbij duizenden medewerkers van klanten kledingpakketten op maat ontvangen op hun huisadres.

De directie van Wiltec is dan ook erg blij met deze erkenning en benadrukt dat dit een gezamenlijke prestatie is van alle medewerkers en het voltallige management van de organisatie. ‘Het streven is nu om voort te zetten en onszelf te blijven overtreffen als het gaat om klanttevredenheid, vernieuwende producten en onze service’, aldus Wiltec.

De Wiltec Groep streeft naar het leveren van een zo breed mogelijk productenpakket voor haar klanten, waarbij kwaliteit, specialisme en service altijd voorop staan. De organisatie heeft haar kantoor in het Brabantse Uden. Met 260 medewerkers en een jaaromzet (2014) van ruim 50 miljoen euro, richt het bedrijf zich op Spuiterij & oppervlaktetechniek, Transportpompen, Filtratie, Tape & lijm, Veiligheid, Beroepskleding, Facilitair en Powertools. Tot de Wiltec Groep behoort ook de organisatie Delo BV (specialist in kantoorartikelen, -inrichting en -machines).

Over Best Managed Companies
Jaarlijks gaan Deloitte en ING op zoek naar de best geleide bedrijven binnen het Nederlandse midden- en grootbedrijf. Daarvoor beoordelen Deloitte en ING de strategie, de bedrijfsvoering, de mate van innovatie en de financiële resultaten van de deelnemende bedrijven. Het Best Managed Companies programma richt zich o.a. op Nederlandse ondernemingen die een omzet hebben van minimaal vijftien miljoen euro en financieel gezond zijn.

Gegevens

Wiltec
Industrielaan 24 5406 XC Uden
Postbus 116 5400 AC Uden
Telefoonnummer +31 (0)413-24 44 44
Fax +31 (0)413-24 44 99
Service
Whatsapp 06 54 24 64 16
E-mailadres info@wiltec.nl
BTW nummer NL851349894B01
KvK Den Bosch 54.55.65.11
Openingstijden klantenservice
Ma - Vr 07.30 tot 21.00 uur
Zaterdag
Showroom en winkel Ma - Vr 08:00 tot 17:30 uur
Route

Technische dienst

Technische Dienst Verfspuitapparatuur:

0413-24 44 67

Technische Dienst Spuitcabines:

0413-24 44 30

Technische Dienst PBM:

0413-24 44 80

Direct contact

WHATSAPP

Stel uw vraag via WhatsApp!
Tel. 06 54 24 64 16.

Chat
Start met chatten
>
Sluiten Sluiten

Aanhef *

Voornaam *

Achternaam *

Bedrijf *

Functie *

Telefoon *

E-mail *

Opmerking

Ik heb het Privacy- en Cookiebeleid gelezen en ga hiermee akkoord.

x

Chat met een specialist!

Online
Vul hieronder uw naam in en start de chat
Momenteel is er geen medewerker beschikbaar. We zijn er voor u tussen 7.30 - 21.00 uur. U kunt altijd mailen naar info@wiltec.nl.
E-mail conversatie naar: