Top
 
Contact

Tips en downloads

Papiervernietiger

Vertrouwelijke informatie verdwijnt in een handomdraai!
Geen kantoor kan zonder papiervernietiger. Of het nu de afdeling P&O is, de inkoopadministratie of een accountant, we hebben allemaal wel eens te maken met informatie die niet voor derden bestemt is. Al vele jaren bieden papiervernietigers hier de oplossing voor. Wat tot voor kort nog een nadeel was van het vernietigen van papier, is de tijd die dit kost. Wanneer u een document had van 250 pagina’s moest u per klein stapeltje velletjes invoeren, waardoor u al snel een tijd bezig bent.

Fellowes
Fellowes, specialist in o.a. vernietigen, lamineren, inbinden en snijden, heeft hier nu dé oplossing voor. In tegenstelling tot het met de hand invoeren van velletjes papier kunnen met de Automax stapels tot 500 vel in één handeling in de machine worden gelegd. Ook nietjes, cd’s, bankpassen en paperclips gaan zonder problemen mee de machine in. Nadat u op start drukt kunt u de machine rustig achterlaten en zijn werk laten doen. Na het drukken op start is het niet meer mogelijk de bak te openen, waardoor de gevoelige informatie niet meer bereikbaar is nadat je de machine alleen laat.

De Fellowes Automax zorgt er dus voor dat je vertrouwelijke informatie niet op straat terecht komt, zonder dat u dit veel tijd kost. Hij is verkrijgbaar in 4 uitvoeringen, voor 130, 200, 300 en 500 vel per invoer.

Download hier de whitepaper: Vertrouwelijke informatie verdwijnt in een handomdraai!

papiervernietiger

Direct contact

WHATSAPP

Stel uw vraag via WhatsApp!
Tel. 06 54 24 64 16.

Chat
Start met chatten
>
Sluiten Sluiten

Aanhef *

Voornaam *

Achternaam *

Bedrijf *

Functie *

Telefoon *

E-mail *

Opmerking

Ik heb het Privacy- en Cookiebeleid gelezen en ga hiermee akkoord.

x

Chat met een specialist!

Online
Vul hieronder uw naam in en start de chat
Momenteel is er geen medewerker beschikbaar. We zijn er voor u tussen 7.30 - 21.00 uur. U kunt altijd mailen naar info@wiltec.nl.
E-mail conversatie naar: