Top
 
Contact

Tips en downloads

Minder afval, sneller werken

Kunt u echt tijd en geld besparen door speciale poetsdoeken te gebruiken? Ja, dat kan!
Poetsdoeken die niet goed hun werk doen of waarbij de uitgifte niet soepel verloopt, leiden tot meer afval en een hoger verbruik. Het loont altijd om poetsdoeken te gebruiken die speciaal voor de klus zijn ontwikkeld.

De juiste poetsdoek
Schoonmaken is onafscheidelijk van werken. In elk bedrijf of elke industrie worden poetsdoeken gebruikt voor de dagelijkse en meer specialistische schoonmaak- en onderhoudstaken. De keuze voor de juiste poetsdoek is van groot belang. Een verkeerde doek kan voor veel overlast zorgen. Dit brengt extra kosten met zich mee. De keuze van de doek wordt bepaald door het soort en de mate van vervuiling, de ondergrond en het productieproces. Voor elke poetstaak is een geschikte doek voorhanden. Om het gebruiksgemak te vergroten en om de kosten te minimaliseren zijn er ook diverse dispensersystemen beschikbaar.

Minder afval, minder kosten
De kosten van afvalverwijdering zijn gebaseerd op gewicht of volume. Of u nu gevaarlijk afval verwijdert of niet, het gebruik van een beter presterende poetsoplossing in combinatie met een beheerste uitgifte is cruciaal voor de verlaging van de kosten van afvalverwijdering. Wiltec begrijpt maar al te goed hoe belangrijk het is om manieren te vinden om de kosten te verlagen en de winstmarges te verbeteren. Daarom zijn de Wiltec poetsproducten voorzien van slimme verpakkingsoplossingen en ontworpen met uw verbruik in het achterhoofd, om de hoeveelheid die u
weggooit te verlagen.

De producten en systemen zijn ontwikkeld om:

  • gemakkelijk onderhouden te worden
  • gemakkelijk bijgevuld te worden
  • efficiënter poetspapier te kunnen gebruiken
  • papierafval te verminderen
  • opslagruimte te verminderen

Poetsdoeken afval vermindering en verhoging productiviteit

 

Advies op maat?
Dit alles bespaart u tijd en helpt u om de kosten te verlagen. Onze specialisten helpen u graag om onnodig afval tegen te gaan en uw processen te verbeteren. Wiltec beschikt over een compleet pakket poetsdoeken en heeft daarnaast een breed assortiment traditionele textiele poetsdoeken. Wiltec is specialist op het gebied van papieren en non-woven poetsdoeken. Topkwaliteit, gericht op een materiaal- en kostenbesparende werkwijze met een verbetering van de schoonmaakkwaliteit. Wiltec poetsdoeken zijn kostenbesparend, pluisarm en altijd 100% hygiënisch.

Download hier de whitepaper: Minder afval, sneller werken

Direct contact

WHATSAPP

Stel uw vraag via WhatsApp!
Tel. 06 54 24 64 16.

Chat
Start met chatten
>
Sluiten Sluiten

Aanhef *

Voornaam *

Achternaam *

Bedrijf *

Functie *

Telefoon *

E-mail *

Opmerking

Ik heb het Privacy- en Cookiebeleid gelezen en ga hiermee akkoord.

x

Chat met een specialist!

Online
Vul hieronder uw naam in en start de chat
Momenteel is er geen medewerker beschikbaar. We zijn er voor u tussen 7.30 - 21.00 uur. U kunt altijd mailen naar info@wiltec.nl.
E-mail conversatie naar: