Top
 
Contact

Nieuws

12 mei 2022

Wiltec voor negende keer op rij uitgeroepen tot Best Managed Company!

Wiltec is door Deloitte op 12 mei 2022 wederom uitgeroepen tot een van de Best Managed Companies van Nederland. Dat betekent dat ons bedrijf behoort tot de best geleide bedrijven binnen het Nederlandse midden- en grootbedrijf. En dat voor de negende keer op rij!

De organisatie en resultaten van Wiltec zijn door Deloitte grondig onder de loep genomen. Deloitte heeft opnieuw een erg goede indruk opgedaan van onze bedrijfsvoering en bedrijfscultuur, mate van innovatie en financiën. Dit jaar werden deelnemende bedrijven voor het eerst getoetst op hoe zij duurzaamheid hebben opgenomen in hun bedrijfsvoering en welke acties zij hieraan verbinden. Het commentaar van de jury wordt door Wiltec als zeer positief ervaren; ‘Wiltec ziet en erkent de uitdagingen (van deze tijd), maar men blijft kritisch naar zichzelf en de organisatie kijken. Het bedrijf blijft onvermoeid ontwikkelen, investeren en doorpakken om klaar te zijn voor de toekomst!’

De directie van Wiltec is zeer trots op deze erkenning en benoemt expliciet dat dit een gezamenlijke prestatie is van alle medewerkers. “Het streven is om flexibel met uitdagingen om te gaan, te blijven innoveren, investeren en onszelf te overtreffen als het gaat om klantgerichtheid, medewerkers- en klanttevredenheid, vernieuwende producten en duurzaamheid”, aldus Wiltec.

Deelname aan Deloitte’s BMC is een intensief traject. Het bedrijf wordt grondig geanalyseerd, er wordt kritisch gekeken naar de bedrijfsvoering maar ook naar duurzaamheid, innovatie, strategie, imago en reputatie. “Door mensen met jarenlange ervaring bij grote en succesvolle bedrijven wordt een spiegel voorgehouden, dat geeft verhelderende inzichten. Wat zijn sterke punten en waar liggen kansen? Maar vooral ook; waar is ruimte voor verbetering en waar kunnen we als bedrijf stappen zetten? Zo blijven we scherp en komen we dichterbij het realiseren van onze ambities. Nu en in de toekomst.”

Over het Best Managed Companies-programma van Deloitte

Op zoek naar de best geleide bedrijven binnen het Nederlandse (middel-) grootbedrijf, beoordeelt Deloitte de strategie, de bedrijfsvoering en cultuur, de mate van innovatie en de financiële resultaten van de deelnemende bedrijven. Per thema zijn ‘best practices’ gedefinieerd, waarop deelnemers op verschillende niveaus in de organisatie zijn bevraagd middels vragenlijsten. Vervolgens is hierop met elke individuele deelnemer ingezoomd tijdens een interactieve sessie. Het Best Managed Companies programma richt zich op Nederlandse ondernemingen die een omzet kennen van minimaal vijftig miljoen euro, een leidende (Tier 1) of vernieuwende (disruptieve) positie in desbetreffende marktsegment of industrie bekleden en hun management in Nederland gevestigd hebben.

Een overzicht van de winnaars is te vinden op www.bestmanagedcompanies.nl.

Over Wiltec
Wiltec levert een bijdrage aan veiliger, comfortabeler en sneller werken. Als toeleverend partner en ketenregisseur begrijpt Wiltec als geen ander dat bedrijven willen groeien en innoveren, op een veilige, duurzame en maatschappelijk verantwoorde manier. Zo optimaal mogelijk presteren. Dagelijks faciliteren zij klanten in een breed scala van branches in hun streven naar beter. Als toeleverancier van meer dan 40.000 producten, maar vooral ook als proactieve adviseur en oplossingsgerichte expert met jarenlange ervaring. De organisatie, met ruim 400 medewerkers, heeft haar hoofdkantoor in het Brabantse Uden.

Gegevens

Wiltec
Industrielaan 24 5406 XC Uden
Postbus 116 5400 AC Uden
Telefoonnummer +31 (0)413-24 44 44
Fax +31 (0)413-24 44 99
Service
Whatsapp 06 54 24 64 16
E-mailadres info@wiltec.nl
BTW nummer NL851349894B01
KvK Den Bosch 54.55.65.11
Openingstijden klantenservice
Ma - Vr 07.30 tot 21.00 uur
Zaterdag gesloten
Showroom en winkel Ma - Vr 08:00 tot 17:30 uur
Route

Technische dienst

Technische Dienst Verfspuitapparatuur:

0413-24 44 67

Technische Dienst Spuitcabines:

0413-24 44 30

Technische Dienst PBM:

0413-24 44 80

Direct contact

WHATSAPP

Stel uw vraag via WhatsApp!
Tel. 06 54 24 64 16.

Chat
Start met chatten
>
Sluiten Sluiten

Aanhef *

Voornaam *

Achternaam *

Bedrijf *

Functie *

Telefoon *

E-mail *

Opmerking

Ik heb het Privacy- en Cookiebeleid gelezen en ga hiermee akkoord.

x

Chat met een specialist!

Online
Vul hieronder uw naam in en start de chat
Momenteel is er geen medewerker beschikbaar. We zijn er voor u tussen 7.30 - 21.00 uur. U kunt altijd mailen naar info@wiltec.nl.
E-mail conversatie naar: