Top
 
Contact

Tips en downloads

De juiste tape

Sneller werken en betere kwaliteit met de juiste tape

Werken in een spuiterij is een schitterend vak. Het mooiste aan het spuiten is dat uw werk meteen zichtbaar resultaat oplevert. Resultaat waar u als vakman trots op kunt zijn!

Iedere professionele spuiter weet dat het werken met goede materialen niet alleen een beter eindresultaat geeft, maar ook voordeliger is. Door te investeren in goede materialen wordt een besparing gerealiseerd op kostbare arbeidstijd. Het werken met inferieure materialen vraagt meer bewerkingstijd, wat een kostbaar geheel is.

Goedkoop is duurkoop
Het is bekend dat kwaliteit steeds een grotere rol gaat spelen. De eindklant stelt steeds hogere eisen aan de kwaliteit van afwerking en dit moet ook nog gerealiseerd worden in minder tijd. Daarbij wordt de concurrentie op prijs steeds heviger. Deltec Tape is bekend met deze ontwikkeling in de markt en stemt haar producten hier dan ook op af om de professionele spuiter te kunnen ondersteunen. Deltec Tape gaat daarom altijd voor kwaliteit. Want dat is uiteindelijk waar het allemaal om draait.
Iedere professionele spuiter is bekend met problemen als inscheuren, lijmresten, lak die onder de tape doorvloeit en tape die voortijdig van de ondergrond loslaat. Een kwalitatief hoogwaardige maskeertape voorkomt deze problemen en levert daarmee een tijdsbesparing op wat de maskeertape een stuk kwalitatief gereedschap maakt waarmee effectiever en efficiënter gewerkt kan worden. Dat levert onderaan de streep een direct financieel voordeel op. Kortom: investeren in goede materialen, geeft winst in tijd.

Bespaar op uren
Maskeertape is vaak nog een onderbelicht product wat direct invloed heeft het eindresultaat. De praktijk leert dat een juiste kwaliteit maskeertape de ‘’first run’’ aanzienlijk verhoogt, wat resulteert in minder afkeur. De reden dat maskeertape vaak onderbelicht wordt, is dat de tape slechts een klein percentage is van de totale kosten zoals weergegeven in de afbeelding. Het besparen op tape heeft daarom maar een klein effect. De grootste kosten zitten namelijk in de manuren en lak. Een besparing op deze grote kostenposten heeft een veel grotere invloed hierop. Een kleine investering in de juiste kwaliteit tape heeft dus een gigantisch effect op het eindresultaat en de totale kosten, waarbij ook nog de aanschafwaarde van de tape wordt terugverdient. Een win-win situatie.

Deltec Tape biedt meerdere tapes met ieder verschillende eigenschappen voor het beste eindresultaat. De topper is de Deltec Maskeertape Gold. Deze maskeertape is gemaakt van Japans rijstpapier wat zorgt voor extreem scherpe lijnen en afscheidingen. Daarbij kan de tape tot 100°C ingezet worden en laat géén lijmresten achter!

DELTEC MASKEERTAPE GOLD
• speciale maskeertape van speciaal Japans rijstpapier bestand tot 100°C
• geschikt voor het verkrijgen van scherpe lijnen/afscheidingen

DELTEC MASKEERTAPE 80
• papieren maskeertape bestand tot 80°C
• extra stevig

DELTEC MASKEERTAPE 220
• hoogwaardige maskeertape bestand tegen een temperatuur van 220°C
• maskeren voor toepassingen bij hoge temperaturen zoals poedercoaten
• toepasbaar met WAD lakken en verfthinners

Heeft u nog vragen over de juiste tape? Aarzel niet om contact op te nemen met één van onze experts. Telefonisch via 0413 – 24 44 44 of per mail info@wiltec.nl.

Direct contact

WHATSAPP

Stel uw vraag via WhatsApp!
Tel. 06 54 24 64 16.

Chat
Start met chatten
>
Sluiten Sluiten

Aanhef *

Voornaam *

Achternaam *

Bedrijf *

Functie *

Telefoon *

E-mail *

Opmerking

Ik heb het Privacy- en Cookiebeleid gelezen en ga hiermee akkoord.

x

Chat met een specialist!

Online
Vul hieronder uw naam in en start de chat
Momenteel is er geen medewerker beschikbaar. We zijn er voor u tussen 7.30 - 21.00 uur. U kunt altijd mailen naar info@wiltec.nl.
E-mail conversatie naar: