WILTEC.nl | De juiste tools voor jouw klus, mét goed advies & snelle levering
WILTEC.nl | De juiste tools voor jouw klus, mét goed advies & snelle levering
Rails waar kozijnen aan zijn bevestigd

Onze specialisten geven advies op maat

Goede voorbehandeling, de juiste finishing touch en bescherming tijdens transport en opslag. Wiltec kan, als totaalleverancier, u volledig ontzorgen. De specialisten van Wiltec inventariseren uw wensen en analyseren uw productieproces. Daaruit volgt een onafhankelijk advies met de aan te bevelen producten waarmee u een optimaal resultaat behaalt.
Schuurschijven en persoon die schuurschijf bevestigd op steunschijf

Ervaar de vooruitgang

Benieuwd welke vooruitgang het advies van onze specialisten u kan bieden? Onze experts voeren graag een productvergelijking bij u uit. Dit kan door middel van een schuurtest of een test met poestdoeken. U kunt een test doen met een beter alternatief, waarmee u niet alleen efficiënter werkt, maar ook kosten bespaart. Zeker weten dat u daarna overtuigd bent!
Afbeelding van het Wiltec magazijn

Altijd de juiste producten op ieder gewenst moment

Wiltec heeft een groot assortiment en een uitgebreid magazijn met aanzienlijke voorraden, zodat we snel kunnen leveren en uw productieproces niet stil komt te liggen. Wilt u zeker zijn van voldoende voorraad? Wij helpen u graag en houden uw voorraden in de gaten en leveren on demand, waardoor continuïteit wordt gegarandeerd.
Diverse kleuren schuurschijven

Continu op zoek naar vooruitstrevende kansen

Wij stoppen niet na levering van een product. Onze specialisten denken ook daarna met u mee. We houden innovaties in de gaten en brengen die proactief bij u onder de aandacht. Zo blijven we uw producten en oplossingen optimaliseren. Samen zoeken we continu naar nieuwe vooruitstrevende kansen
Wiltec monteur en afbeelding van adembescherming

Voorkom stilstand door de juiste service en onderhoud

Wiltec biedt service en onderhoud aan voor schuurmachines, schuurtafels en stofzuigers. Uw apparatuur gaat langer mee, werkt beter, verbruikt minder energie en u voorkomt stilstand in productie.
Foto van een man die een reparatie uitvoert aan een machine

Onze specialisten

geven advies op maat

Bent u op zoek naar behandeling- en/of beschermingsproducten? Onze specialisten denken graag met u mee!
Afspraak maken