Top
 

Veilig Werken in de Bouw

Klantcases

Per 1 juli 2019 verandert de kleurstelling van signalerende veiligheidskleding van geel naar oranje

 

VolkerRail bouwt dagelijks aan de beschikbaarheid van onze infrastructuur. Van oorsprong gespecialiseerd in de bouw en het onderhoud van het spoor. Ondertussen ook specialist in het onderhoud van tunnels, sluizen, bruggen en waterkeringen. De medewerkers van VolkerRail dragen signalerende, goed zichtbare werkkleding. Want veilig werken is voor VolkerRail de normaalste zaak van de wereld.

 

Tot op heden droegen spoormedewerkers fluorescerend gele veiligheidskleding. Per 1 juli 2019 verandert wettelijk de kleurstelling van signalerende veiligheidskleding in de bouw van fluorescerend geel naar fluorescerend oranje!

 

Lees hier meer!

Duurzaamheid, circulariteit, maatschappelijk verantwoord ondernemen; het komt erop neer dat we verantwoordelijkheid nemen en op een innovatieve manier omgaan met het hergebruiken van producten en grondstoffen.

 

Duurzame kleding voor Ambulance Zorg Nederland
Een prachtig voorbeeld, waarbij duurzaamheid en MVO een groot onderdeel van de klantvraag besloeg: de nieuwe kleding voor alle ambulancehulpverleners! De nieuwe ambulancekleding wordt gemaakt van recyclebare en circulaire materialen, deze zijn minder belastend voor het milieu én hebben een langere levensduur.

 

Lees hier meer!

Schokkende

cijfers

2016

3.785

ongevallen

 

2017

4.225

ongevallen

 

Dat is een stijging van

12%

Zo maak je veiligheid heel verleidelijk!

Wanneer draagt u schoenen? Een jas? Of een paar handschoenen? Juist.

 

Als deze comfort bieden en er representatief uitzien. Anders laat u ze in de kast liggen… Zo eenvoudig is het met persoonlijke beschermingsmiddelen ook! Zijn de producten comfortabel en zien deze er goed uit, dán gaan uw medewerkers deze dragen. Met plezier. Bij ons werkt het!

 

Lees hier meer

Nieuws

“Mam zamiar lepiej zrozumieć siebie w przyszłości dzięki kursowi prowadzonemu przez mojego pracodawcę. W ten sposób każdy może mnie dobrze zrozumieć na temat budowy. Bezpiecznie!”

 

Weet u niet wat Jakub zegt?

 

Doe er dan samen wat aan!

Veilig

Veiliger

Veiligst!

Het leveren van de juiste, comfortabele pbm en kleding is één. We zijn er dan echter nog niet. Wat vaak onderschat wordt, is het belang van bewustwording.  Wiltec ontwikkelt daarom voor relaties communicatie uitingen op maat die ráken en medewerkers bewust maken. Hierbij 3x extra servicetools die het verschil maken.

1. Welkom aan boord box

2. PBM pakket naar het thuisfront

3. Testen & Trainen op locatie

Sluiten Sluiten

Aanhef *

Voornaam *

Achternaam *

Bedrijf *

Functie *

Telefoon *

E-mail *

Opmerking

Ik heb het Privacy- en Cookiebeleid gelezen en ga hiermee akkoord.

x

Chat met een specialist!

Online
Vul hieronder uw naam in en start de chat
Momenteel is er geen medewerker beschikbaar. We zijn er voor u tussen 7.30 - 21.00 uur. U kunt altijd mailen naar info@wiltec.nl.
E-mail conversatie naar: