Top
 
Contact

Tips en downloads

Voorkom stilstand

Bespaar tijd en voorkom stilstand door het onderhoud uit handen te geven!

Service en onderhoud

Het bieden van kwalitatieve producten is één. Dat doet Wiltec met een compleet pakket doseer installaties en spuitapparatuur. Het bieden van maximale service is twee. Deze combinatie zorgt voor tevreden klanten, volgens Bas van Uden, servicemedewerker bij Wiltec. Hoe de technische servicedienst van Wiltec dat aanpakt, vertelt hij hier.
‘Onze servicedienst bestaat uit twee takken: het zo snel mogelijk verhelpen van storingen en het verzorgen van keuringen en onderhoud. Bij storingen is het voor ons een must dat klanten direct geholpen worden. Het streven is om er binnen een halve dag te zijn, zodat het gros van de storingen dezelfde dag nog is opgelost. Zo zorgen we ervoor dat onze klanten niet in de problemen komen, of met kostbare productiestops te maken krijgen. Aan de telefoon kunnen we goed met de klanten meedenken en vinden we altijd snel de juiste oplossing.

‘We merken dat de service die we bieden enorm gewaardeerd wordt door onze klanten, dat geeft ons voldoening.’

Naast het verhelpen van storingen, is het natuurlijk nog beter om deze te voorkomen. Dit doen we door de apparatuur periodiek te onderhouden en onze klanten daar volledig in te ontzorgen. Wij houden voor alle installaties bij wanneer het tijd is voor onderhoud. Klanten krijgen dan vanzelf een telefoontje en hebben er geen omkijken naar. We testen, onderhouden en keuren de apparatuur, zodat deze er zeker weer een jaar tegen kan!

Reparaties en keuringen voeren we in onze eigen werkplaats uit. Klanten kunnen ook gewoon bij ons binnenlopen en aan het loket vragen stellen of onderdelen ophalen. We krijgen positieve reacties op deze laagdrempeligheid, “zo maken we het verschil!”

Heeft u een vraag of wilt u direct advies op maat? Vraag het aan onze specialist!

MEER TIPS 2

Direct contact

WHATSAPP

Stel uw vraag via WhatsApp!
Tel. 06 54 24 64 16.

Chat
Start met chatten
>
Sluiten Sluiten

Aanhef *

Voornaam *

Achternaam *

Bedrijf *

Functie *

Telefoon *

E-mail *

Opmerking

Ik heb het Privacy- en Cookiebeleid gelezen en ga hiermee akkoord.

x

Chat met een specialist!

Online
Vul hieronder uw naam in en start de chat
Momenteel is er geen medewerker beschikbaar. We zijn er voor u tussen 7.30 - 21.00 uur. U kunt altijd mailen naar info@wiltec.nl.
E-mail conversatie naar: