WILTEC.nl | De juiste tools voor jouw klus, mét goed advies & snelle levering
WILTEC.nl | De juiste tools voor jouw klus, mét goed advies & snelle levering
Volkswagen op een werkbrug bij van Mossel

Wiltec vaste partner Van Mossel Autoschade Groep

Volledig gasloze autoschadeherstelstraat in Waalwijk

Van Mossel Autoschade Groep werkt al jaren samen met Wiltec. Na het eerste project in Rotterdam, volgden Nijmegen, Culemborg, Waalwijk en Utrecht. En ook in België schakelt Van Mossel de specialisten van Wiltec in. “De lat ligt bij ons heel hoog”, zegt Ad van Diepenbeek, directeur Van Mossel Autoschade Groep. “We willen innovatief zijn en kiezen graag voor duurzame alternatieven. Wiltec is een betrouwbare partij en denkt echt altijd met ons mee.”

Een aantal jaar geleden heeft Van Mossel de werkwijze voor autoschadeherstel geoptimaliseerd. “We hebben daarvoor een snelwegprincipe ontwikkeld”, licht Ad van Diepenbeek toe. “Eigenlijk hebben we een simpele aanpassing gedaan waardoor we sneller en gerichter kunnen werken. Wij vinden het revolutionair. Onze manier van auto’s herstellen is uniek en vind je nergens anders in de markt.” Door de optimalisatie worden meer auto’s per dag hersteld. “In de straat moet alles kloppen. De werkplek is geen parkeerplek, de auto mag nergens staan te wachten. Aan de voorkant is alles goed ingericht en er is zo min mogelijk verstoring rondom de werkplekken. Daarbij is de route, in onze ogen, heel logisch. Dit zorgt ervoor dat wachttijden zijn verkort en we een tijdsbesparing realiseren. De werkplekken zijn daarbij gebruiksvriendelijk ingericht, zodat we makkelijk, fijn en ergonomisch kunnen werken.”

Samenwerking
Van Mossel heeft lang nagedacht over deze aanpassing. “De vraag is dan altijd of het in de praktijk net zo werkt als op papier”, vertelt Jerry Verwater, operationeel manager bij Van Mossel. Wiltec heeft geweldig meegedacht. Onze ideeën zijn door Wiltec perfect uitgevoerd. Het werkt uiteindelijk precies zoals we voor ogen hadden.” Van Mossel werkt graag met het Udense bedrijf samen. “Vaak hebben we aan een half woord genoeg. Wij weten wat we willen en Wiltec weet dat om te zetten naar een goedwerkende en duurzame autoschadeherstelstraat. We leren van elk project weer en blijven samen verbeteren.” De samenwerking is eigenlijk heel logisch. Ad: “Wiltec levert kwaliteit en kan grote projecten aan. Het is knap dat ze in zo’n korte tijd aanzien hebben gekregen in de autoschadeherstelbranche.”

Duurzaamheid
De lat ligt bij Van Mossel heel hoog. “We willen professionaliteit en kwaliteit uitstralen”, zegt Jerry. “Wiltec heeft daarvoor gezorgd. Niet alleen werkt alles goed, het ziet er ook netjes uit. Het is belangrijk dat mensen op een schone werkplek aan de slag kunnen.” Ook duurzaamheid is van groot belang. “In Nijmegen en Waalwijk werken we gasloos”, gaat Ad verder. “We wilden al langer van het gas af en het is mooi dat het nu ook echt gelukt is. De specialisten van Wiltec hebben enorm meegedacht en dat heeft goed uitgepakt. We waarderen het dat Wiltec altijd vooruit denkt en, net als Van Mossel, wil blijven vernieuwen.”