Top
 

Verpompen en circulatie van vloeistoffen

Van zuiver water tot het wasmiddel om kleding te wassen, Graco zorgt ervoor dat vloeistoffen die nodig zijn voor ons dagelijks leven, gemakkelijk kunnen worden verpompt.

 

Wanneer een vloeistof van A naar B wordt verpompt, spreken we over materiaalverpomping en -circulatie. Voor de meeste toepassingen gebruiken we membraanpompen die kunnen worden geconfigureerd om te voldoen aan de specifieke behoeften van de vloeistof die moet worden verpompt, en de specifieke vereisten van het project. Graco zorgt ervoor dat allerlei soorten materialen op een nauwkeurige, schone en doeltreffende manier kunnen worden verpompt.

 

De pompen van Graco helpen het water zuiver te houden en verpompen het wasmiddel om de kleding te wassen en de verf om ze te kleuren. Ze verpompen zelfs het keramisch materiaal om de tegels in het washok te produceren of om de badkuip af te werken. Hoe die keukenkraan aan zijn mooie glanzende look is gekomen? De pompen van Graco hebben ervoor gezorgd dat het chroommateriaal op de juiste plaats is terechtgekomen.
In de wereldwijde mijnbouw wordt de apparatuur van Graco gebruikt om waterbekkens en ondergelopen mijnschachten te draineren en om brandstof te bezorgen aan de voertuigen.

 

Materialen
Vloeistoffen en materialen met een lage tot hoge viscositeit met deeltjes met een diameter tot 63 mm, olie, brandstof, vet, inkt, chemicaliën, afvalwater.

 

> TERUG NAAR HET OVERZICHT

HuskyTM 1050 luchtgedreven dubbelmembraanpomp

HuskyTM 1050 luchtgedreven dubbelmembraanpomp

Fast-FloTM-zuigerpomp

Fast-FloTM-zuigerpomp

EP4-series peristaltische slangenpomp

EP4-series peristaltische slangenpomp

Sluiten Sluiten

Aanhef *

Voornaam *

Achternaam *

Bedrijf *

Functie *

Telefoon *

E-mail *

Opmerking

Ik heb het Privacy- en Cookiebeleid gelezen en ga hiermee akkoord.

x

Chat met een specialist!

Online
Vul hieronder uw naam in en start de chat
Momenteel is er geen medewerker beschikbaar. We zijn er voor u tussen 7.30 - 21.00 uur. U kunt altijd mailen naar info@wiltec.nl.
E-mail conversatie naar: