Top
 
Contact

Tips en downloads

Ervaringen uit de praktijk

20 jaar ervaring20 jaar ervaring in stoffiltratie! Daar kunt u uw voordeel mee doen

Bij spuiterijen en filters denkt u meestal aan verfopvang filters. Logisch ook. Toch is voor veel spuiterijen goede stoffiltratie in het productieproces zeker net zo belangrijk. Daarom zetten we dat onderdeel deze keer in de spotlight. Bovendien is Wiltec nu 20 jaar actief op dit gebied, een mooie mijlpaal! In die 20 jaar heeft Wiltec veel geleerd en ervaring opgedaan. Deze ervaring zetten de filter-specialisten iedere dag weer in, om continu te verbeteren en klanten nóg beter van dienst te zijn. En dat merkt u!

HOE WILTEC DE KWALITEIT WAARBORGT
Kennis en ervaring voegen pas iets toe, als deze vertaald worden naar verbeteringen. Zodat ú er beter van wordt. En dat doet Wiltec. Zomaar een paar voorbeelden…:

  • We weten dat het wisselen van filters veel tijd kost. Daarom kunnen we u compleet ontzorgen door de schoonmaak van de machine en het verwisselen van de filters uit handen te nemen.
  • Wiltec werkt met een nieuwe ‘pre-coating’ die aangebracht wordt op alle filters, waardoor de stoffilters een stuk langer meegaan.
  • Om de kwaliteit te waarborgen, werkt Wiltec met een speciaal controlepoeder, waarbij eventuele lekkages in patronen met een infrarood bril te zien zijn. Zo weten we zeker, dat u het beste product krijgt!

BREED ASSORTIMENT: van alle markten thuis
Inmiddels biedt Wiltec meer dan 30 verschillende flens types en meer dan 25 verschillende filtermedia voor alleen de filterpatronen. Hiernaast vindt u een klein overzicht uit het uitgebreide assortiment.

STOFFILTERPATRONEN
Stoffilterpatronen zijn er in diverse afmetingen en types en worden voornamelijk ingezet in de oppervlaktebehandeling. Wiltec levert kwalitatief hoogwaardige patronen voor de meest voorkomende stoffiltertoepassingen. De stoffilterpatronen van Wiltec zijn voorzien van een gelijkmatige oppervlaktestructuur, die zorgt voor een perfecte oppervlaktefiltratie en een hoge filterprestatie bij een laag drukverlies. Omdat er vele variabelen bestaan voor de stoffilterpatronen is bij een aanvraag informatie zeer belangrijk. Hiervoor is een eenvoudig standaard inventarisatieformulier beschikbaar.

STOFFILTERMAPPEN
Stoffiltermappen zijn een gestandaardiseerd type filterslangen die allemaal dezelfde kraag, vorm en bodem hebben. Alleen de afmetingen en het filter medium zijn variabel. Deze stoffiltermappen worden over een korf getrokken zodat ze in de optimale vorm blijven staan. Met name in de tabaks- en veevoedersindustrie worden deze filtermappen toegepast.

STOFFILTERSLANGEN
De stoffilterslangen van Wiltec zijn in zeer veel verschillende variaties beschikbaar zoals diverse materialen, aansluitingen en uitvoeringen. De filterslangen kunnen bij verschillende ontstoffingstoepassingen ingezet worden in bijvoorbeeld de houtindustrie.

Tip!
Laat uw stoffiltratie vrijblijvend onder de loep nemen! Onze adviseur komt graag de filters opmeten om voor u een mooie aanbieding te maken, zodat u gegarandeerd een kostenbesparing realiseert.

Download direct de white paper.

 

Direct contact

WHATSAPP

Stel uw vraag via WhatsApp!
Tel. 06 54 24 64 16.

Chat
Start met chatten
>
Sluiten Sluiten

Aanhef *

Voornaam *

Achternaam *

Bedrijf *

Functie *

Telefoon *

E-mail *

Opmerking

Ik heb het Privacy- en Cookiebeleid gelezen en ga hiermee akkoord.

x

Chat met een specialist!

Online
Vul hieronder uw naam in en start de chat
Momenteel is er geen medewerker beschikbaar. We zijn er voor u tussen 7.30 - 21.00 uur. U kunt altijd mailen naar info@wiltec.nl.
E-mail conversatie naar: