Top
 
Contact

Schilders & Stukadoors

Op zoek naar de verschillende mogelijkheden? | Vragen, antwoorden & advies over optimaal gebruik | Op zoek naar de juiste apparatuur voor uw situatie?

Ontwikkelingen in de markt
Tegenwoordig wordt er steeds meer van de Schilder geëist. Een groot aantal toepassingen, zoals het aanbrengen van muurverven op gladde, ruwe en zelfs bijna niet te schilderen ondergronden of het lakken van kozijnen, keukens en deuren.

Wij zien in de markt dat er, naast het krappe aanbod van schilders, steeds meer gelet wordt op resultaat en snelheid, waarna u als schilder of stukadoor ook nog iets moet kunnen verdienen. Om hier een oplossing voor te kunnen bieden, kunt u sneller én lichter werken en toch het beste resultaat boeken door het gebruik van de juiste verfspuitapparatuur. Niet iedere schilder heeft dezelfde klussen. Daarom zijn er een groot aantal verschillende soorten machine waar er altijd een verfspuit voor uw klussen geschikt is.

Om altijd de juiste verfspuit installatie te selecteren is er een hele range apparatuur beschikbaar. Dit varieert van de Graco HVLP lage druk turbine machines, tot de grote Graco Mark X muurverf en dunpleister machine.

Meer weten over de kansen voor schilders op het gebied van spuitapparatuur?

Wist u dat…
De Graco elektrische verfspuit apparatuur is ontwikkeld om de meeste soorten muurverf, lakken en coatings te kunnen verspuiten. De verschillende modellen variëren van machines die voornamelijk bestemd zijn voor het verspuiten van muurverf en of lak, tot machines die ook geschikt zijn om hoog viskeuze materialen en zelfs dunpleister en dikke brandvertragende coatings te verspuiten.

De grootste voordelen die gebruikers ervaren zijn:

 • Hoge snelheid per m2, er kan tot wel 10x sneller gewerkt worden
 • Representativiteit wanneer er met professionele apparatuur gewerkt wordt
 • Graco verfspuitapparatuur verlicht het werk aanzienlijk, zeker in combinatie met het nieuwe Contractor PC Spuitpistool
 • Met de juiste Graco RAC X spuittip kunt u uw verfverbruik en spuitnevel tot wel 40% terugdringen

Wiltec is gespecialiseerd in procesverbeteringen. Als full service bedrijf kunnen wij niet alleen voorzien in de juiste apparatuur, wij kunnen ook voorzien in alle vormen van advies, installatie, reparatie en trainingen. Met de juiste apparatuur kunt u direct tot wel 10 keer sneller werken en een nog beter resultaat leveren.

Lees ook:

In te zetten bij iedere klus

De installaties van Graco zijn al voor ontelbare klussen ingezet, hieronder enkele voorbeelden:

 • Ruwere ondergronden
  Ruwe ondergronden zoals spachtelputz, granol of steenstrips bijvoorbeeld, zijn simpel te spuiten. Dit door kruislings te spuiten is een perfecte dekking te behalen.
 • Een bewoonde particuliere woning
  Met de juiste accessoires zoals een gevoede verfroller is een grote tijdswinst te behalen en zijn aanzetten op plafonds verleden tijd!
 • Nieuwbouw
  Klussen van 2 à 3 dagen worden klussen van één ochtend door de snelheid van spuiten en het behalen van de juiste dekking met slechts één laag.
 • Aanbreng van scanlijm voor glas vliesbehang
  Wanneer u ervaring heeft met het opbrengen van scanlijm kunt u zich voorstellen dat de werklast enorm zal verminderen wanneer het materiaal ook verspoten kan worden.
 • Lambrisering
  Wanneer u ervaring heeft met het opbrengen van scanlijm kunt u zich voorstellen dat de werklast enorm zal verminderen wanneer het materiaal ook verspoten kan worden.

Een greep uit ons assortiment

Graco GX 21

Graco GX 21

Geschikt voor kleine tot middelgrote klussen, de perfecte pomp voor diegene die begint met spuitapparatuur.

ST Max 495 Hi-Boy

Graco ST Max 495 Hi-Boy

Geschikt voor middelgrote klussen, de perfecte pomp voor het aanbrengen van een brede waaier aan verven.

Graco Ultra Max II 695

Graco Ultra Max II 695

Geschikt voor middelgrote tot grote klussen, de perfecte pomp voor het aanbrengen van bijna alle verven en coatings.

Graco Mark V Max

Graco Mark V Max

Geschikt voor alle klussen, de perfecte pomp voor het aanbrengen van bijna alle verven tot en met hoog viskeuze coatings.

De aanschaf van een volledige verfspuitinstallatie kan een grote stap zijn. Om schilders daarin tegemoet te komen, hebben wij Leasemaat in het leven geroepen.

Met Leasemaat kunt u verfspuitapparatuur leasen, al voor €5,- per dag! U stelt zelf uw pakket samen en kunt zorgeloos aan de slag gaan. Aan het einde van de leaseperiode kunt u voor een interessant bedrag de installatie over nemen.

Meer weten? Lees dan hier meer over Leasemaat!

Vraag het Joël!

Heb je een vraag over spuitapparatuur, maar weet je niet aan wie je ‘m moet stellen? Stel ‘m aan Joël, die weet het antwoord wel! Vul hieronder je vraag en je mailadres in, dan zorgen wij voor een antwoord binnen 24 uur.

Uw naam*

Uw vraag*

Uw mailadres*

Tip van onze specialist
Deze apparatuur is uitermate geschikt om lakken, vernissen en beitsen op waterbasis of oplosmiddelbasis te verspuiten. Ideaal voor kleine en grote klussen die perfect gelakt dienen te worden. Enkele voorbeelden van toepassingen:

 • trappen
 • lambrisering
 • geprofileerde deuren
 • meubilair / keukenkastjes
 • kozijnen
 • stalen constructies

Gegevens

Wiltec
Industrielaan 24 5406 XC Uden
Postbus 116 5400 AC Uden
Telefoonnummer +31 (0)413-24 44 44
Fax +31 (0)413-24 44 99
Service
Whatsapp 06-54 24 64 16
E-mailadres info@wiltec.nl
BTW nummer NL851349894B01
KvK Den Bosch 54.55.65.11
Openingstijden klantenservice
Ma - Vr 08.00 tot 17.30 uur
Zaterdag gesloten
Showroom en winkel Ma - Vr 08:00 tot 17:30 uur
Route

Technische dienst

Technische Dienst Verfspuitapparatuur:

0413-24 44 67

Technische Dienst Spuitcabines:

0413-24 44 30

Technische Dienst PBM:

0413-24 44 80

Direct contact

WHATSAPP

Stel uw vraag via WhatsApp!
Tel. 06-54 24 64 16.

Chat
Start met chatten
>
Sluiten Sluiten

Aanhef *

Voornaam *

Achternaam *

Bedrijf *

Functie *

Telefoon *

E-mail *

Opmerking

Ik heb het Privacy- en Cookiebeleid gelezen en ga hiermee akkoord.

x

Chat met een specialist!

Online
Vul hieronder uw naam in en start de chat
Momenteel is er geen medewerker beschikbaar. We zijn er voor u tussen 7.30 - 21.00 uur. U kunt altijd mailen naar info@wiltec.nl.
E-mail conversatie naar: