WILTEC.nl | De juiste tools voor jouw klus, mét goed advies & snelle levering
WILTEC.nl | De juiste tools voor jouw klus, mét goed advies & snelle levering
Drie personen met oorkappen en oordopjes ter bescherming van het gehoor

Iedereen veiligaan het werk

Een ongeluk zit in een klein hoekje. De juiste kleding en persoonlijke beschermingsmiddelen kunnen ervoor zorgen dat uw medewerkers veilig aan het werk kunnen. Ook als aangepaste kleding en PBM vereist zijn. Wiltec voorziet in persoonlijke beschermingsmiddelen en kleding op maat. Zo kan iedereen energiek, duurzaam en slim aan het werk en veilig weer naar huis. 

Oogbescherming: beeldschermbrillen en veiligheidsbrillen op sterkte 
Wiltec heeft voor het aanmeten van een veiligheidsbril of beeldschermbril op sterkte een professionele partner die al jarenlang ervaring heeft in de optiek wereld: Seeh. Aanmeten kan op locatie of bij een van de 400 aangesloten opticiens. Er is altijd een opticien bij u in de buurt. Hierdoor zijn uw medewerkers met behulp van deskundig advies eenvoudig en snel voorzien van de juiste bril en zijn hun ogen goed beschermd. 

Otoplastieken: gehoorbescherming op maat
Ook gehoorbescherming is van groot belang. Mensen die dagelijks in een omgeving met lawaai werken, weten hoe belangrijk het gebruik van gehoorbescherming is. Vooral omdat gehoorbeschadiging niet meer te herstellen is. Gehoorbescherming op maat (ook wel otoplastieken) wordt door veel mensen als het meest comfortabel en veilig ervaren. Wiltec regelt otoplastieken, die de gehele dag comfortabel gedragen kunnen worden. Tevens verzorgen onze specialisten trainingen over het gebruik van gehoorbescherming en de risico’s van werken in lawaaierige omgevingen. Hiermee ondersteunen we u in het vergroten van het veiligheidsbewustzijn. 

(Semi)orthopedisch schoeisel 
Een groot deel van werkend Nederland heeft aangepast schoeisel nodig. Vaak is een kleine aanpassing al voldoende. Als een aanpassing aan uw schoenen of steunzolen niet voldoende is om de klachten te verminderen, dan kunnen semi-orthopedische schoenen uitkomst bieden. Wiltec zorgt ervoor, in samenwerking met onze partner Livit, dat uw medewerkers gegarandeerd veilig en verantwoord kunnen werken. Ook wanneer aangepaste veiligheidsschoenen vereist zijn. 

Kleding in de juiste maat 
Elke persoon heeft een ander lichaam. De ene werknemer heeft liever een shirt dat strakker valt en de andere liever een wat ruimer vallend shirt. Het kan ook voorkomen dat de standaard kledingmaten niet goed passen. Hiervoor biedt Wiltec de mogelijkheid om kleding te vermaken. Zo kan een colbert gemakkelijk worden ingenomen, of een broek 10 cm langer worden gemaakt.   

De specialisten van Wiltec kunnen ook met de pasbus, voorzien van het gehele klantpakket in diverse maten, naar u toekomen. Elke medewerker krijgt een persoonlijke passessie en de juiste kleding en/of schoenen worden aangemeten. Goed zittende kleding en schoenen verhoogt het werkplezier en veiligheid. 

 

Terug naar boven