Top
 

Het verwerken van etenswaren

Bij het verwerken van etenswaren speelt hygiëne een cruciale rol. Wiltec is gespecialiseerd in de apparatuur die hiervoor nodig is en is officieel dealer van Graco, wereldmarktleider op dit gebied. Wiltec levert een breed assortiment pompen van Graco voor het verpompen van vloeistoffen met verschillende viscositeit (stroperigheid).

 

De vatenleegsystemen van Graco, zoals de SaniForce 5.1 drum unloader en de Saniforce Elevator en de SaniForceTM-BES, verwijderen producten met een lage tot zeer hoge viscositeit uit vaten en containers, zonder het materiaal te verdunnen. Handmatig uitscheppen of storten behoort dus tot het verleden. De snelheid waarmee de producten worden verplaatst, wordt steeds geoptimaliseerd.

 

Producten met de meest uiteenlopende viscositeit kunnen worden verpompt, van vruchtenconcentraten tot pindakaas en van vlees en gevogelte tot nagellak. Met behulp van de Graco membraanpompen kun je materialen verpompen van A naar B, tijdens het productieproces.

 

MATERIALEN

Karamel en pindakaas, specerijen, dipsauzen en Saladedressings, gefermenteerde zuivelproducten, bevroren vruchtenconcentraten en -puree, vlees en gevogelte, tomatenpuree, chocolade, wijn, mascara, shampoo en nagellak.

 

> TERUG NAAR HET OVERZICHT

SaniForce – Bin Evacuation System (BES)

SaniForce elevator

SaniForce 5.1 unloader

Sluiten Sluiten

Aanhef *

Voornaam *

Achternaam *

Bedrijf *

Functie *

Telefoon *

E-mail *

Opmerking

Ik heb het Privacy- en Cookiebeleid gelezen en ga hiermee akkoord.

x

Chat met een specialist!

Online
Vul hieronder uw naam in en start de chat
Momenteel is er geen medewerker beschikbaar. We zijn er voor u tussen 7.30 - 21.00 uur. U kunt altijd mailen naar info@wiltec.nl.
E-mail conversatie naar: