Top
 
Contact

Tips en downloads

Onderhoud doseerpistool met Split Nose Piece

Dankzij Split Nose Piece minimaal onderhoud aan doseerpistool.

Bent u vaak veel tijd kwijt met het schoonmaken van uw doseerpistool, de opening en de schroefdraad? Dat is verleden tijd met de nieuwe, unieke Wiltec Split Nose Piece mengkop die u op een Graco MD2 of Ultra-Lite 2K doseerpistool kunt bevestigen!

Door deze mengkop komen beide componenten pas dieper in de mengbuis bij elkaar. Hierdoor wordt de opening van het doseerpistool bij de uitstroom van de componenten niet vervuild.
Daarnaast is de bevestigingsmoer vervangen door een bajonet koppeling, waardoor het schoonmaken van de schroefdraad tot het verleden behoort. Hierdoor is het onderhoud aan een doseerpistool teruggebracht naar een minimum.

Door deze ontwikkeling kan in veel gevallen de mengbuis op het pistool blijven zitten tot het volgende gebruik. Daarna hoeft de mengbuis met uitgehard materiaal pas vervangen te worden (foto 1). Wanneer de installatie langere tijd niet wordt gebuikt, kan er een night cap op de installatie worden geklikt (foto 2). Hierdoor is het doseerpistool weer snel klaar voor gebruik. Dat werkt een stuk sneller en gemakkelijker!

Bekijk ook de video.

Splitnose 2Splitnose 1

Direct contact

WHATSAPP

Stel uw vraag via WhatsApp!
Tel. 06 54 24 64 16.

Chat
Start met chatten
>
Sluiten Sluiten

Aanhef *

Voornaam *

Achternaam *

Bedrijf *

Functie *

Telefoon *

E-mail *

Opmerking

Ik heb het Privacy- en Cookiebeleid gelezen en ga hiermee akkoord.

x

Chat met een specialist!

Online
Vul hieronder uw naam in en start de chat
Momenteel is er geen medewerker beschikbaar. We zijn er voor u tussen 7.30 - 21.00 uur. U kunt altijd mailen naar info@wiltec.nl.
E-mail conversatie naar: