WILTEC.nl | De juiste tools voor jouw klus, mét goed advies & snelle levering
WILTEC.nl | De juiste tools voor jouw klus, mét goed advies & snelle levering
Man met beschermende kleding, oorbescherming, hoofdbescherming en oogbescherming op een bouwplaats

Verhoogde alertheid

Betere zichtbaarheid en gehoorbescherming die schadelijk geluid dempt, maar alarmsignalen doorlaat kunnen ernstige ongevallen door een vallend object of aanrijding voorkomen.

Werknemers zijn flexibeler dan ooit tevoren. Door verschillende taken, uiteenlopende werktijden en afwisselend drukke en lawaaiige werkplekken hebben werknemers uiteenlopende behoeften omtrent zichtbaarheid en gehoorbescherming. Medewerkers moeten zichtbaar zijn, zich bewust zijn van hun omgeving, kunnen communiceren met hun collegas en ook te allen tijde beschermd blijven.  

Gehoorbescherming 
Voldoet traditionele gehoorbescherming of is het in veel gevallen beter wanneer uw werknemers omgevingsgeluiden kunnen waarnemen en zich verstaanbaar kunnen maken zonder in te leveren op goede gehoorbescherming? Er is een aantal gehoorbeschermingsmogelijkheden om dit te combineren en te realiseren. U kunt kiezen voor een traditionele gehoorbeschermer waarmee u eenvoudig kunt schakelen tussen normale bescherming en situational awareness functie of u maakt gebruik van een gehoorbeschermer met niveau-afhankelijke werking. 

Zichtbaarheid 
Ook de juiste PBM met verhoogde zichtbaarheid kan zorgen voor meer veiligheid voor medewerkers. Door te werken met high visibility varianten bent u beter beschermd op de werkvloer, in het donker en/of slechte weersomstandigheden. Het dragen van high-visual PBM vermindert het risico op ongevallen door slechte zichtbaarheid. 

 

Foto van een man gekleed in een netjes pak die de uitstraling heeft van een accountmanager met een witte helm op

Onze specialisten

geven advies op maat

Wilt u veiliger werken? Onze specialisten denken graag met u mee!
Wij helpen u graag vooruit!