Top
 

Wiltec is er voor u

Wiltec is dé partner voor in en rondom uw spuitcabine.

Klantcases

Onderstaand zijn enkele inspirerende klant cases weergeven die u inzicht geven in de mogelijkheden die Wiltec biedt.

Verfspuitapparatuur en doseerapparatuur

Professioneel verf spuiten kan op talloze manieren. De spuiterijspecialisten van Wiltec kunnen u perfect adviseren in de keuze van een verfspuit, spuitpistool en spuittechniek (zoals airless, airmix, luchtspuiten). Van het opbrengen van lakken, coatings of andere hoogwaardige vloeistoffen  in de industrie tot latex spuiten en spackspuitwerk voor schilder en stukadoor: Wiltec heeft altijd dé totaaloplossing. Ook voor het spuiten en doseren van PUR-schuim, Polyurea, lijmen en kitten!

We bieden hiervoor alleen topmerken aan zoals Graco; wereldwijd marktleider op het gebied van verfspuitapparatuur, lijmspuitapparatuur, kitspuitapparatuur en doseerapparatuur. De specialisten van Wiltec zijn altijd opzoek naar het beste samenspel van pompen, verfspuiten en onderdelen die de kwaliteit van de installatie bepalen en zodat de installatie bij uw doelstellingen past. Na oplevering kan de service dienst van Wiltec u altijd ondersteunen waardoor u verzekerd bent van een lange operationele levensduur.

Tips & downloads

Tips, downloads & video’s over Verfspuitapparatuur en doseerapparatuur

Wiltec Tips

Wiltec Tips is hét magazine voor de professionele spuiter!

Read more

Catalogus Veiligheid & PBM

Onze catalogus Veiligheid & PBM staat bomvol met ons volledige assortiment veiligheidskleding, Persoonlijke Beschermingsmiddelen, stappenplannen, tips & service! Bekijk ‘m hier!

Read more

Beroepskleding & Voetbescherming

Lees in deze catalogus alles over ons assortiment beroepskleding & veiligheidsschoenen, lees over hoe we met 5 garanties u ontzorgen rondom alle kleding voor uw personeel én lees alles over onze service. Bekijk de catalogus hier!

Read more

Spuiterij Catalogus

Bekijk hier de nieuwe spuiterij catalogus!

Read more

Wiltec Online: Service op maat!

Icoon-whitepaper 5

Beheer alle kleding en PBM op maat

Read more

Onderhoud veiligheidsschoenen

Icoon-whitepaper 5

Onderhoud van veiligheidsschoenen zorgt ervoor dat ze langer meegaan. Naast comfort tijdens het werk, zorgen veiligheidsschoenen voor bescherming van uw voeten tegen beknellingen, vallende en scherpe voorwerpen, water, hitte, kou en gevaarlijke stoffen.

Read more

Geld en tijd besparen

Filters kunnen geld en tijd besparen Hoe? 5 Tips!   1. Kies bij voorkeur voor filters met een lange standtijd Wanneer u filters kiest met een lange standtijd, hoeft u minder vaak filters te verwisselen. Zo halen de Columbus filters standtijden die vier keer zo lang zijn als die van veel alternatieve verfvangfilters. Hiermee bent […]

Lees meer

Tip bewaren toevoerfilters

Tip

Zo gaan je filters langer mee!

Read more

Wiltec geeft u meer lucht

Zonder lucht is alles minder.

Bekijk de brochure

Optimaliseren bestelproces

50% O2 – Optimaliseren bestelproces Wiltec heeft door goed te luisteren naar de wensen en behoeften vanuit de markt een uniek service pakket ontworpen. Het service pakket van Wiltec kent geen vergelijkbaar concept in de installatiebranche. Wiltec heeft diverse procedures bedacht en uitgebreid getest met installateurs om uw bestelproces te optimaliseren. Door samen met u uw huidige […]

Read more

Klantencase Guts

Optimalisatie van bestelproces.

Bekijk de brochure

Wiltec Luchtfiltratie

brochure

Kwaliteit en duurzaamheid. Kostenbesparend.

Bekijk de brochure

Schone lucht om in te leven

Er zijn diverse manieren van filtratie ...

Bekijk de brochure

Wiltec Beroepskleding

brochure

U bent een doorzetter, net als veel van uw medewerkers. Dit moet ook wel, want ook in uw branche is het aantal dienstjaren verlengd en moet er steeds langer worden doorgewerkt. Gelukkig worden we ook steeds ouder. Een en ander vergt wel meer van onze inzetbaarheid en doorzettingsvermogen. Voor de werkgever betekent dit nieuwe verantwoordelijkheden én uitdagingen. Dat is niet altijd even gemakkelijk. Gelukkig kan Wiltec een deel uit handen nemen. Denk maar aan de kleding. Het werken in gemakkelijk zittende, duurzame en veilige kleding is in deze tijd een must.

Bekijk de brochure

Wiltec & Bouw

brochure

Investeringen in uitstraling en veiligheid zijn op een totaal bouwbudget minimaal. Als het fout gaat of niet optimaal is geregeld, zijn de kosten en gevolgen echter niet te overzien. Samen met u maken we de juiste keuzes - eventueel volledig circulair - voor een goede uitstraling, maximale veiligheid, tevredenheid en productiviteit!

Bekijk de brochure

Vallen op de werkvloer

Icoon-whitepaper 5

Vallen op de werkvloer is in 2014 het meest genoemd als oorzaak van bedrijfsongevallen in Nederland. Dat blijkt uit cijfers die het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) begin februari bekendmaakte. Dit naar aanleiding van de Nationale Enquête Arbeidsomstandigheden die CBS samen met TNO uitvoerde.

Read more

Wereldmarktleider Graco

Het verwerken van vloeistoffen is één van de specialiteiten van Wiltec. We leveren de allerbeste spuitapparatuur en pompen, namelijk die van wereldmarktleider Graco. Alle spuitapparatuur en doseerapparatuur (voor verf, lijm en kit) van Graco heeft Wiltec in het assortiment.

Lees meer

Graco composietapparatuur

Tip

Composiet, daarmee klaart Graco de klus. Voor elke vorm die je maar wilt creëren. Fiber-reinforced plastic (FRP) is een composietmateriaal dat gemaakt is van een polymeermatrix die versterkt is met vezels. Dat behoeft wellicht nadere uitleg: de composietapparatuur van Graco spuit een dunne laag gelcoating met de eigenlijke afwerkingslaag van de composiet in een mal. De volgende laag is een dikkere laag van glasvezel om de composiet te versterken. Met een lamineringsproces wordt de lucht verwijderd en na het drogen wordt de composiet uit de mal gehaald. Zo krijg je de gewenste vorm!

Read more

Verpompen en circulatie

Van zuiver water tot het wasmiddel om kleding te wassen, Graco zorgt ervoor dat vloeistoffen die nodig zijn voor ons dagelijks leven, gemakkelijk kunnen worden verpompt.

Read more

Precisietechnologie

De precisietechnologie van Graco voor inkapseling en opvulling zorgt ervoor dat elke producent kan vertrouwen op zijn kostbare technologie. Graco heeft met meetsystemen, mengsystemen en doseersystemen de juiste precisieapparatuur die vloeibare hars doseert om een onderdeel of een geheel te beschermen.

Read more

Protective & Heavy-duty coating

De hoogwaardige spuittoestellen van Graco beschermen de voorwerpen en constructies waar je elke dag op rekent. Een beschermende coating is een verf of een coating waarvan de beschermende eigenschappen belangrijker zijn dan de esthetische eigenschappen.

Read more

Automatische smering

Niets is zo makkelijk als automatische smering van apparatuur, machines en voertuigen. Wiltec heeft hiervoor de beste en meest betrouwbare smeerpompen en verdeelkleppen. Uiteraard van wereldmarktleider Graco. Want op het gebied van kwaliteit doen we geen concessies!

Read more

Verlijmen en afdichten

Tip

Als het op verlijmen en afdichten aankomt kun je niet om Graco heen. Bijna elk gemonteerd product moet in een bepaalde fase van het proces worden verlijmd of afgedicht. Graco biedt manuele en automatische doseersystemen voor eencomponent- en tweecomponentenverlijming en -afdichting voor een brede waaier aan producten, markten en toepassingen.

Read more

Wegmarkering

Van het parkeerterrein tot uw sportveld, we wijzen u de weg.

Read more

Doseren van vloeistoffen

Het doseren van vloeistoffen voor voertuigen vereist nauwkeurigheid. Dat wordt geboden door de apparatuur van Graco. Of het nu gaat om benzine, diesel, antivries, olie en vet of andere vloeistoffen, Graco biedt een volledig gamma aan hoogwaardige apparatuur om te voldoen aan de uiteenlopende beoeften voor het onderhoud en herstel van voertuigen.

Read more

Hoogwaardige afwerking

Omdat u een gladde, hoogwaardige afwerking wil, zowel voor de kleinste voorwerpen als voor de grootste projecten.

Read more

Verwerken van etenswaren

Tip

Bij het verwerken van etenswaren speelt hygiëne een cruciale rol. Wiltec is gespecialiseerd in de apparatuur die hiervoor nodig is en is officieel dealer van Graco, wereldmarktleider op dit gebied.

Read more

3 gouden tips!

Icoon-whitepaper 5

Houd óók uw spuitcabine in topconditie. In intensieve productie-omgevingen worden hoge eisen gesteld aan mens en machine.

Read more

De perfecte werkplek

Icoon-whitepaper 5

Iedereen weet dat een goede matras onmisbaar is voor een fijne nachtrust. Omdat je tijdens je werkzame leven ongeveer net zoveel tijd op je werkplek doorbrengt als in bed, mag ook die werkplek optimaal zijn ingericht. Dat bevordert de productiviteit, de kwaliteit, de sfeer en dus ook het humeur. De perfecte werkplek kun je in zeven stappen creëren.

Lees meer

Zorg goed voor uw longen

Icoon-whitepaper 5

De lucht die we inademen moet zo schoon mogelijk zijn. Zelfs de kleinste stofdeeltjes, gassen en dampen kunnen al schadelijk zijn voor de gezondheid. Denk bijvoorbeeld maar eens aan verfnevel. Met meer dan 20 jaar ervaring is Wiltec hét aanspreekpunt in Nederland voor deskundig advies op het gebied van adembescherming.

Read more

Zorg voor goed en veilig materiaal

Een werknemer krijgt tijdens sloopwerkzaamheden een splinter van een tegel door zijn handschoen. De werknemer loopt een snijwond op. Een infectie leidt uiteindelijk ook nog tot dystrofie, met ernstige invaliditeit tot gevolg. Had de werkgever hier voor een betere handschoen moeten zorg

Read more

Veilig buiten werken in de kou

Icoon-whitepaper 5

Lage temperaturen zorgen voor extra risico’s. Er ontstaat uitglijdgevaar, machines zijn minder goed te bedienen met koude handen en de productiviteit is lager. Bedrijven zijn verplicht om bij lage gevoelstemperaturen voor extra persoonlijke beschermingsmiddelen en beroepskleding te zorgen. Te lang werken in de kou zorgt voor onderkoeling en bevriezingen.

Read more

Spuitcabine onderhoud

brochure

Voor optimale werkomstandigheden in de spuitcabine is periodiek onderhoud een vereiste. Zo moeten onder andere oude lagen striplak en verzadigde filters vervangen worden en verlichting en V-snaren gecontroleerd worden. Chemetall verzorgt dit onderhoud snel, professioneel en deskundig.

Read more

Beschermende coating

Icoon-whitepaper 5

Bedrijven met beschermende ofwel ‘protective coatings’, streven steeds meer naar een flinke reductie van oplosmiddelen en daarmee een toename van high solid en solvent-free coatings. Deze ontwikkelingen vragen om aanpassingen in de applicatie processen. Wiltec denkt hier graag in mee en is dan ook samen met relaties kritisch gaan bekijken hoe dit gerealiseerd kan worden, met zo optimaal mogelijke spuitresultaten.

Lees meer

Leveringsvoorwaarden

brochure

De wereld om ons heen verandert. En snel ook. Dat wat gisteren vanzelfsprekend was, lijkt vandaag soms achterhaald. Je bent net zo goed als je laatste succes.

Read more

Elten veiligheidsschoenen

video

Elten gelooft net zoals Wiltec in veiligheid...

Bekijk de video

Zicht op onzichtbare risico’s

Icoon-whitepaper 5

De risico's van ultraviolette en infraroodstraling dikwijls onderbelicht.

Lees meer

Veilig werken in de hitte

Icoon-whitepaper 5

In de zomer genieten we met zijn allen vaak van de zon en aangename temperaturen. Werken in de zon en in de hitte is een ander verhaal. Dat is meestal niet zonder risico’s. Met teveel zon kun je uitdrogen of de huid verbranden en is ook de kans op hoofdpijn, duizeligheid en misselijkheid groter. Bovendien neemt de concentratie af door warmte en daarmee ook de veiligheid! Het is daarom belangrijk om met warm weer goed op te letten.

Read more

Veilige werkvloer

Icoon-whitepaper 5

Iedere werkomgeving is anders en brengt verschillende veiligheidsrisico’s met zich mee. De juiste middelen en een goede voorlichting dragen bij aan een betere veiligheid.

Read more

Graco Pro XP

video

Nieuwste generatie elektrostatische spuitpistolen zijn krachtig en compact

Bekijk de video

Samsung

video

Vanaf medio 2015 zijn Samsung en Delo een partnership aangegaan op het gebied van printoplossingen. Samsung is naast voorloper in o.a. TV, audio, mobiele telefonie en huishoudelijke apparaten ook innovator op het gebied van (multifunctionele) kantoormachines.

Bekijk de video

Spuiterij ReactorH25

video

Met het Graco-assortiment van hydraulische reactors wordt spuiten met een hoge capaciteit nog productiever en succesvoller.

Bekijk de video

Wiltec Wet Wipes

video

Wiltec Wet Wipes zijn kant en klare reinigingsdoeken voor het verwijderen van middelzware tot zeer zware vervuiling zoals olie, vet, smeer, lijm en verf.

Bekijk de video

ISO13997 norm

video

De ISO13997 wordt steeds bekender in de markt, omdat deze een beter beeld geeft van de daadwerkelijke snijbestendigheid van handschoenen.

Bekijk de video

Onderhoud doseerpistool met Split Nose Piece

Bent u vaak veel tijd kwijt met het schoonmaken van uw doseerpistool, de opening en de schroefdraad? Dat is verleden tijd met de nieuwe, unieke Wiltec Split Nose Piece mengkop die u op een Graco MD2 of Ultra-Lite 2K doseerpistool kunt bevestigen!

Lees meer

Werkschoenen Food

video

In de voedingsindustrie is hygiëne essentieel.

Bekijk de video

PBM zorgplicht

Icoon-whitepaper 5

Voorkom onnodige aansprakelijkheid en check de persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM) Zorg voor goed en veilig materiaal Een medewerker krijgt tijdens sloopwerkzaamheden een splinter van een tegel door zijn handschoen. De medewerker loopt een snijwond op. Een infectie leidt uiteindelijk ook nog tot dystrofie, met ernstige invaliditeit tot gevolg. Had de werkgever hier voor een betere handschoen […]

Lees meer.

Aanschaf nieuwe printer

Icoon-whitepaper 5

Soms ziet u, in de zoektocht naar een nieuwe printer, door de bomen het bos niet meer. De keuze is enorm. Bovendien lopen mogelijkheden en prijzen zeer uiteen. Best moeilijk dus om een printer te kiezen die bij u past. Daar willen wij u graag een handje bij helpen. In deze whitepaper tien tips om tot […]

Lees meer.

Glue-mix VR

video

Bekijk de video over de Wiltec GlueMix VR.

Bekijk de video

Gluemix FX

video

Bekijk de video over de Wiltec GlueMix FX.

Bekijk de video

Company Profile

brochure

Bekijk de company profile van Wiltec. Beter met Wiltec.

Download nu

Leveringsprogramma Wiltec

brochure

Bekijk het leveringsprogramma.

Download nu

De juiste tape

Om altijd een perfecte finish te creëren, is het gebruik van goed materiaal van essentieel belang. Maskeertape is een belangrijk product binnen de spuiterij. Er is daarbij een groot verschil in kwaliteit bij de diverse tapes. Alleen door de juiste tape te gebruiken, bereikt u een mooi en goed eindresultaat. Iets dat uw klanten simpelweg van u verwachten!

Lees meer

Onmisbare producten in een spuiterij

brochure

De musthaves voor de verfspuitindustrie.

Bekijk de brochure

Top 3 nieuwe producten

Alle nieuwe producten, innovaties en oplossingen voor de professionele schilder en stukadoor op één plek gepresenteerd. Dat leek Wiltec en diverse professionele groothandels zeker de moeite waard. Daarom bezochten vele dealer de Demo Dealer Dagen, waarna zij weer helemaal op de hoogte waren van de must haves voor de toekomst. Bij deze vakhandels zijn schilders […]

Lees meer

Spuitcabine bouwen

video

Voor hoge kwaliteit spuitwerk.

Bekijk de video

PBM voor de foodbranche

brochure

Wiltec en de foodsector; een smaakvolle combinatie Bent u liever bezig met uw core business, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over andere zaken? Wiltec biedt u, als totaalleverancier van persoonlijke beschermingsmiddelen en beroepskleding, totale ontzorging als het gaat om de veiligheid en hygiëne van uw medewerkers. Bekijk hier de catalogus.

Read more

(W)EETJE!

Tip

Pomp op maat. De veelzijdigheid van voedingswaren is enorm. Sommige vloeistoffen hebben een dikke structuur, andere zijn heel dun. Ook de hygiënenormen verschillen. Zo zijn de regels voor etenswaren die na het pompen nog gebakken of behandeld worden, minder streng. Om al die verschillende voedingsmiddelen op de juiste manier te verwerken, zijn er diverse pomptypes. […]

Read more

Zorg brochure

brochure

Wiltec zorgt ook voor u!

Bekijk de brochure

PBM & Beroepskleding

brochure

Wiltec werkt. Voorop in veiligheid.

Bekijk de catalogus

Voorkom snijwonden

Icoon-whitepaper 5

Voorkom snijwonden met de juiste handschoenen Handletsel staat op nummer één in de bedrijfsongevallen top 5. Liefst 35% van het ziekteverzuim wordt veroorzaakt door handletsel. Dat zijn cijfers die er niet om liegen. Met de inzet van de juiste handschoenen en bijvoorbeeld goed onderhoud en juist gebruik van machines kunnen ongevallen tot een minimum worden […]

Lees meer

Lasrook: een onzichtbare vijand

Icoon-whitepaper 5

Lasrook: een onzichtbare vijand met grote consequenties Bescherm u medewerkers met de beste lasbescherming in de markt Een schip, een olieplatform, een vliegtuig, een wolkenkrabber, een brug of een machine. Wat hebben deze zaken met elkaar gemeen? Ze zouden nooit tot stand gekomen zijn zonder het werk van een lasser. We kunnen dus wel stellen […]

Lees meer

Hoofdbescherming

Icoon-whitepaper 5

Goede hoofdbescherming is een kopzorg minder Wiltec adviseert bij het maken van de juiste keuze Het hoofd mag gerust het belangrijkste lichaamsdeel genoemd worden. Het stuurt niet alleen de rest van je lichaam aan maar het hoofd bepaalt ook in belangrijke mate je uiterlijke kenmerken. Alle reden dus om bijzonder zuinig te zijn op je […]

Lees meer

Veiligheidsschoenen foodbranche

Icoon-whitepaper 5

Emma komt met nieuwe veiligheidsschoenen voor voedingsindustrie Emma Safety Footwear introduceerde onlangs een speciale, vernieuwde lijn veiligheidsschoenen voor de voedingsindustrie. De drie modellen, Vera, Vaya en Vila, zijn tot stand gekomen door nauwe samenwerking tussen de voedingssector en het ontwikkelteam van Emma. Hygiëne staat natuurlijk centraal in de voedingsindustrie. Dat zie je terug in deze […]

Lees meer

De juiste adembescherming

Icoon-whitepaper 5

Wat je níet altijd direct merkt is het inademen van vervuilde lucht. Een sluipschutter die met de juiste adembescherming eenvoudig kan worden uitgeschakeld

Lees meer

Gluemix FX

brochure

De compacte doseerinstallatie.

Bekijk de brochure

Showa Best collectie

brochure

Innovatie, comfort en technologie.

Bekijk de catalogus

YouFocus borduureffect

video

9 onderscheidende punten.

Bekijk de video

Vloeistoffiltratie

brochure

Voorop in vloeistoffiltratie.

Bekijk de brochure

Productcatalogus spuiterij

brochure

Filters, cabine producten en PBM.

Bekijk de brochure

Afwerking van daken en kelders

Tip

Graco GH675DI Mobiliteit speelt bij veel gebruikers van een airless installatie een grote rol, daarnaast moet de installatie genoeg kracht hebben om het gewenste materiaal te verspuiten. Zeker wanneer het gaat over moeilijk te verspuiten materialen, wordt er op één van de twee factoren een compromis gesloten. Er zijn verschillende airless installatie beschikbaar geschikt voor […]

Read more

Wiltec adembescherming

brochure

U kunt opgelucht ademhalen.

Bekijk de brochure

Schildersbrochure

brochure

Een compleet assortiment.

Bekijk de brochure

Dynabrade stofzuiger

video

Deze krachtige, industriële stofzuiger is speciaal ontwikkeld voor gebruik in combinatie met schuurmachines. Stofvrij werken was nog nooit zo eenvoudig! Stofdeeltjes in vers gespoten lak is funest. Iedere spuiter heeft dan ook veel belang bij een stofvrije werkomgeving. De nieuwe Dynabrade Raptor Vac stofzuiger zorgt hier probleemloos voor! Deze krachtige, industriële stofzuiger is speciaal ontwikkeld […]

Bekijk de video

Minimale zuurstofgehalte

Tip

Wist u dat het minimale...

Read more

Schoenen en sokken

Tip

Het één kan niet zonder het ander.

Read more

Wiltec “Veilig werken” app

Tip

Vind eenvoudig en snel de vereiste...

Read more

Dunlop

brochure

Comfort en levensduur.

Bekijk de catalogus

Elten catalogus

brochure

Take a walk on the safe side.

Bekijk de catalogus

Wiltec Corporate wear

brochure

Voorop in Corporate Identity.

Bekijk de brochure

DEB catalogus

brochure

Het wereldwijde productassortiment.

Bekijk de catalogus

Norton Schuurschijven

video

Bekijk de hoge kwaliteit van Norton.

Bekijk de video

Een frisse wind met ervaring

brochure

Het ‘nieuwe filteren’ volgens Wiltec.

Bekijk de brochure

3M vloeistoffilters

video

Bekijk de voordelen en mogelijkheden.

Bekijk de video

Verlijmen is de toekomst

Icoon-whitepaper 5

Wij zien in de laatste jaren een grote...

Read more

Veilig werken op de bouw

Icoon-whitepaper 5

De zorg voor veilig en gezond werken op de bouwplaats. Als werkgever moet u een zo goed mogelijk arbeidsomstandighedenbeleid voeren. Dit betekent dat uw werknemers veilig en gezond moeten kunnen werken. Kennis van de risico’s is hiervoor een belangrijke basis. Zo kunt u gericht zoeken naar oplossingen om de arbeidsomstandigheden te verbeteren. Dat doet u […]

Read more

Stofvrij werken

Icoon-whitepaper 5

Wie denkt dat stofvrij werken nog steeds...

Read more

Maximaal filteren

Icoon-whitepaper 5

Traditionele filters zijn vaak een...

Read more

HexArmor catalogus

brochure

De nieuwste technologieën.

Bekijk de catalogus

Huidbescherming

Icoon-whitepaper 5

In het zonnetje werken kan prettig..

Read more

Transportpompen

Icoon-whitepaper 5

In het brede assortiment vindt u..

Read more

Norton catalogus

brochure

Schuurmaterialen en accessoires.

Bekijk de catalogus

De juiste veiligheidsschoen

Icoon-whitepaper 5

U moet rekening houden met...

Read more

Redbrick collectie

brochure

Safety first, fashion first.

Bekijk de catalogus

Grisport catalogus

brochure

Beschermend en eigentijds.

Bekijk de catalogus

Ansell catalogus

brochure

Beschermings- oplossingen.

Bekijk de catalogus

Walkline catalogus

brochure

De waarheid over veiligheidsschoenen.

Bekijk de catalogus

3M catalogus

brochure

Hoofd- en gelaatbescherming

Bekijk de catalogus

Dunlop Bouw

brochure

Comfort en veiligheid.

Bekijk de brochure

Swiss One

brochure

Safety eyewear specialist.

Bekijk de brochure

Moldex

brochure

Adem- en gehoorbescherming.

Bekijk de brochure

HaVeP catalogus

brochure

Altijd de juiste werkkleding.

Bekijk de catalogus

Norton Multi-Air schuurschijven

Tip

Verzeker uzelf dat u het maximale..

Read more

Norton controlepoeder

Tip

Door Norton controlepoeder te...

Read more

Arbesko catalogus

brochure

Schoenen die het verschil maken.

Bekijk de catalogus

YouFocus

brochure

De tijd lichtjaren vooruit.

Bekijk de brochure

Phillips HeartStart

brochure

De kracht om een leven te redden.

Bekijk de brochure

Sioen catalogus

brochure

Proffesionele veiligheidskleding.

Bekijk de catalogus

Björnkläder werkkleding

brochure

Beresterk, voor het echte werk.

Bekijk de catalogus

Food sector

Tip

Alles wat je in beweging kunt...

Read more

6 belangrijke do’s op een rij!

Icoon-whitepaper 5

Goede afzuiging: een absolute MUST.

Read more

Minder afval, sneller werken

Icoon-whitepaper 5

Kunt u echt tijd en geld besparen...

Read more

Facilitaire producten

brochure

Quantore kantoorartikelen.

Bekijk de brochure

Gezonder zitten

Icoon-whitepaper 5

Uit onderzoek blijkt dat er in Europa..

Read more

Swan catalogus

brochure

Kantoormeubilair van A tot Z.

Bekijk de catalogus

Papiervernietiger

Icoon-whitepaper 5

Geen kantoor kan zonder.

Read more

Digitaliseren: trend of efficiënt?

Icoon-whitepaper 5

De juiste uitstraling binnen uw...

Read more

Kritische kijk op kleding

Icoon-whitepaper 5

Dragen uw medewerkers al..

Read more

Procestoepassingen

brochure

Pompoplossing voor procesindustrieën.

Bekijk de brochure

Olie- en vetverwerking

brochure

Breed assortiment Graco pompen.

Bekijk de brochure

Het gebruik van goed materiaal

Icoon-whitepaper 5

Schilderen is een schitterend vak.

Read more

Tape verwijderen

Tip

Verwijder de tape zo snel mogelijk na...

Read more

Vijand nummer 1: stof

Icoon-whitepaper 5

Stof is vijand nummer 1 in...

Read more

Beroepskleding in uw huisstijl

Tip

Uitbundige logo’s tot subtiele details.

Read more

Starcke catalogus

brochure

Innovatief en kostenbesparend.

Bekijk de catalogus

Beschermende coatings

brochure

Voorkomen is beter dan genezen!

Bekijk de brochure

Maskeerproducten

brochure

Wiltec biedt een compleet pakket.

Bekijk de brochure

Reciprozaag

video

Bekijk het klusadvies van Edwin.

Bekijk de video

Top 1000 kantoorartikelen

brochure

In dit boekje vindt u de Top-1000...

Bekijk de brochure

Delo sparen

brochure

Waar gaat u voor sparen? Kijk op Fonq.nl en laat u inspireren.

Bekijk de brochure

Het Groene Boek

brochure

Duurzaam inkopen en MVO.

Bekijk de brochure

Veilig werken op hoogte

Icoon-whitepaper 5

Innovaties en oplossingen.

Read more

Glasindustrie

brochure

Kleef- en dichtmiddelen.

Bekijk de brochure

Graco Therm-O-Flow

brochure

Verwerking van hot en warm-melt lijmen.

Bekijk de brochure

Graco® toevoersystemen

brochure

Voor kleef- en dichtmiddelen.

Bekijk de brochure

Energie besparen

Icoon-whitepaper 5

Besparen met de juiste filtermaterialen.

Read more

Een indicatiemetertje

Tip

Gebruik een indicatiemetertje...

Read more

Wiltec WTW filtratie

brochure

Een selectie van de beste producten.

Bekijk de brochure

Energie besparen

Icoon-whitepaper 5

Slimme manier om kosten te besparen.

Read more

Cabine onderhoud = GOUD

Icoon-whitepaper 5

Voorkomen is beter dan genezen.

Read more

Lashandschoenen type A en B

Icoon-whitepaper 5

Lashandschoenen dienen te worden gebruikt bij het handmatig lassen en snijden van metalen, inclusief aanverwante processen. De aard en ernst van de risico’s voor de handen van lasers verschilt per las-, brand- en soldeerproces. De prestaties die van de handschoenen op het gebied van bescherming en vingergevoeligheid worden verwacht, kunnen hierdoor per toepassing verschillen. Lashandschoenen […]

Read more

Wiltec Fast Cover

brochure

Assortiment afdekmaterialen.

Bekijk de brochure

Dynabrade catalogus

Brochure

Pneumatische schuur- en slijpmachines.

Bekijk de brochure

Samenstelling kledingpakket

Tip

Laat u goed adviseren over de...

Read more

Elektrostatische lading

Tip

Elektrostatische lading en ontlading zijn in het algemeen onschadelijk voor mensen. Tijdens de productie van bijvoorbeeld micro-elektronica en chips, kan een elektronische lading (of ontlading) echter wel de productiekwaliteit beïnvloeden. Bijvoorbeeld door een defecte halfgeleider of printplaat. Dit heeft weer ernstige gevolgen voor de functionaliteit van bijvoorbeeld computers, telefoons of medische apparaten. Niemand zit te […]

Read more

Schoon werken in cleanrooms

Icoon-whitepaper 5

Honderd procent schone lucht is één van de belangrijkste aspecten bij het creëren van hoogwaardige elektrotechnologische oplossingen. Die gaan tenslotte gepaard met precisie, accuraatheid en hygiëne. Schone lucht vraagt om een hoogwaardige afzuiging en filtering. Zoals in een cleanroom. Maar bedenk wel: de mens is de grootste oorzaak van besmetting of verontreiniging. Gelukkig kan ook […]

Read more

Voorkom stilstand

Tip

Voorkom stilstand, laat jaarlijks...

Read more

De juiste verfspuittechniek

Icoon-whitepaper 5

Bij iedere klus; hoe zat het ook alweer?

Read more

Praktische kledingpakketten

Icoon-whitepaper 5

Onderscheidende kledingpakketten.

Read more

Kledingpakket in 5 stappen

Icoon-whitepaper 5

Voor al uw medewerkers.

Read more

Bedrijfskleding & de Fiscus

Icoon-whitepaper 5

Whitepaper: hoe zit het precies?

Read more

Logo’s en prints

Icoon-whitepaper 5

Whitepaper: tips & trucs.

Read more

Eenvoudig bestellen

video

Keuken, kantine en schoonmaakartikelen.

Bekijk de video

Projectinrichting

video

Van ontwerp tot installatie.

Bekijk de video

Wiltec Striplak

video

Schone spuitcabine met Wiltec Striplak.

Bekijk de video

Eenvoudig kabels bevestigen

video

Bekijk de Deltec Tape Gaffgun.

Bekijk de video

Kantoorartikelen -machines

video

Bekijk alle voordelen en mogelijkheden.

Bekijk de video

Het ProMix 2KE doseersysteem

video

Gemengd verspuiten van 1 – 3 kleuren.

Bekijk de video

Nederland productieland

Tip

MEGA productie op Nederlandse bodem voor de nieuwste MINI We zijn er trots op: in juni 2014 worden de nieuwste MINI modellen op Hollandse bodem geproduceerd. Daarmee begint een nieuw hoofdstuk in de Nederlandse autoproductie: goed voor MINI, goed voor de Nederlandse maakindustrie en goed voor VDL Nedcar. Dit bewijst dat Nederland prima fungeert als […]

Read more

Chemie en pomp samenstellingen

brochure

Voor de materiaal- keuze van de pomp.

Bekijk de brochure

Voorkom stilstand

Tip

Bespaar tijd en voorkom stilstand.

Read more

Luchtverzorging

Tip

Vervang uw filters regelmatig.

Read more

Washroom producten

Tip

Wiltec biedt een breed assortiment...

Read more

Polyesters kleefdoek

Tip

Met de Wiltec polyesters kleefdoek..

Read more

Reinigingsdoeken

Tip

Altijd en overal!

Read more

Gastvrij ontvangst

Tip

Een goede eerste indruk.

Read more

Cup a Soup

Tip

Carrousel of Mini Automaat.

Read more

Voordeelverpakkingen

Tip

Verbruikt u veel facilitaire artikelen?

Read more

Voorkom huidbeschadiging

Tip

Gebruik zeep zonder oplosmiddel.

Read more

Kabels rondom uw werkplek?

Tip

Maak uw kantoor netter en veiliger!

Read more

3D-tekening

Tip

Op zoek naar een nieuwe inrichting?

Read more

Verhoog de productiviteit

Tip

Bezuinig niet op uw belangrijkste...

Read more

Vrijblijvende zitinstructie

Tip

Handige tips en verbeterpunten.

Read more

Kosten besparen!

Tip

Heeft u een offerte liggen voor het...

Read more

Solar Printing

Tip

Hecht u waarde aan het milieu?

Read more

Delo Pro Rato systeem

Tip

Flink besparen: u betaalt dan alleen...

Read more

Actiecode snoep

Tip

Een smakelijke verrassing!

Read more

Bewust inkopen

Tip

Rekening houden met het milieu?

Read more

Belastingvoordeel

Tip

Voorzie uw bedrijfskleding van...

Read more

Transfer met perforatiegaatjes

Tip

Kies, bij grotere emblemen, voor...

Read more

Softshell bedrukken

Tip

Wilt u een softshell bedrukken...

Read more

Kleding voor iedere branche

Tip

De gewenste kledingstukken bij...

Read more

De juiste maat

Tip

Pas kleding altijd zorgvuldig.

Read more

Langer plezier van uw kleding

Tip

Volg altijd de onderhoud- en wasvoorschriften.

Read more

De pasbus op locatie:

Tip

voor het opmeten van alle maten.

Read more

Buiten werken

Tip

Zorg voor voldoende zonnebrandcrème.

Read more

Controleer uw BHV-koffer

Tip

Zijn alle producten voorradig?

Read more

Gebruiksaanwijzing

Tip

Lees voor gebruik altijd de ...

Read more

Risico-inventarisatie

Tip

Raadpleeg altijd uw risico-inventarisatie.

Read more

Bekina catalogus

brochure

Een expert aan het werk.

Bekijk de catalogus

Microgard

brochure

Chemische veiligheidskleding.

Bekijk de catalogus

Speciale gas-dampfilters

Tip

Wist u dat een fijnstofmasker...

Read more

Aanblaassysteem

Tip

Wist u dat het dragen van een...

Read more

Doseerapparatuur

Tip

Kies bij hogere lijmvolumes voor...

Read more

Kies voor de juiste lijm

Tip

We kunnen een onderscheid...

Read more

Invloed van factoren

Tip

Factoren zoals ondergrond...

Read more

Verschillende ondergronden

Tip

Elke tape kan op verschillende...

Read more

Droge en schone ondergrond

Tip

Maak uw ondergrond altijd..

Read more

Type filter kiezen

Tip

Een kleine verandering in temperatuur...

Read more

Bescherm uw filterelementen

Tip

Bescherm uw dure filterelementen...

Read more

Filterballonnen of korven

Tip

Gebruik filterballonnen of...

Read more

Advies van een specialist

Tip

Laat u eens adviseren door...

Read more

Filters verwisselen

Tip

Gebruik een magnehelicmeter of drukverschilmeter om de filters op het juiste moment te verwisselen, zo haalt u het maximale uit uw filters.

Read more

Voorkom productiestilstand

Tip

Zorg dat u altijd een reserveset...

Read more

Een hoger rendement behalen

Tip

Vraag eens om advies welke media...

Read more

Bestel tijdig

Tip

Bestel tijdig uw filterpatronen of...

Read more

Gebruik pre coating

Tip

Verlengt u de levensduur...

Read more

Wissel uw WTW filters

Tip

Zo zorgt u ervoor dat uw WTW filterunit een stuk langer meegaat.

Read more

Recirculatie van lucht

Tip

Recirculeer een deel van de afgezogen..

Read more

De juiste bescherming

Tip

Denk aan de gezondheid van uw..

Read more

Voorkom vervuiling

Tip

Vervang regelmatig de filters.

Read more

Afzuiging inschakelen

Tip

Schakel altijd de afzuiging in uw...

Read more

Voldoende laagdikte

Tip

Breng voldoende laagdikte aan bij...

Read more

Unil compound aanbrengen

Tip

Breng een dun laagje Unil...

Read more

Norton Rotolofoam

Tip

Naast droogschuren ook te gebruiken...

Read more

PBM in een notendop

brochure

Specialist op het gebied van PBM.

Bekijk de brochure

Bespaar op uw (gas)verbruik

Tip

Bespaar op uw (gas)verbruik door...

Read more

Controleer over- en onderdruk

Tip

Controleer dagelijks de stand van de...

Read more

Verbeter uw spuitproces

Tip

Periodiek vrijblijvend advies over...

Read more

De juiste spuittip/nozzle

Tip

Wat is eigenlijk een spuittip/nozzle?

Read more

Controleer de spuittip!

Tip

Ik spuit al jaren met een airless spuittip...

Read more

Minder verf uit uw spuitpistool?

Tip

We behandelen de meest voor...

Read more

Protect air

brochure

When safety matters most!

Bekijk de brochure

Veiligheidshelmen in de bouw

Tip

Om veilig te kunnen werken op een bouwplaats hebben bouwlieden persoonlijke bescherming nodig. Beschermingsmiddelen voor hoofd, ogen, oren, handen en voeten kunnen het risico op (blijvend) letsel aanzienlijk verminderen. Zo ook veiligheidshelmen. Het dragen van een veiligheidshelm is op veel bouwplaatsen verplicht. Hieronder vind je tips over het dragen van deze helmen: Veiligheidshelmen hebben een […]

Read more

Mascot workwear

brochure

Kwaliteit tot in detail.

Bekijk de catalogus

Fristads

brochure

Comfortabel, innovatief en design.

Bekijk de catalogus

Spuitcabine

video

Breed assortiment spuit- en droogcabine.

Bekijk de video

Deb Gritty Foam

video

Krachtig, verzorgend én duurzaam.

Bekijk de video

TRICORP catalogus

brochure

TRICORP, gevestigd in Rijen ontwikkelt en produceert met haar merken ROM88 en TRICORP WORKWEAR werkkleding die robuust, veilig, betrouwbaar en comfortabel is. Daar waar vereist voldoet de kleding aan de allerstrengste normeringen. Bekijk de brochure.

Bekijk de catalogus

Kantoorartikelen

brochure

Al uw zorgen uit handen.

Bekijk de brochure

Unicolor en ROM88

brochure

Duurzame bedrijfskleding.

Bekijk de catalogus

Peltor

brochure

Heeft u het al gehoord?

Bekijk de brochure

Veiligheidsschoenen Emma

video

Emma staat bekend om het produceren van degelijke werkschoenen.

Bekijk de video

Wiltec Vouwkarton

brochure

Productinformatie en specificaties.

Bekijk de brochure

Beschermingsprofielen

brochure

Productinformatie en specificaties.

Bekijk de brochure

Stoffilterslangen

brochure

Productomschrijving en specificaties.

Bekijk de brochure

Stoffiltratie

brochure

Specialist op gebied van stoffiltratie!

Bekijk de brochure

Stofklassen

brochure

Hier moet de wetgeving gevolgd worden...

Bekijk de brochure

Een goede handbescherming

Icoon-whitepaper 5

Veilig én comfortabel werken.

Read more

In 2 stappen max. polijstresultaat

Tip

Oppervlakten perfect op hoogglans spuiten is een lastige klus. Er mag uiteraard geen krasje, stofpuntje of een andere oneffenheid te zien zijn. Deze foutjes in de lak zorgen namelijk voor afkeur, waardoor opnieuw spuiten noodzakelijk is. Dit levert vertraging en extra kosten op, waar u niet op zit te wachten. Wiltec heeft dé oplossing om […]

Read more

Veiligheid én comfort

Tip

Laat u door één van onze specialisten...

Read more

Wilkerson

brochure

Een ruim assortiment.

Bekijk de brochure

2K brandvertragende coatings

brochure

Brandwerend, vuurvast materiaal.

Bekijk de brochure

Graco M2K

brochure

Mechanische spuittoestellen.

Bekijk de brochure

Pro Xp

brochure

Elektrostatische spuitpistolen.

Bekijk de brochure

Triton

brochure

Afwerking van hout en metaal.

Bekijk de brochure

XM-spuitmachines

brochure

Aanbrengen van beschermende..

Bekijk de brochure

Protective coating

brochure

De oplossingen van Graco.

Bekijk de brochure

Airless markeringstoepassingen

brochure

Oplossingen voor markering met verf.

Bekijk de brochure

FRP-systemen

brochure

Voor gelcoat- en choptoepassingen.

Bekijk de brochure

Spuitapparatuur Anest Iwata

brochure

Geschikt voor de schadeherstelmarkt.

Bekijk de brochure

2k protective coating

brochure

Gebruiksvriendelijke spuittoestellen.

Bekijk de brochure

Walther Pilot catalogus

brochure

Voor een perfecte lijmverwerking.

Bekijk de catalogus

Graco accessoires

brochure

Voor het verwerken van verf.

Bekijk de brochure

Graco promix pd2k

brochure

Meerkomponenten lakverwerking.

Bekijk de brochure

Anest Iwata verfspuitpistolen

brochure

Geschikt voor de meubelindustrie.

Bekijk de brochure

Solutions for Fluid Management

brochure

Proven Quality. Leading Technology.

Bekijk de brochure

Deltec Tape Purple

Een probleem, de oplossing en een prachtig eindresultaat! Verf die loslaat bij het verwijderen van de tape, het komt vaak voor. Ook schilder Robin Cooiman liep tegen dit probleem aan en deelde dit op social media. Wij stuurden de oplossing naar hem toe, namelijk de Deltec Tape Purple speciaal voor kwetsbare ondergronden. Het eindresultaat: strak […]

Read more

Een lastige afweging

Voor iedere klus een aparte pomp of een gecombineerde verfspuitinstallatie? Voor schilders is iedere opdrachtgever en klus weer anders. Zo is het lakken van deuren niet hetzelfde als het spuiten van latex; bij iedere opdracht heeft u andere apparatuur nodig. U kunt dan kiezen voor een gecombineerde verfspuitinstallatie of voor twee verschillende pompen. Maar wat […]

Lees meer

Anest Iwata catalogus

brochure

Compleet overzicht van het assortiment.

Bekijk de brochure

Catalogus Filters & Cabine

Brochure

Iedereen die om zich heen kijkt, ziet voorwerpen die de gang door de spuiterij gemaakt hebben. Maar hoeveel mensen zouden daarbij stilstaan? Inderdaad, slechts enkelen en dat is jammer! Want hoewel al dat strakke lakwerk vanzelfsprekend mag lijken, komt er heel wat vakmanschap kijken bij dat mooie spuitwerk. Elke vakman weet dat dit niet puur […]

Bekijk de brochure

De juiste kledingmaat

Icoon-whitepaper 5

Kies de juiste maat voor uw postuur.

Read more

Ziekteverzuim terugdringen

Tip

Onderzoek toont aan dat...

Read more

Zeepdispenser

Tip

Plaats een dispenser in de kantine zodat...

Read more

Elten Sander

video

Hoge metaal- en ledervrije hoge veiligheidsschoen met kunststof veiligheidsneus. Dit model is sportief, licht van gewicht en zeer comfortabel. Mede dankzij de TPU-beschermneus en het sterke materiaal, zijn de veiligheidsschoenen slijtvast. Ideaal voor knielende werkzaamheden! De schoen is bovendien SRC-gecertificeerd voor uitstekende antislip. De metaal- en ledervrije uitvoering is speciaal gemaakt voor metaalgevoelige werkomgevingen, met […]

Bekijk hier

Elten Renzo

video

Hoge veiligheidsschoen gemaakt van rundleder met stalen neus.

Bekijk de video

Elten – van ontwerp tot product

video

Elten gelooft net zoals Wiltec in veiligheid, kwaliteit en innovatie. De veiligheidsschoenen van Elten hebben een stijlvolle look en bieden een optimale bescherming. Met het ruime assortiment biedt Elten een volwaardig schoenenpakket in alle prijsklassen en voor elk toepassingsgebied.

Bekijk de video

Ontvetten carrosserieën

Tip

De Sealant Poetsdoek is speciaal ontworpen voor het ontvetten en schoonmaken van carrosserieën. Hiermee kunt u sneller én beter te werk gaan! De doeken zijn gemaakt van polyester en zijn absoluut pluisvrij. De Sealant Poetsdoek kan gemakkelijk worden gebruikt in combinatie met oplosmiddelen. Er is geen gevaar dat er vuil of contaminanten achterblijven voor het spuiten. […]

Read more

Kleefdoeken

brochure

Altijd schoon en stofvrij.

Bekijk de borchure

Wiltec & Fruitteelt

brochure

Vaak denk je bij spuitapparatuur aan toepassingen in de staalindustrie of aan loonspuiters. Het is daarom leuk om eens te zien waar de installaties nog meer ingezet worden en terecht komen. Bijvoorbeeld in de Fruitteelt! Bekijk het hier!

Read more

Wasservice

Tip

Naast het leveren van de kleding, draagt Wiltec ook zorg voor het wassen en repareren van de kledingstukken. Dat scheelt u tijd, geld en energie! Vraag vrijblijvend naar een advies en offerte op maat. Wiltec heeft een eenvoudig systeem ontwikkeld dat transparant en kostenbesparend is. U blijft zelf eigenaar van de kleding en er wordt […]

Lees meer

Showa test

Ongekende draagcomfort en optimale bescherming.

Bekijk de video

Showa 306

video

Dé oplossing voor alle werk- en weersomstandigheden.

Bekijk de video

Showa extreme grip

video

De meest populaire griphandschoen.

Bekijk de video

Impactbescherming

video

Bescherming tegen snijwonden.

Bekijk de video

Chemische bescherming

video

De beste chemische bescherming voor de industrie branche.

Bekijk de video

Temres 281

video

Vloeistofdichte handschoen met een uniek ademend membraan.

Bekijk de video

We are Showa

video

Marktleider op het gebied van werkhandschoenen.

Bekijk de video

Miller H-Design Harness

video

Een nieuw gevoel van veiligheid op hoogte

Bekijk de video

Dunlop

brochure

Voedselverwerkende industrie.

Bekijk de brochure

Valtraining en demonstraties

Bij het kiezen van de juiste valbescherming komt heel wat kijken.

Read more

Zonnebescherming

Wanneer je op de bouw hard aan het werk bent, ben je niet altijd bezig met bescherming tegen de zon … Wij wel! Bouwvakkers lopen 4 tot 5x méér risico op huidkanker. Daarom biedt Wiltec een all-in-one pakket: een zonnebrandcrème dispenser in alle bouwketen uw medewerkers worden geïnformeerd en geadviseerd gerealiseerd en geïnstalleerd op locatie, […]

Lees meer

Ci-High Capacity Filter

brochure

Het CI-High Capacity filter bestaat uit 8 lagen gebaffeld filterpapier. Het materiaal bestaat gedeeltelijk uit gerecycled papier. Verder is het materiaal brandvertragend geïmpregneerd. Bekijk de brochure.

Bekijk de brochure

Onderhoud veiligheidsschoenen

Zo heeft u er langer plezier van! Door veiligheidsschoenen regelmatig te onderhouden gaan ze veel langer mee. Naast comfort tijdens het werk, zorgen veiligheidsschoenen voor bescherming van uw voeten tegen beknellingen, vallende en scherpe voorwerpen, water, hitte, kou en gevaarlijke stoffen. Ze moeten heel wat doorstaan op een reguliere werkdag. Door de schoenen regelmatig in […]

Lees meer

Bescherming van top tot teen

Wiltec biedt bescherming van top tot teen. Bekijk hier het artikel uit de Wiltec Tips 2.

Lees meer

Ultieme precisie, géén transpiratie

Tip

De SHOWA 381 is de lichtste, met microporeuze nitril gecoate handschoen van SHOWA met de hoogste slijtvastheid van niveau 4.

Read more

Passervice

Tip

Om er zeker van te zijn dat de kleding voldoet aan alle wensen en eisen, kunnen uw medewerkers de gekozen kleding altijd eerst in de praktijk testen en passen. Zo weet u zeker, dat u de juiste keuze maakt. Dit doen wij onder andere door middel van onze pasbus. Voor verschillende producten, zoals beroepskleding, schoenen, […]

Lees meer

Wiltec algemeen

video

Van toeleverancier tot totaalleverancier De roots van Wiltec liggen in de professionele spuiterij, van bijvoorbeeld de hout- en meubelbranche tot de automotive industrie. Om onze klanten steeds beter van dienst te kunnen zijn, is ons specialisme en productenpakket door de jaren heen verder uitgegroeid. Vanuit deze verschillende productgroepen zijn we steeds meer verschillende branches en […]

Bekijk de video

Kyocera Ecosys

video

De technologie achter alle producten van Kyocera Document Solutions is gebaseerd op het unieke Ecosys concept. Het gebruik van duurzame materialen zorgt voor minder afval, minder transport en minder milieu belasting. Dankzij deze aanpak hebben al onze producten toonaangevende milieucertificaten.

Bekijk de video

Kyocera filosofie

video

Kyocera werd in 1959 opgericht. Vandaag de dag is Kyocera een wereldwijde onderneming die grenzeloze dromen nastreeft.

Bekijk de video

Kyocera MVO

video

De juiste balans vinden tussen economische ontwikkelingen en milieu behoud is een van de belangrijkste uitdagingen voor de toekomst. Daarom werkt Kyocera met respect voor mens en natuur. Hier zijn duurzame relaties met wederzijds respect voor nodig. Kyocera werkt hier iedere dag aan met hart en ziel.

Bekijk de video

Kyocera Document Solutions

video

Kyocera Document Solutions Nederland heeft een eigen service- en onderhoudorganisatie om nieuwe waarde te creëren voor hun klanten.

Bekijk de video

Kyocera HyPAS

video

Een printer is gemiddeld 20% van de tijd aan het printen. De rest van de tijd staat de printer stand-by. Dat is zonde. Installeer daarom de innovatieve zakelijke apps van Kyocera in uw multifunctional en bespaar geld en tijd voor uw organisatie.

Bekijk de video

Kyocera wereldwijd

video

Kyocera producten wereldwijd en divers Kyocera producten verbeteren dagelijks de kwaliteit van uw leven. Denk hierbij aan intelligente auto’s voor een veilige en comfortabele rij ervaring, maar ook de betrouwbaarheid en gebruiksgemak van mobiele telefoons.

Bekijk de video

Kyocera zonne-energie

video

De zon geeft ons oneindig veel energie. Kyocera ontwikkelt al sinds 1975 zonnepanelen om alle energie op te vangen en accu’s om de opgevangen energie steeds efficiënter te bewaren. Daarnaast heeft Kyocera ook het systeem Solar Powered Printing ontwikkeld om CO2-neutraal te printen. Multifunctionals met dit systeem worden gecombineerd met Kyocera zonnepanelen.

Bekijk de video

Managed Document Services

video

Kyocera Managed Document Services optimaliseert uw volledige documentenproductieproces: van het scannen tot het archiveren van documenten, het inleveren van werkprocessen, de beveiliging van documenten en de impact van uw bedrijf op het milieu.

Bekijk de video

Making of Deltec Tape

Icoon-whitepaper 5

Deltec Tape is een gevestigde merknaam geworden voor schilders en stukadoors. Om dit topmerk nog eens extra te promoten, is een campagne gestart waarbij twee modellen op ludieke wijze het product aanprijzen. Bekijk hieronder de geslaagde making of. Binnenkort volgt het eindresultaat!

Read more

Ervaringen uit de praktijk

Icoon-whitepaper 5

20 jaar ervaring in stoffiltratie!

Read more

Verfcirculatiepompen

brochure

De optimale motor selecteren voor verfcirculatiepompen! Deze paper geeft u meer inzicht in zowel de voor- als nadelen van pneumatische pompen. Daarnaast wordt ook de overstap naar elektrische pompen besproken en de verschillen tussen diverse motoren voor verfcirculatiepompen. Download hier de whitepaper: De optimale motor selecteren voor verfcirculatiepompen!

Bekijk de brochure

Wiltec in 1 minuut

video

Van toeleverancier tot totaalleverancier De roots van Wiltec liggen in de professionele spuiterij, van bijvoorbeeld de hout- en meubelbranche tot de automotive industrie. Om onze klanten steeds beter van dienst te kunnen zijn, is ons specialisme en productenpakket door de jaren heen verder uitgegroeid. Vanuit deze verschillende productgroepen zijn we steeds meer verschillende branches en […]

Bekijk de video

Blijf op de hoogte

Sluiten Sluiten

Aanhef *

Voornaam *

Achternaam *

Bedrijf *

Functie *

Telefoon *

E-mail *

Opmerking

Ik heb het Privacy- en Cookiebeleid gelezen en ga hiermee akkoord.

x

Chat met een specialist!

Online
Vul hieronder uw naam in en start de chat
Momenteel is er geen medewerker beschikbaar. We zijn er voor u tussen 7.30 - 21.00 uur. U kunt altijd mailen naar info@wiltec.nl.
E-mail conversatie naar: